- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бисери на седмокласниците
Това вашето е супер лесно,10000000 пъти по-лесно е да преразказваш текст от колкото да правиш съчинение разсъждение.Първоначално написано от zvezdii4kaa
![]()
![]()
[/quote]
Тук сте прави - Това съчинение разсъждение е било голям булшит![]()
Аз съм правил 2,3 пъти и имам към 4 и нещо...
Обаче пък теста по Математика компенсира.. Онези 2 задачи с 2 подточки са били далеч по - лесни отколкото нашия тест с 50..
Конкретно на тоя тест - нашия - Има задача геометрична, която се е падала на вашия, стария вариант на изпита, ... Абе много отчаяна работа тая математика.... с една дума - Вълчев![]()
хаха тея яко ебавки са фърляли![]()
То Диарбекир се споменаваше и по история, ама като не са влизали и в тези часове, както и в тези по литература така ще е. А и щом ви е дадена да я четете книгата, значи трябва да я четете.
Не съм пропускал 1 час по История от 1ви до 7ми клас - Е, няма нищо, дори споменато, за ДиарбекирПървоначално написано от kalashnik
![]()
По коя програма си, новата или старата, ако си по ноата няма и да се очудя ако го няма.Първоначално написано от john95
Ще падна от смях. Под Игото било непознат текст, хахаха. Това, че някои от вас ги е мързяло да прочетете цялата книга, а сте чели само от учебника си е лично ваш проблем.
Това е класика. Това е Вазов. Засрамете се, а не се оплаквайте как не можете да запомните Диарбекир.
Your pseudo sunshine I don't need.
По новата система..![]()
Тук сте прави - Това съчинение разсъждение е било голям булшитПървоначално написано от john95
![]()
Аз съм правил 2,3 пъти и имам към 4 и нещо...
Обаче пък теста по Математика компенсира.. Онези 2 задачи с 2 подточки са били далеч по - лесни отколкото нашия тест с 50..
Конкретно на тоя тест - нашия - Има задача геометрична, която се е падала на вашия, стария вариант на изпита, ... Абе много отчаяна работа тая математика.... с една дума - Вълчев[/quote]
да,за математиката съм съгласна \/
Ванка изобщо не знам дали това е вярно,но се носи слух,че освен по БЕЛ,това се е случвало с теста от изпита по математика.Хмм..Първоначално написано от john95
,,Попитах се риторично какво съм щял да направя с пищова ? Защо му трябва на Кралича да влиза на юруш през комина , като може през вратата нормално . Да ми беше звъннал . '' и Диарбекир в "По жицата" ме убихаВ "По жицата" има Делиорман, което няма нищо общо с Диарбекир.
![]()
Боже... представям си щом се оплаквате за ,,Под Игото'' , то какво ли щяхте да направите на ,,Малкият Принц'' или ,,Граф Монте Кристо'' .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам какво щяхме да правим тогава, ама поне нямаше да мислим, че в "По жицата" се говори за ДиарбекирПървоначално написано от absd
![]()
![]()
ем то неслучайно има книжки за четене през лятото... да си седнеш малко на гъзо, да почетеш книги на хартиен носител... ама кой да го направи?!![]()
Оле,набори....и аз съм седми клас,и аз бях на изпит.И умрях от радост,че ни се падна точно това да перразказваме.Текстът би трябвало да ви е повече от познат.В крайна сметка ако сте си чели списъците с книги,би трябвало да сте чели "Под игото".А ако наистина сте го направили,няма начин да не знаете "Диарбекир" и "Манол".За "Краличът" да не говорим.Айде не се оплаквайте.Ако ни се беше паднал "Граф Монте Кристо" тогава сигурно щяхте да направите и петиция за изпита по БЕЛ.Там имената са 20 пъти по-трудни.Но аз пък щях да се радвам,защото я четох преди два месеца![]()
А по темата-лафовете са невероятни.Радвам се,че не съм писала такива глупости![]()
![]()
![]()
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
Алилуяяя.. накой да се зарадва , че му се е паднало ,, Под Игото ''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всички тр да се радват преди закона беше- напълно непознат текст и не ни даваха да си водим записки когато четяха текста...Трябва направо да целувате обувките на Вълчев за лесната тема и да тези които са писали тези глупави бисери са направо за съжаление защото са си прецакали шанса мноо яко![]()
![]()
деазнам, аз като имах изпит ми се падна Алеко "До Чикаго и Назад" ии... имах 3.00 защото не ме бива да пиша ЛИС, а тогава нямаше избор... ако ми беше такъв изпита, като тоя... сигурно над 5 щях да имам... пфу, наще що не са ме замислили 3 години по-късно?!![]()
Първоначално написано от crazy1
Темата наистина беше лесна, но за записките грешиш. Ако те хванат ти анулират работата и следователно имаш 2-ка. И от това съдим, че е забранено да си водиш записки, докато четеш или когато учителя чете.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
хх апък аз на "Под игото" само първа глава съм чела и точно тя ми се паднаПървоначално написано от vesito13
голям късмет извадих
edit:а т'ва за керемидите май съм писала нещо подобно![]()
аз не съм чела книгата, и единствената ми глупост беше че сбърках Диарбекир![]()
То миналата година на дъската бяха записали географските обекти и имената като правихме преразказ на "Заложна къща" на Дамян Енев, а пък даже не бяхме чували до тогава за този писател, а вие поне имахте познат автор.
Глупаци. Не стига, че ни се падна познат текст, но пак сте недоволни. Не ви разбирам. Винаги намирате маана. Ако текстът беше напознат, по-добре ли щеше да бъде?
Бисери винаги е имало...![]()
Леле...Тва беше възмножно най-лесния текст даван някога (не че знам кво са давали преди)
Баба ми 1-2 седмици преди изпита ми вика " Абе ти чела ли си Под Игото". Аз понеже не съм го чела реших да го попрегледам... ебати късмета![]()
аз постоянно си повтарях Диарбекир, Манол Краличът и така ги за помних
One 21 GunS
диарбекур![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
който за каквото си е мислел на изпита
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на страха от грешки да ти провали живота!