- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я забравя .. :(
абе хора тъка моята история е тъкава начи нали иизлиахме с 1 момиче засега само като френд но мн мн я харесвах и си викам краи 100 % е моя. тя се държи мн добре с мен абе 99 % бях сигурен че ме харесва и тя, излизахме близо 2 месеца на вън постоянно се разхождахме абе просто сеедно ходиме... и един ден нали аз излизам там с едни наши френд там аз ги познавам и тя тъка и нали едно момче от моята улица и тои я харесва ама тои и е признал нали че я харесва и тъка но тя него си мислех че него харесва защото тои си пише на сякаде че я харесва апак тя никаде абе мислех ч нему обраща внимание и нали излизаме там да се расходим с момчето нали от моята улица тя аз абе и още мн хора бяхме към 10 човека и нали тои я харесва и нормално там я закача и се донея сиди и по 1 време както си блея аз тя и тои се целуват мале мн гадно ми стана после след 4-5 мин пак ама целувка само и то по устата (не с език) нз дали са гаджета ама сиг ще са мале немога да я забравя но искам, просто немога ве абе мн я харесвам немога да не слизам навън с ннея защото ще ми се разсарди и тъка най лошото е и че я виждам всеки ден и ми е мн гадно бе мн я ХАРЕСВАМ бееееееееее та въпросат ми е как да я забравя ве има ли някав начин моляви кажета направу мн се дразня мн я харесвам мале ве кфо да ви говоря вие може би разбрахте закво стаа въпрос е БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ И МОЛЯ ХЕЛП ч сам мн зле аз сам на 15 а тя на 16 !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Опитай се да не мислиш толкова за нея.Срещай се с други хора, които не ги свързваш с нея, уплътнявай си времето със забвни за теб неща и леко по леко ще я забравиш.Опитай да си намериш друга ...
Късмет
0фффффф тя ся пиши по скайп 0мг мн съм зле еи![]()
![]()
Може да и се правиш на сърдит --> оправдание да не и пишеш по скайп ..![]()
И не забравяй тя не е единственна!Първоначално написано от bmwsasho
Занимавай се с нещо като спорт,хоби и т.н. Не се затваряй в себе си.Опитай се да не мислиш за нея,хвани си друга,ако трябва да я забравиш
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
![]()
не се отзовавай когато й трябваш и ще почнеш да й липсваш.. дай си вид че има друга за да я разколебаеш...
Значи поне от това, което разбрах - а то не е много - сте в обща компания, следователно логичното решение е да не излизаш известно време с тях, и въобще с нея, да ограничиш колкото се може повече контакта си с нея и с общи познати и да се занимаваш с нещо , което ще ти отвлича вниманието - спорт, някой сериал, някакво хоби, за което никога не ти е оставало време.
По скайпа не и отговаряй, а ако се интересува защо - лъжи, че си зает или нещо от сорта. Покажи й, че не ти пука за нея и си имаш и по-важни занимания
Успех![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Както е писано по-нагоре развличай се , разходки с други , това - оноваАко не прояви интерес , явно не е трябвало да стане .
![]()
Момичета колкото искаш, все ще си намериш подходяща:P
Нашия понабръчках са няколко пъти докат ти разбера мислите ама от това което хванах мога да ти кажа да не ти пука... лято е или са фащай на работа или отивай на плажа да търсиш други мадами![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Мерси мерси ще пробвам сиг ще станеПървоначално написано от angeltears
![]()
абе...нали тъкаа , ми ко да ти кажа.. тъкаааааааа начи просто тряя се напиеш като СВИНЯ . МНОГО ПАТИ
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Щом тя е с него няма какво да направиш ... цупи се игнорирай я известно време за да ти мине , защото ако си близо до нея това никога няма да се случи
Eдинственият начин да я забравиш е да не мислиш за нея,да си я избиеш от главата.Не излизай с нея известно време,занимавай се със спорт,хобита и т.н
Има и нещо друго-признай й какво чувстваш към нея...ама не е мн за предпочитане![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Много ще се радвам ако успея да ти помогнаПървоначално написано от profear
Ако има нещо или искаш да поговориш с някой - тук съм
![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
алл мале ми кфо да ти кажа човече просто малко ш ми е трудно даже не малко ами доста ама то в тая скука само за нея мисля офф ще се оправя след месец два зависи как се развият нещата се пак мерси за подкрепатаПървоначално написано от angeltears
![]()
деа и дългото изречение![]()
Не бой се, моя приятел 5 пари не дава кво става с менТова момиче е късметлийка
![]()
за кфо момиче става въпрос бе хораами почна да ми олеква вече бе не мисля толкова за нея и като се занимаам с нещо ми е мн по добре
и аз съм в подобна ситуация и май започвам да си я изтривам от съзнанието ,но то това ще е до семптември после ако няма друга ще се сетя пак и незнам .. лошото е ,че така и не разбрах дали иска да ходим или не ,но няма да я чакам аз толкова много време да ми се чуди .. иначе успех пич малко офф ама сориПървоначално написано от profear
![]()
Пичага, виж кво щи кажа... още не ти трябва да се занимаваш с дяволи (жени) живей си живота пък квото тва...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
да бе пичове почва да ми олеква вече не ми пука чак толкова е ама винаги съм свободен за нови по яки мацкиПървоначално написано от balsamaa
![]()