Който е чел предишната ми тема знае но не всички са я чели и затова ще обясня отново ..
Има едно момче с което сме приятели от малки,винаги сме се подкрепяли и винаги сме били в една компания.Всички знаят за нас че сме приятели но ние сме повече от приятели от малки сме се закачали и химията си я има и до днес.Пред другите се правим на просто приятели но винаги сме били и нещо повече .. винаги знаем как да си прекараме яко и сме правили доста неща които не са присъщи за приятелите. Между нас никога не е имало ревност или конфликти и двамата сме си имали гаджета но това не ни пречише да си правим каквото искаме .. но всичко това се промени преди няколко седмици - той започна да се държи гадно а аз все му казвах да се промени и изведнъж той спря да говори с мен.От приятели разбрах че е говорил лоши неща за мен и че е казал че не иска да ме вижда .. опитах се да говоря с него но той ми каза че му е през ...... Безразличието му ме убива .. знам че съм го обидила с нещо но незнам със какво .. и се чудя какво да правя и как да си оправим отношенията но той даже не говори с мен .....
Просто споделих ако някой има съвет да го каже .. какъвто и да е
Той е луд да се отказва от такава 'приятелка'. Не вярвам да му е омръзнал секса без обвързване .... ако си надебеляла ... може