- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търсите ли си дистрибутор на Ейвън?
Здравейте. Аз съм дистрибутор на Ейвън, разгледайте каталога, изберете си номер и пишете на лично, ако желаете, на кой адрес да го изпратя.![]()
Благодаря на вс., предварително. В сигурни ръце ще са продуктите, не се безпокойте. Очаквам ви!
http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Оф, аре стига с тези реклами ве! Ти мислиш ли, че ако някой иска нещо от Avon не познава някой, който е дистрибутор? Освен това, ако тръгнат всички дистрибутори на Avon да пишат тука, форумът ще се задръсти!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И освен това не мислиш ли, че ще ти излезе скъпичко да пращаш на всеки колет с продукта, който си е поръчал, ти не само, че няма да печелиш, но и ще си вътре с пари. От това дистрибуторство не се печели като имаш реални клиенти, пък камо ли да са виртуални.
братле 'секи втори е дистрибутор на ейвън... не е грам доходно,примерно
Във всеки град има поне 3 диструбутори(казвам поне 3 вместо поне 20, заради по-малките градове) от които можеш да си поръчаш.Защо си мислиш, че ще си дадем парите на някой непознат от интернет вместо на някой приятел![]()
!!???
Наистина тук има много дистрибутори, но не си правят реклама.
Намери клиенти, където учиш и работиш, не по форумите.
Стига с тези реклами!!!
мислиш ли, че ако някой иска нещо от Avon не познава някой, който е дистрибутор?
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Оф, смешно е така да си търсите клиенти по форумите. Хаха. Все едно няма дистрибутори на Avon навсякъде..![]()
Мале като знам в училище в почти всеки клас има по поне 3ма дистрибутори и напрао нз кфо става![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Ви пък не мислите ли да спрете да пишете едни и същи коментари колко много дистрибутори имало..![]()