- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетите на д-р Байкова
Спазвам диетата от 3 месеца и съм свалила около 6-7кг аз съм доволна..вие спазвали ли сте ги?Ходили ли сте при нея?Мнения !?
Ми не.. не съм ходила никога при нея![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Не съм ходила при нея, а и за първи път я чувам.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Много са и тежки диетите, то по - добре на фотосинтеза да карам.
Едит: Абе, един въпрос, който винаги ме е мъчил...Защо почти всички диетоложки са дебели ?![]()
Е,не са чак толкова тежки...тежки са за хора които са свикнали да се хранят повече и без воля (като мен)![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
За да покажат нагледно какво става, когато не спазваш диетите им.Първоначално написано от Goddess
По темата - не съм ходила при нея. А горе-долу колко струва да ти направи "хранителен режим"?
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
Една дойде в училището ни, да ни изнася реч, какво щяло да стане, ако ядем много и не се движим... а тя беше дебела, наистина. Всички й се смяха... попринцип, това става, защото са на възраст и не се движат...Първоначално написано от Goddess
аз не съм ходила специално при диетолог, спазвам си сама като ми скимне..![]()
Много ме дразнят дебелите диетоложки, особено д-р Емилова.. леле УЖАС!!!А Байкова, вярно, че е помагала на много хора.. четох в едно списание, как от диетите й, едно момиче от 103 е станало 60.. супер и иска още да слабее, пак ще се консултира с Донка Байкова. Много добър специалист е, но кой знае колко скъпо е едно посещение..?
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Е, за хора с такова тегло, което си е проблем не само от естетическа, но и от здравословна гледна точка, парите са си оправдани.Първоначално написано от akinom
Аз искам да сваля 5 кг, което на фона на 43 кг си е нищожно и смешно.
Но съм лигла, нямам воля. Не мога да не ям това, което ми се яде просто и това е... Още повече, че аз никакво газирано не обичам, като изключим колата - не мога да живея без кола, няма начин да я откажа, като вода ми е...
^^Искаш да станеш 38 кг.Колко си висока сега,това ми се струва страшно малко (освен,ако не си 1.50)....
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
мисля че имаше предвид момичето което е било 103 кг и е станало 60 ... че това което тя иска да свали някакви си 5 кг не е нищо в сравнение с онези 43 които това момиче е махнало ... А иначе съм чувала за Байкова като има но нямам никакво мнениеПървоначално написано от zvezdichkaaa
Ахауах, нее, аз искам 5 кг да сваля. А момичето, което е било 103 и е станало 60 е свалило 43 и направо си е жалко, че аз с някакви си 5 кг не мога да се справя...Първоначално написано от zvezdichkaaa
Когато имаш много за сваляне е много по-лесно да се изчистят
Въпросната 'диетоложка' е пълен хуй... Вижте Мартина Вачкова колко е слаба в момента![]()
Е, да, това е факт. Много по - лесно е да се премахне излишък.Първоначално написано от EarthShaker
Но и за това си трябва воля.
А кой я знае Марта вечер как си опразва хладилника.![]()
Първоначално написано от Goddess
Ааа добре,моя грешка.Иначе колкото са повече кг,толкова по-лесно се свалят според мен...За това те мъчат някакви си 5кг.А за диетоложката амиии ,незнам не съм запозната с диетите и.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
доктор Емилова е най-известна, а тази сега е защото гостува при Гала
One 21 GunS
Не е така. Тя беше диетоложка и на предаването 'Пълна промяна'.Първоначално написано от Cherryy
Около 40лв е едно посещение. Знам го от една съседка![]()