.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    ти ходила ли си на изпит изобщо ?! айде като идеш и като ти се падне някво такова именце ми се обади :д . нз как ама аз го запомних ,ама то баси му и имената
    Това вашето е супер лесно,10000000 пъти по-лесно е да преразказваш текст от колкото да правиш съчинение разсъждение. [/quote]
    Тук сте прави - Това съчинение разсъждение е било голям булшит
    Аз съм правил 2,3 пъти и имам към 4 и нещо...
    Обаче пък теста по Математика компенсира.. Онези 2 задачи с 2 подточки са били далеч по - лесни отколкото нашия тест с 50..
    Конкретно на тоя тест - нашия - Има задача геометрична, която се е падала на вашия, стария вариант на изпита, ... Абе много отчаяна работа тая математика.... с една дума - Вълчев

хаха тея яко ебавки са фърляли

Град
    София
    То Диарбекир се споменаваше и по история, ама като не са влизали и в тези часове, както и в тези по литература така ще е. А и щом ви е дадена да я четете книгата, значи трябва да я четете.

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    То Диарбекир се споменаваше и по история, ама като не са влизали и в тези часове, както и в тези по литература така ще е. А и щом ви е дадена да я четете книгата, значи трябва да я четете.
    Не съм пропускал 1 час по История от 1ви до 7ми клас - Е, няма нищо, дори споменато, за Диарбекир

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Не съм пропускал 1 час по История от 1ви до 7ми клас - Е, няма нищо, дори споменато, за Диарбекир
    По коя програма си, новата или старата, ако си по ноата няма и да се очудя ако го няма.

Град
    Horrorwood
    Ще падна от смях. Под Игото било непознат текст, хахаха. Това, че някои от вас ги е мързяло да прочетете цялата книга, а сте чели само от учебника си е лично ваш проблем.
    Това е класика. Това е Вазов. Засрамете се, а не се оплаквайте как не можете да запомните Диарбекир.
    Your pseudo sunshine I don't need.

По новата система..

Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    ти ходила ли си на изпит изобщо ?! айде като идеш и като ти се падне някво такова именце ми се обади :д . нз как ама аз го запомних ,ама то баси му и имената
    Това вашето е супер лесно,10000000 пъти по-лесно е да преразказваш текст от колкото да правиш съчинение разсъждение.
    Тук сте прави - Това съчинение разсъждение е било голям булшит
    Аз съм правил 2,3 пъти и имам към 4 и нещо...
    Обаче пък теста по Математика компенсира.. Онези 2 задачи с 2 подточки са били далеч по - лесни отколкото нашия тест с 50..
    Конкретно на тоя тест - нашия - Има задача геометрична, която се е падала на вашия, стария вариант на изпита, ... Абе много отчаяна работа тая математика.... с една дума - Вълчев [/quote]

да,за математиката съм съгласна \/

За миналата не знам, ама чух поне 15 човека от ВЕДИ на които са им дали и теста и преразказа - Смисъл преди изпита..
    И си имат там по 72,73 точки на теста и като знаят текста наизуст..
    Ванка изобщо не знам дали това е вярно,но се носи слух,че освен по БЕЛ,това се е случвало с теста от изпита по математика.Хмм..

,,Попитах се риторично какво съм щял да направя с пищова ? Защо му трябва на Кралича да влиза на юруш през комина , като може през вратата нормално . Да ми беше звъннал . '' и Диарбекир в "По жицата" ме убиха В "По жицата" има Делиорман, което няма нищо общо с Диарбекир.

Боже... представям си щом се оплаквате за ,,Под Игото'' , то какво ли щяхте да направите на ,,Малкият Принц'' или ,,Граф Монте Кристо'' .

Цитирай Първоначално написано от absd
    Боже... представям си щом се оплаквате за ,,Под Игото'' , то какво ли щяхте да направите на ,,Малкият Принц'' или ,,Граф Монте Кристо'' .
    Не знам какво щяхме да правим тогава, ама поне нямаше да мислим, че в "По жицата" се говори за Диарбекир

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ем то неслучайно има книжки за четене през лятото... да си седнеш малко на гъзо, да почетеш книги на хартиен носител... ама кой да го направи?!

Оле,набори....и аз съм седми клас,и аз бях на изпит.И умрях от радост,че ни се падна точно това да перразказваме.Текстът би трябвало да ви е повече от познат.В крайна сметка ако сте си чели списъците с книги,би трябвало да сте чели "Под игото".А ако наистина сте го направили,няма начин да не знаете "Диарбекир" и "Манол".За "Краличът" да не говорим.Айде не се оплаквайте.Ако ни се беше паднал "Граф Монте Кристо" тогава сигурно щяхте да направите и петиция за изпита по БЕЛ.Там имената са 20 пъти по-трудни.Но аз пък щях да се радвам,защото я четох преди два месеца
    А по темата-лафовете са невероятни.Радвам се,че не съм писала такива глупости
    Now hush little baby, don't you cry
    Everything's gonna be alright
    Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
    Daddy's here to hold ya through the night
    It may seem a little crazy, pretty baby
    But i promise momma's gon' be alright

Алилуяяя.. накой да се зарадва , че му се е паднало ,, Под Игото ''

Всички тр да се радват преди закона беше- напълно непознат текст и не ни даваха да си водим записки когато четяха текста...Трябва направо да целувате обувките на Вълчев за лесната тема и да тези които са писали тези глупави бисери са направо за съжаление защото са си прецакали шанса мноо яко

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    деазнам, аз като имах изпит ми се падна Алеко "До Чикаго и Назад" ии... имах 3.00 защото не ме бива да пиша ЛИС, а тогава нямаше избор... ако ми беше такъв изпита, като тоя... сигурно над 5 щях да имам... пфу, наще що не са ме замислили 3 години по-късно?!

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от crazy1
    Всички тр да се радват преди закона беше- напълно непознат текст и не ни даваха да си водим записки когато четяха текста...Трябва направо да целувате обувките на Вълчев за лесната тема и да тези които са писали тези глупави бисери са направо за съжаление защото са си прецакали шанса мноо яко

Темата наистина беше лесна, но за записките грешиш. Ако те хванат ти анулират работата и следователно имаш 2-ка. И от това съдим, че е забранено да си водиш записки, докато четеш или когато учителя чете.

Loko Sofia
    Manchester United

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Точно де нали сте чели "Под игото" през лятото или първа глава я прескачахте , защото не ви беше кеф Освен това точно първа глава е една от най-лесните в "Под игото" . Стига сте се оплаквали имали сте две имена на кръст , голямото чудо . Освен това не виждам кое им е толкова сложното
    хх апък аз на "Под игото" само първа глава съм чела и точно тя ми се падна голям късмет извадих
    edit:а т'ва за керемидите май съм писала нещо подобно

аз не съм чела книгата, и единствената ми глупост беше че сбърках Диарбекир

Град
    София
    То миналата година на дъската бяха записали географските обекти и имената като правихме преразказ на "Заложна къща" на Дамян Енев, а пък даже не бяхме чували до тогава за този писател, а вие поне имахте познат автор.

Глупаци. Не стига, че ни се падна познат текст, но пак сте недоволни. Не ви разбирам. Винаги намирате маана. Ако текстът беше напознат, по-добре ли щеше да бъде?

Бисери винаги е имало...

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Леле... Тва беше възмножно най-лесния текст даван някога (не че знам кво са давали преди)

Баба ми 1-2 седмици преди изпита ми вика " Абе ти чела ли си Под Игото". Аз понеже не съм го чела реших да го попрегледам... ебати късмета

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    аз постоянно си повтарях Диарбекир, Манол Краличът и така ги за помних
    One 21 GunS

диарбекур който за каквото си е мислел на изпита
    Не позволявай на страха от грешки да ти провали живота!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си