- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правителствени сценарии
Canis_Dirus - Изпусна РЗС във вариантите. Аз мисля, че РЗС, Лидер и НДСВ по принцип са на границата на 4 процента и не са много сигурни. Но те си го знаят и ще използват нужните средства, за да минат със сигурност 4 процентовата бариера (особено Лидер).
Смятам, че двете най-възможни коалиции са:
1. ГЕРБ + Синята коалиция + НДСВ + РЗС + Лидер/Атака
2. БСП + ДПС + Лидер + НДСВ + РЗС
Общо взето, нещата изобщо не зависят толкова от процентите на 'големите', а от това на коя страна ще отидат 'малките'. Пък те ще отидат към този, който им даде повече пари и власт.
Смятам, че НДСВ направиха най-добрата кампания и затова тази партия (която преди половин година смятах, че е мъртва и има по-малко гласоподаватели отколкото Евророма примерно) ще оцелее още 4 години. ВМРО направиха най-ужасяващата кампания, която е виждал човек. Те смениха 100 партии и коалиции за последните 3 месеца.
П.п. А вие на Добри Божилов може да се подигравате, но не знаете накрая какво ще стане... някой, ако е гледал резултата на Волен Сидеров за кмет на София през 2003 едва ли е вярвал, че през 2006 за него ще гласуват около 600 000 човека за президент на България. ;] Между другото, важно е да се спомене, че Волен е издигнат за кмет на Сф от партията на Янето преди да се преименува на "Ред, законност и справедливост". Така че е малко смешно как се карат един-другиму...
Герб няма да се коалират нито със Станишев, нито с Доган, нито с Волен Сидеров
Яне Янев няма да го направи със Станишев и Доган..
в тия 2 неща съм сигурен.
Звучи, но няма да стане.Според мен ще саПървоначално написано от SofiaRegularCunt
ГЕРБ+БСП+ДПС/Атака+Синята коалиция.
Може и други да има, но ме съмнява да прескочат 4-те процента![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
И евентуално РЗС ако не им достигат няколко гласаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
.
Да, веднъж си се прибирахме от една екскурзийка и една двойка, състояща се от бмв 7-ца и мерцедес с-ка май беше си беше като цар на пътя, не я интересуваше кой е отпред и кой - отзад.Първоначално написано от Raybeez
Превишаваха си скоростта без проблем и по двулентов път (общо две ленти) караха с над 200км/ч.
Аз като порасна ще гласувам за ДOИП и бате Глобал-а![]()
пък той ми е обещал да му стана жена , само да порасна , след някоя друга годинка![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !