- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я забравя .. :(
Според мен има два начина:
Да и признаеш,че я харесваш или да си намериш някакво занимание... Опитай![]()
![]()
![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Ние не сме дяволи. Той просто не и е казал- не си ли се замислел,че ако той и беше казал може би сега щяха да са заедно и нямаше да пиша т'ва!Първоначално написано от Neet
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж в "Man in black" бях гледал уред или нещо от сорта който заличава паметта, потърси го в E-bay
Що за глупости?! Това не е начина да я забравишПървоначално написано от YakUZa777
извинявай, ама за тия 2 месеца щом не си направил нищо напр. да я целунеш.. просто си си изгубил шансаПървоначално написано от profear
момичето и да те е харесвало просто е помислило че я приемаш като приятелка...
Случая ми е напълно познат но се фанах за 1-2 дена да правя сервер na MUOnline S3ep4 и изобщо ми изчезна от мозака.Та извода от това е намери си нещо което да ти отнеме цялото внимание.
Първоначално написано от YakUZa777
де тоя късмет да има такова нещо![]()
Амм аз предлагам нещо ... малко е гадно, но нищо не ти пречи да пробваш ... значии мисълта ми е - отвърни на удара .... или с други думи целуни друго момиче пред нея ии виж реакцията и ... нека и тя разбере кво ти е било ... аа и един съвет - не си прави прибързани заключения,щото много неща ще те разочароват в тоя живот ... не всичко е супер ... живота не е лесен !![]()
... Успех ! :P
![]()
Б*си едвам го прочетох , по - лошо беше от родилни мъки![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз не съм съгласен че с цупене ще ти стане по-добре.Изглежда глупаво от твоя страна според мен..и аз съм го правил.Мисля че най-ефикасния начин е да пробваш да се зарибиш по някое друго момиче ...поогледай се ..![]()