- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бельото – какво е добре да знаете, за да не си навредите сам
Полезно е мн![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Дааааа,дааа много добре се вижда материята страшна е....Първоначално написано от foreverr
![]()
ае да питам аз има едни поксерки на фирма Action,струва ли си да си давам парите или ? (то едвали момите ще са носили,поне некое момче да каже)
![]()
И мен не ме кефи как изглежда, но е мноого удобна, като се носи от нея бельо не оставят следи червени от лацтици.... Карче тъпото е, че от нея произвеждат се едноцветни някви тъпи модели.Първоначално написано от tonie__
да,мен за т'ва не ме кефи,чувствам се като няк'ва 11 годишна.ддз 'що![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Да, но ето това например е памучно и красиво и има и най различни и цветниПървоначално написано от tonie__
http://media.abv.bg/img.phtml?id=150902
Но по принцип белжото което е синтетично се понзава, или поне аз го познават и то най-често се продава по магазините за 1 лев и по кутайските магазини.Докато ако идеш в магазин за белжи можеш да немриш и памучно и микрофибърно, което да не е скъпо.Абе то в същност като се замисля на етикетчето а гащите си пише от каква материя е и ся кат се разрових в шкафа видях,ч е пише.Така, че като купуваме да гледаме и такаПървоначално написано от foreverr
![]()
Хехе , ми нз не съм чувала, но напиши тема де и ще ти отговорят.Първоначално написано от Shalala
Заеби,сега ще правя тема за боксерки,ще прежаля 16 лв. и ще ги пробвамПървоначално написано от foreverr
![]()
е кво да ходим без гащи, щото всичко е вредно, като учим по биология се оказва,че и не трябва да ядем, да се допираме до животни, да не приемаме лекарства когато сме болни, направо да мрем....
One 21 GunS
ами много ясно , не трябва да правим нищо![]()
извод: не ходете с бельо![]()
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()
![]()
Колкото до това , което прочетох - наистина не знаех за доста неща и ще ми бъдат от ползаИ ще трябва да се разделя с някои от боксерките си или да отслабна
И поздравления за темата.
![]()
Ей мацки ето един сайт в който има белжо от микрофибър и не е скъпо.Тези в началото са от микрофибър, то даже си пише като цъкнеш върху бельото и ти излиза информация за него.
http://www.bulbel.bg/Catalog-Damsko-1.html
абе ето ти този сайт:Първоначално написано от lipstik
http://www.bulbel.bg/Catalog-Damsko-1.html
И в началото нали има такова червено бельо, което можеш да си поръчаш и да е в друг цвят.То е от микрофибър и има и прашки от него и гащи и боксерки.Ако носиш от него няма да имаш проблеми.Но не е задължително да е такова.Можеш да си купиш и белжо от друга материя, стига да уселиш точният размер, така, че да не те стяга.![]()
Интересна тема... аз нося повече прашки, но и бикини...![]()
направо без бельо най добре...така излиза
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d