.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    [На Метри От Земята]

Косми по гърдите

Абе една приятелка ми каза, че имала косамчета по гърдите, показа ми ги и верну.. забелязах, че не са по целите гърди и не е мъх ами ги има само около зърната и са някви като косамчетата по ръцете.. кфо да и кажа да направи
    Просто аз

Първо тази приятелка случайно да не си ти
    Второ - КОЛА МАСКА
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Пинсета.

Град
    [На Метри От Земята]
    Ако бях аз няяше да се хабя да обеснявам толкова
    Просто аз

Град
    дЖигитАй xD
    понякога хората ги е срам да си признаят...определено си ти а по темата-другите ИСТИНСКИ момичета вече ти казаха
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Град
    София
    Абе според мен е най-добре да се изпече на слънцето-хем ще и почернеят циците, хем ще изрусеят косъмчетата и няма да се виждат :P

Град
    София
    ем с пинцета ги маха една приятелка (аз демек)

Мега фен
    Град
    София
    Това, че има там косми, които се виждат, не е нормално! Това говори за хормонален дисбаланс.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Това, че има там косми, които се виждат, не е нормално! Това говори за хормонален дисбаланс.
    уууууу ма си прост

Мега фен
    Град
    Повече от 50% от жените имат мустаци, това значи ли, че всичките сме с хормонален дисбаланс?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Повече от 50% от жените имат мустаци, това значи ли, че всичките сме с хормонален дисбаланс?
    Има разлика от косъм до косъм . И доста голяма част от жените (момичета) са с хормонален дисбаланс! Не е нормално да си със светла коса и черни мустаци, нали?
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен
    Град
    София
    Това имах предвид. Всяко нещо, различно от нормалното е сигнал, че става нещо нередно. И това за космите ви го казвам от опит

С пинсета.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    Пловдив
    и все пак като ги маха с каквото и да е няма да изчезнат завинаги..ако не са много(предполагам не са) да си стоят там,никой няма да я гледа
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Първо тази приятелка случайно да не си ти
    това ме разби

Повечето момичета имат или са имали мъхчета по кръста, корема(не говоря за линийката посредата), дупето, ако щете и това е напълно нормално, защото човешкото тяло е покрито с косми. При някои момичета, които са с по-светла кожа и по-тъмна коса, е нормално да си личат повече въпросните мъхчета.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Приятелки си показват космите по циците...нямам думи. Поне да беше измислила нещо по - умно да го завъртиш или по - лесно да кажеш, че ти си тази "приятелка".

абе да не ти пука и аз имам косми по гърдите
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Приятелки си показват космите по циците...нямам думи. Поне да беше измислила нещо по - умно да го завъртиш или по - лесно да кажеш, че ти си тази "приятелка".
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Подкрепям! Авторке, предай на тази твоя приятелка да си вземе направление за гинеколог.

Това значи, че 50% от жените са немарливи към здравето си и като чуят за преглед при гинеколог и/или ендокринолог, бягат като дявол от тамян и пускат митове и легенди, че "това е напълно нормално и няма защо да се притесняваме".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    София
    По- добре първо ендокринолог, че това с космите е в тяхната специалност

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тц, първо гинеколог /космите по ареолите на гърдите са типичен симптом/. Прави ехо /биха се видяли кисти, яйчници с променени размери/ и назначава пролактин, тестостерон, естрогени и прогестерон.Ако се открие проблем, ще предпише ОК с действие и върху окосмяването, а ако не се открие нищо, тогава рече се отива на ендокринолог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ох и аз имам подобен проблем ...окосмяване около гърдите и надолу до пъпа...не е мн ама...+ мн съм слаба и а гърдите ми са ужасно малки почти ги няма какво да правя? лекар?

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    На колко години си ? ..
    Колкото повече,толкова повече )

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Подкрепям! Авторке, предай на тази твоя приятелка да си вземе направление за гинеколог.

Това значи, че 50% от жените са немарливи към здравето си и като чуят за преглед при гинеколог и/или ендокринолог, бягат като дявол от тамян и пускат митове и легенди, че "това е напълно нормално и няма защо да се притесняваме".
    Аз не виждам как е възможно да плашите така момичетата. Аз, сестра ми, двете ми каки, както и много от мъжете от роднините ми имат ужасно много косми и не мисля, че е възможно всички да имат хормонален дисбаланс. И освен това ходя на гинеколог, на който до сега явно не му е направило впечатление, че имам проблем, който трябва да лекува. И като говорим за косми по гърдите, нали се сещате, че те въобще не са като тези на мъжете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си