.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Моля изтрийте

блабла

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Здравей ! Имаш право !
    Аз лично си я нося на най-скъпия сервиз,щот колата ми е ... И така може да си я ремотнираш сам, но трябва да разбираш доста.Зависи все пак за катастрофата.Не е препоръчително сам,но ако нямаш пари за скъп сервиз то все същото...Те и там ги правят така ! А до колкото проверката за функционирането е добре защото понякой път ти дават кола която работи 2-дни и спира и после ...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Нови коли дефектират какво очакваш за старата ...
    Авотомобила на старо е на късмет - отиваш с майстор гледате и преценява ....
    Ами след като не си много вещ/а мисля че единственото нещо което би могъл/а да направиш сам/ е да провериш нивото на маслото в двигателя сутрин преди запалване и да долееш течност за чистачките, въпреки че и това е опасно защото знам за случай когато жена пълни с течнос за чистачки там където се пълни маслото ...
    А колкото до сервизите ... добрите сервизи е цифра, но пък за сметка на това добрите автомобили си имат клубове и опредени сервизи им дават отстъпки...
    Аз примерно ползвам такива .... въпреки че кажи речи мога да си направя всичко по колата предпочитам да я оставя при моя човек да си свърши работата без да цапам и да губя време ...
    Преди да вземеш колата преготви 100лв отиваш качваш я на стенд, правиш и диагностика, мериш налягането и ти си....
    + тва зависи ква кола искаш да вземеш ....
    Всичко е относително и до късмет!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Въпрос за коли - покупка втора ръка и понататъшен сервиз

Цитирай Първоначално написано от Outlaw87
    здравейте,
    интересува ме задължително ли е като се купува кола втора ръка тя да премине през някакъв преглед за да се установи нормалното й функциониране
    това нещо не мога да го разбера?.. :
    а)питаш дали преди да си купиш кола е хубаво да я огледа майстор
    б)според закон трябва преглед преди покупка

ако е (а) ..ЕСТЕСТВЕНО!
    не си купуваш ябълки....
    ако е (б) - не

иначе убунту е прав, пълна гаранция няма
    наскоро ми разказваха за случай, в който човек 2 дена оглежда една кола, купува я и на шестия километър колата заминава...

като за начало си проверявай дали имаш масло, следи за нивото на спирачната течност и индикатора за температура
    лека-полека човек се учи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си