.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Как да я забравя .. :(

абе хора тъка моята история е тъкава начи нали иизлиахме с 1 момиче засега само като френд но мн мн я харесвах и си викам краи 100 % е моя. тя се държи мн добре с мен абе 99 % бях сигурен че ме харесва и тя, излизахме близо 2 месеца на вън постоянно се разхождахме абе просто сеедно ходиме... и един ден нали аз излизам там с едни наши френд там аз ги познавам и тя тъка и нали едно момче от моята улица и тои я харесва ама тои и е признал нали че я харесва и тъка но тя него си мислех че него харесва защото тои си пише на сякаде че я харесва апак тя никаде абе мислех ч нему обраща внимание и нали излизаме там да се расходим с момчето нали от моята улица тя аз абе и още мн хора бяхме към 10 човека и нали тои я харесва и нормално там я закача и се донея сиди и по 1 време както си блея аз тя и тои се целуват мале мн гадно ми стана после след 4-5 мин пак ама целувка само и то по устата (не с език) нз дали са гаджета ама сиг ще са мале немога да я забравя но искам, просто немога ве абе мн я харесвам немога да не слизам навън с ннея защото ще ми се разсарди и тъка най лошото е и че я виждам всеки ден и ми е мн гадно бе мн я ХАРЕСВАМ бееееееееее та въпросат ми е как да я забравя ве има ли някав начин моляви кажета направу мн се дразня мн я харесвам мале ве кфо да ви говоря вие може би разбрахте закво стаа въпрос е БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ И МОЛЯ ХЕЛП ч сам мн зле аз сам на 15 а тя на 16 !!!
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Опитай се да не мислиш толкова за нея.Срещай се с други хора, които не ги свързваш с нея, уплътнявай си времето със забвни за теб неща и леко по леко ще я забравиш.Опитай да си намериш друга ...

Късмет

Град
    0фффффф тя ся пиши по скайп 0мг мн съм зле еи

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Може да и се правиш на сърдит --> оправдание да не и пишеш по скайп ..
    Цитирай Първоначално написано от bmwsasho
    Срещай се с други хора, които не ги свързваш с нея
    И не забравяй тя не е единственна!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Занимавай се с нещо като спорт,хоби и т.н. Не се затваряй в себе си.Опитай се да не мислиш за нея,хвани си друга,ако трябва да я забравиш
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на fenasf

не се отзовавай когато й трябваш и ще почнеш да й липсваш.. дай си вид че има друга за да я разколебаеш...

Град
    Ст.Загора
    И се научи да пишеш поне правилно .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fenasf

не се отзовавай когато й трябваш и ще почнеш да й липсваш.. дай си вид че има друга за да я разколебаеш...
    + 1
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Аман от неграмотници!

Значи поне от това, което разбрах - а то не е много - сте в обща компания, следователно логичното решение е да не излизаш известно време с тях, и въобще с нея, да ограничиш колкото се може повече контакта си с нея и с общи познати и да се занимаваш с нещо , което ще ти отвлича вниманието - спорт, някой сериал, някакво хоби, за което никога не ти е оставало време.
    По скайпа не и отговаряй, а ако се интересува защо - лъжи, че си зает или нещо от сорта. Покажи й, че не ти пука за нея и си имаш и по-важни занимания
    Успех
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Град
    У дома :Р
    Както е писано по-нагоре развличай се , разходки с други , това - онова Ако не прояви интерес , явно не е трябвало да стане .
    Момичета колкото искаш, все ще си намериш подходяща :P

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Нашия понабръчках са няколко пъти докат ти разбера мислите ама от това което хванах мога да ти кажа да не ти пука... лято е или са фащай на работа или отивай на плажа да търсиш други мадами
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    Цитирай Първоначално написано от angeltears
    Значи поне от това, което разбрах - а то не е много - сте в обща компания, следователно логичното решение е да не излизаш известно време с тях, и въобще с нея, да ограничиш колкото се може повече контакта си с нея и с общи познати и да се занимаваш с нещо , което ще ти отвлича вниманието - спорт, някой сериал, някакво хоби, за което никога не ти е оставало време.
    По скайпа не и отговаряй, а ако се интересува защо - лъжи, че си зает или нещо от сорта. Покажи й, че не ти пука за нея и си имаш и по-важни занимания
    Успех
    Мерси мерси ще пробвам сиг ще стане

Голям фен Аватара на Aicken
    абе...нали тъкаа , ми ко да ти кажа.. тъкаааааааа начи просто тряя се напиеш като СВИНЯ . МНОГО ПАТИ
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Щом тя е с него няма какво да направиш ... цупи се игнорирай я известно време за да ти мине , защото ако си близо до нея това никога няма да се случи

Супер фен Аватара на sladkalady
    Eдинственият начин да я забравиш е да не мислиш за нея,да си я избиеш от главата.Не излизай с нея известно време,занимавай се със спорт,хобита и т.н
    Има и нещо друго-признай й какво чувстваш към нея...ама не е мн за предпочитане
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Цитирай Първоначално написано от profear
    Успех
    Много ще се радвам ако успея да ти помогна Ако има нещо или искаш да поговориш с някой - тук съм
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Град
    Успех
    Много ще се радвам ако успея да ти помогна Ако има нещо или искаш да поговориш с някой - тук съм
    алл мале ми кфо да ти кажа човече просто малко ш ми е трудно даже не малко ами доста ама то в тая скука само за нея мисля офф ще се оправя след месец два зависи как се развият нещата се пак мерси за подкрепата

деа и дългото изречение

Ех.. Защо никой не мисли стака за мен..

Не бой се, моя приятел 5 пари не дава кво става с мен Това момиче е късметлийка

Град
    за кфо момиче става въпрос бе хора ами почна да ми олеква вече бе не мисля толкова за нея и като се занимаам с нещо ми е мн по добре

Град
    Ст.Загора
    за кфо момиче става въпрос бе хора ами почна да ми олеква вече бе не мисля толкова за нея и като се занимаам с нещо ми е мн по добре
    и аз съм в подобна ситуация и май започвам да си я изтривам от съзнанието ,но то това ще е до семптември после ако няма друга ще се сетя пак и незнам .. лошото е ,че така и не разбрах дали иска да ходим или не ,но няма да я чакам аз толкова много време да ми се чуди .. иначе успех пич малко офф ама сори

Пичага, виж кво щи кажа... още не ти трябва да се занимаваш с дяволи (жени) живей си живота пък квото тва...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Град
    Цитирай Първоначално написано от balsamaa
    и аз съм в подобна ситуация и май започвам да си я изтривам от съзнанието ,но то това ще е до семптември после ако няма друга ще се сетя пак и незнам .. лошото е ,че така и не разбрах дали иска да ходим или не ,но няма да я чакам аз толкова много време да ми се чуди .. иначе успех пич малко офф ама сори
    да бе пичове почва да ми олеква вече не ми пука чак толкова е ама винаги съм свободен за нови по яки мацки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си