- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили?
Ето я и историята.Едно момиче(ще я кръстим Г.) тръгва отново с бивше гадже(ще го кръстим С.).Той идва в града на Г и всичко върви супер,докато Г не взима една нейна съученичка(ще я кръстим А.) на разходка със С.Тогава А. се влюбва в С. и се сприятелява с него и започва да му говори глупости за Г.След това Г. решава,че не може да продължава така и оставя С.Той тръгва с А. и дори се появява с нея пред очите на Г. и едно здравей не казва.В същото време А. се пише приятелка на Г.Какво според вас трябва да направи Г.?И съжалявам,че е толкова объркано,просто не ми се споменаваха имена.
А аз мисля, че преди 2 дни имаше абсолютно същата тема.
Г. трябва да си потърси истиснки приятели и момче, което наистина държи на неяТова е
![]()
+1Първоначално написано от DevilWish
![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Нито единия ... нито другия стават ..Да ги заебе и тва е ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ммм и аз така,но там нещата по-добре бяха обяснени.Първоначално написано от Nadelina
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Да му желае много здраве на бившето гадже и да й се махне от главата
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Такива пробити български ментета не са за нея, директен ignore дори и след като А и Г скъсат и един от двамата се опита да говори с С. Няма какви други отношения да развива С с тях.![]()
What if.. ?
Баси тъпите сериали!Първоначално написано от VampireGirl666
![]()
![]()
![]()
![]()
Кратко, точно и ясно!Първоначално написано от DevilWish
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ем еко пита мен Г. трябва да направи следното Kill the Big Fucking Bitch and foget about that Fucking Bastard![]()
Тези хора не заслужават твоето внимание.. Всъщност аз също имах подобен проблем.. На два пъти дори.. но честно казано за Пичовете не ми пука особенно ..Интересуваха ме момичетата .Простих им и до днес не съжелявам.. И честно казано на Д. много й благодаря че ме оттърва от тфа дуде.. Тя дори ми каза че нарочно го е направила.. Е все още не съм сигурна но..
Тя ми е доста близка.. Много я болеше че й се цупех за това ии няколко пъти дойде да ми се извини..
![]()
![]()
Еми Г трябва да грабне моторната резачка и да тръгне по петите на тъпите копелета![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
+10000Първоначално написано от DevilWish
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ееее тва жената не е като човека значи :P
Ето още по-точно- А. и С. да го духат!Особено кучката -да я блъсне някой камион дано,крастава вещица...![]()
![]()
![]()