мдаа сиг някой ще каже тая кво се хвали ама просто исках да го напиша защото вече не мога ...
преди по-малко от година ходих с едно момче година и 6 месеца някъде.. Първата ми истинска любов,едиствена... обичах го повече от себе си..
Иии да разделихме се... той ме скъса.. разби ми сърцето.. и аз си мислих, че съм го превъзмогнала и след 1-2 месеца след раздялата ни се запознах с др мом4е (Ц).. тръгнах с него.. вс ок... помислих си даже,че го заобичвам.. и стана така,че заминах за 2 седмици извън БГ заедно с група от училище и там се запознах с друго момче (С), което ми беше мн по интересно от това с което ходих.. говорихме си много на всякакви теми вс беше идеално... върнах се в БГ и почнах да се крия от гаджето ми и излизах с другото момче... в последствие това момче ми каза,че ако искам да съм с него не трябва да правя така и да кажа на гаджето ми.. ама аз не му казах и излъгах,че съм му казала...триех смси като съм с единия после триех пак като съм с другия.. иии стана така,че и двамата се влюбиха в мен.. даже Ц не живееше в моя град и за да е с мен се премести... и след 2-3 дена го отрязах казах му,че не искам да съм с него и той даже се разплака ии на следващия ден си замина...
ииии по същото това време се запознах с трето момче (Ф) с което се видях няколко пъти на кафе и той съпер мн ме хареса...
С ще заминава лятото и няма да е в града..
виждам се и с С и с Ф
обаче мисля,че имам чувства към С както и той... но вече нз .. не мога да се разбера.. не искам така да правя ама става точно това..
не искам съвети.. исках просто да споделя.. а и искам да зн мислите ли,че съм супер отвратителен човек? жалка ии т.н.