.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ВЪПРОС!!!!

ВЪПРОС!!!!

Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...????

Супер фен
    Тема ебавка или НЕВЕРОЯТНО МАЛОУМЕН ТИП...

след 9 месеца извънземните ще дойдат да си те приберат спокойно

Повече от фен
    Здравейте приятели, обръщам се към вас със специалната молба да ми отнгонворите и дай боже да намеря разрешение на един Огромен проблем който се случи с мен днес... Докато оправях гаджето си която е доста грозна но все пак ми и приятелка съм длъжен и не питайте защо тръгнахме просто исках да изсипя своето бяло поколение върху ния и да оставя лепкаво по нея таа докато я клатушках тръгнах да си празня гадната сперма върху нея щот не ползваме гумички че трееше да пеим както идее таа кат се изхвърлих мазно почнах да си вея хуя насам натам и май и метнах няколко ескадрона бели агенти та въпроса ми е ща се ражда ли изруд или не бахти...???? Mad Mad Surprised

Ако спермата ти е имала контакт с нейните интимни части - ДА!
    Ако си се изпразнил по тялото й (без никакъв допир с интимните й области) - НЕ!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Все 1 чета простоватите мнения на Ненормалника .... Братле напълни си устата с барут и се блъсни в някоя стена.... Деба и недъгавия тип ...
    De-Phazz - Anchorless

кой ти пусна нет бе

Гръмни се!

Rest in peace,Michael Jackson!You`ll be NEVER forgotten!

Що неси е*еш майката проста

ти си бая тъпичък...
    ае научи български и тогава пиши..или се прайш на интересен..?!ми не ти се получава..
    Айде другия път внимавай какво вършиш и какво пишеш...
    баси и идиота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си