- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Ужасно нещо
Леле вижте това http://vbox7.com/play:e985938b![]()
Loading...
Леле това като го чух вчера и онемях.....Какъв човек трябва да си за да убиеш майка си и да я оставиш да се разлага,за парите й.........Нямам![]()
думи просто..в какъв свят живеем....Убиват се майки,сестри,деца всекидневно.......Иде ми да се махна от България,ако мога
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
изверг
Леле..![]()
![]()
nicolepcd
Баси еее. Да живееш с разложен труп, за да му взимаш пенсията, и при това на майка ти?! Made in Bulgaria!![]()
Все пак е дело на резаци а.к.а ПОД-човеци , не се и учудвам![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Естествено, че ще стават такива работи.. В тая мизерия просто няма как...
Много сте ми смешни всичките....
Сега човека ще излезе виновен, защото е искал да оцелее и въпроса е приключен..
ха-ха..
Наистина доста отвратително нещо .. аз не знам .. тоя е яко болен .. ужас, напоследък много психясали хора има в тази България, бе![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ужас ....![]()
![]()
![]()
Ужас...![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Добре, че не гледам новини.
А това, че е извратено, извратено е. То да е взимал някаква 4-цифрена сума за това, което е правил, ама за няколко мизерни пенсии... а и все пак му е била майка.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Отвратителна работа! На какво е способен човек за да оцелее.. такава мизерия втора има сигурно само в Африка, след това сме ние........ много на зле вървят нещата!
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
това отдавна го бях гледал ... Направо ... Сега като се сетя пак зацепвам. Какъв ужас![]()
Станислава
Всякакви ги има...
Без думи просто..какви хора има,това вече си е извратено.За някакви си 80 лв сигурно какво правят вече хоратаПлаша се
Първоначално написано от Pepincetyy
не се изказвай неподготвен,прасе
Първоначално написано от plmn
я го дайте в youtube бе мозъци...
поредния..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Чист изверг направо,но същото така мисля че имаше подобен случаи някъде другаде,но не се сещам къде.Човекът там дори я вдигаше на терасата за да виждат хората,че е жива.
I Want To Believe !
Четох го във вестника...![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]