.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Софианци помагайте :)

Ся тия дни от петък до вторник ще се губя у Софията,та дайте някакви идеи накъде що,някакви по интересни събития,любимо място препоръчайте нещо,че в пролуките от време да не умрем от скука в непознат до толкова град

Град
    Непостоянно
    Ами мини в събота (27ми) така покрай НДК към 4-5 някъде Ще си прекараш страхотно.
    .!.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Задължително да се посетят културно-търговските мултифункционални сгради от типа МОЛ. Там можете да разгледате експонатите - различни произведения на модернистичното изкуство главно от текстилен характер. Към това се прибавят изискани ресторанти от световни вериги, предлагащи качествена храна и високо обслужване като МакДоналдс и KFC.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на EarthShaker
    тос канис ше ма довърши

hottie
    Guest
    хаха и мен

Според мен да се повозиш на метрото, там ще видите и статуята на св. софия, сочеща НС След това да посетиш ротондата (ще се почувстваш горд, знаейки че от това място някога е оправляване римската империя имало е и тунел за евакуация излизащ на колузеума), може да видиш и Мозер там поне (тя е доста стара конкуренция на мумиите ) аз всеки пък като мина тя е там. след това тръгваш посока ректората ще видите отвън БНБ точно до него е археологиският музей а с/у БНБ е Националната Художествена Галерия, до него пък е етонгравският музей след него пък е и природонаучният музей, руската църква, има 2 посолства ако не се лъжа, следва народното събрание и стигаш до СУ най старият вуз в България, нагоре пък е библиотеката може да се върнеш след това до александер невски ако не се лъжа на ляво от главният вход имаше вход към някаква крипта ама не съм сигурен, на 2 мин пък от там е и базиликата света софия след това може да се върнете до метрото и да тръгнете в посока НДК и ще видите и съдебната палата А да зоопарка препоръчвам и НИМ ако не се лъжа последната неделя от седмицата е безплатно така че е супер аванта ама може и да съм се заблудил
    ами друго за сега не се сещам, дано да ги посетиш не мисля че ще съжаляваш
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Петък (26.06.09г.) НДК - 18.30ч. Добро занимание се очаква да бъде.
    Като дойдеш на София-"та" не забравяй да се снимаш пред еНДеКъто
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мерси за няколкото предложения.
    Cаnis и тук си има молове и мисля,че ще бъде последното място което ще посетя.
    Иначе EroSennin мерси за много информация ,определено ще посетя галерията ,а някой да знае за някоя и друга интересна изложба по това време,защото има дости интересни,но все ги пропускам като тази от по-миналата седмица.
    А и друго някакви концерти или събития знам ли ,града ви кипи от живот и за толкова неща чета,че ще са все в София.

Питах за НИМ във понеделник били безплатно, ама не бяха много сигурни дали работи тогава :С ти ако посетиш базилити и тем подобни там ще видиш икони ако те интересува :S иначе потърси за галерии в гугъл и съм сигурен че ще намериш
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Цитирай Първоначално написано от woshata
    Ами мини в събота (27ми) така покрай НДК към 4-5 някъде Ще си прекараш страхотно.
    ейй супер ще си прекара или ще вдигне 200 и набързо ще се прибере там от кадето е дошъл/а

ООо СОФИЯ мой малък Лондон
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Град
    Дръстър
    Поздравления за тези,които така усърдно поддържат новопоявилото се разделение в българското общество: софиянци - несофиянци.

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Клуб FANS - хубава музика на живо всяка вечер.
    НДК и борисовата са задължителни. По НДК точно можеш да си прекараш и цяла нощ ако искаш, стига дасе присламчиш към някоя компания.
    След въпросната нощ ако искаш мога да ти кажа и къде е първо РПУ
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си