.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Просто трябва да споделя ;(

Ами...не вярвам на някой да му дреме, ама имам нужда да споделя с някого, просто не знам с кой друг... Значи, на 13 съм,имам приятел... трудно ми е да обясня всичко. Просто от 2-3 дена мисля, че не е същото. Онзи ден бяхме на плаж и всичко беше супер. На другия ден каза,че следващите 3 дни е зает, да излезем в петък, а аз утре заминавам в Македония до 11ти. По скайпа нещо чувствам, че не е същото. Не знам, казах му да ми каже, ако има нещо, но ми каза,че всичко е ок...и че ако може утре ще ми се обади. На работа е от 8 до 8... не знам, преди ми казваше, че ме обича,и т.н,днес аз му казах 1ва..нз,аз съм адски чувствителна и усещам ии най-малкото нещо..просто не знам. А съм адски влюбена, просто не спирам да мисля за него Утре трява да съм на гарата в 21.30..да го попитам лидали иска да изезем преди това за малко..просто нз какво да правя...
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Мерси мн..Иначе, 8ми клас е, ще става на 15, там ходи на някаква работа с чичо си. ще поговоря с него... Благодаря много пак

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    Да, мерси мн...иначе, 8ми клас е, ще става на 15, там ходи на някаква работа с чичо си. ще поговоря с него... Благодаря много пак
    а супер тогава и извинявай, помислих си че е батко моля мацка
    Хаха, няма нищоо. Много е секси Айде, лека нощ..

Голям фен Аватара на RaZzer
    Mмм... мисля си, че си внушаваш. Не за друго, а просто и аз съм същия и понякога като реша да си вкарам някаква глупост в главата и се измъчвам с дни... Все пак, за лично успокоение е хубаво да се видите преди да заминиеш, но според мен не подхващай темата, за да не се карате преди пътуването... Ако има нещо, той ще си каже! Успех и приятно изкарване в Македния!

Супер фен
    Излезте рпеди да заминеш,но не повдигай темата.Остави го,ако той има да каже нещо да го направи сам.А ако не говорите по тоя ъпрос - виж как ще са нещата като се върнеш от Македония и ако тогава няма промяна,а той нищо не казва - поговори с него.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ем то няма кво да добавя... каквото исках да кажа, другите ти го казаха - излезте, вижте се преди това... пък дано няма нищо

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    А аз си мислех, че тая вечер няма да заспа...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ехх, ами случва се и да не върви... Възможно е да си въобразяваш, но е и възможно да си права. Единственият начин е да разбереш от него.
    Ако се окажеш права обаче изобщо не го взимай навътре, защото тепърва ти предстои да срещаш нови хора, да се влюбваш... и просто той не е единствен! Успех.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе те са казали кое как и защо, аз само ще подкрепя. Излезте за малко, вижте се, и се разделете на гарата с добро. Отделно мисля че си внушаваш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не се вкарвай в филми мацко вижте се пък квото стане стане
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Мерси на всички, да ви ева. Кво щях да правя без вас..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мерси на всички, да ви ева. Кво щях да правя без вас..
    Нещо си много смела... Айде де

Без нас щеше да си галиш писанката

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    И аз понякога съм такава от малкото правя голямо. Просто,може би му трябва време. Като излезете (както всички ти казаха) не започвай темата.Той ще ти каже , ако има нещо.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Просто трябва да споделя ;(

Ами...не вярвам на някой да му дреме, ама имам нужда да споделя с някого, просто не знам с кой друг... Значи, на 13 съм,имам приятел... трудно ми е да обясня всичко. Просто от 2-3 дена мисля, че не е същото. Онзи ден бяхме на плаж и всичко беше супер. На другия ден каза,че следващите 3 дни е зает, да излезем в петък, а аз утре заминавам в Македония до 11ти. По скайпа нещо чувствам, че не е същото. Не знам, казах му да ми каже, ако има нещо, но ми каза,че всичко е ок...и че ако може утре ще ми се обади. На работа е от 8 до 8... не знам, преди ми казваше, че ме обича,и т.н,днес аз му казах 1ва..нз,аз съм адски чувствителна и усещам ии най-малкото нещо..просто не знам. А съм адски влюбена, просто не спирам да мисля за него Утре трява да съм на гарата в 21.30..да го попитам лидали иска да изезем преди това за малко..просто нз какво да правя...
    Може да е в мензис

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ехх, ами случва се и да не върви... Възможно е да си въобразяваш, но е и възможно да си права. Единственият начин е да разбереш от него.
    Ако се окажеш права обаче изобщо не го взимай навътре, защото тепърва ти предстои да срещаш нови хора, да се влюбваш... и просто той не е единствен! Успех.
    Съгласна съм.Ще има още толкова много момчета, в които ще си много влюбена Така ,че не го взимай навътре

Re: Просто трябва да споделя ;(

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Може да е в мензис
    Eй тва е най-вероятно. Иначе днес ми се обади, уговорихме се, ще излезем преди да замина,дано всичко е ок. 10x на всички пак

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Както казаха по-горе не се карайте преди да заминеш Поискай обаче да се видите Успех, дано всичко мине добре
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си