- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я забравя .. :(
абе хора тъка моята история е тъкава начи нали иизлиахме с 1 момиче засега само като френд но мн мн я харесвах и си викам краи 100 % е моя. тя се държи мн добре с мен абе 99 % бях сигурен че ме харесва и тя, излизахме близо 2 месеца на вън постоянно се разхождахме абе просто сеедно ходиме... и един ден нали аз излизам там с едни наши френд там аз ги познавам и тя тъка и нали едно момче от моята улица и тои я харесва ама тои и е признал нали че я харесва и тъка но тя него си мислех че него харесва защото тои си пише на сякаде че я харесва апак тя никаде абе мислех ч нему обраща внимание и нали излизаме там да се расходим с момчето нали от моята улица тя аз абе и още мн хора бяхме към 10 човека и нали тои я харесва и нормално там я закача и се донея сиди и по 1 време както си блея аз тя и тои се целуват мале мн гадно ми стана после след 4-5 мин пак ама целувка само и то по устата (не с език) нз дали са гаджета ама сиг ще са мале немога да я забравя но искам, просто немога ве абе мн я харесвам немога да не слизам навън с ннея защото ще ми се разсарди и тъка най лошото е и че я виждам всеки ден и ми е мн гадно бе мн я ХАРЕСВАМ бееееееееее та въпросат ми е как да я забравя ве има ли някав начин моляви кажета направу мн се дразня мн я харесвам мале ве кфо да ви говоря вие може би разбрахте закво стаа въпрос е БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ И МОЛЯ ХЕЛП ч сам мн зле аз сам на 15 а тя на 16 !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!