- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правителствени сценарии
Евровотът мина и замина, че и резултатите излезнаха. Изхождайки от резултатите и социологическите проучвания е ясно, че нито една политическа сила няма да събере мнозинство, за да състави сама правителство. Тоест трябва да има коалиция. Но като се замисли човек, вариантите не са много.
Да ги разгледаме отделно.
1. Бойко + Костов + Сидеров ~ 47-8%. Трябва още някой - НДСВ? ДПС? Не върви някак
2. Бойко + Доган + Волен = ХИРОШИМА. Такъв цирк няма просто.
3. Бойко + Сергей + Доган = виж по-горе. Това обаче е най-възможен сценарий. Който май май още при създаването на ГЕРБ е замислен. Бойко комунистите го отгледаха все пак.
4. Сергей + Доган + Лидер = старата песен на нов глас.
5. Сергей + Доган + НДСВ = още 4 години.
Положението никак не е розово!
Grumpy old madman
Има го и този момент. След 20 години на власт на Доган може да му се е приискало да си почине един мандат, че да си оправи "скормното" финансово положение.Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
Всички заедно и комунизъм![]()
Аз викам СДС+ БСП ..всъщност имат доста сходни точки.
Една яка политическа криза ни трябва и да си отидат 90% от сегашните.
Такава патова ситуация до сега не е имало.
Grumpy old madman
Лудница ! Дори не знам за кого да гласувам !
НДСВ/Лидер?Първоначално написано от Canis_Dirus
Аз на тези избори няма да гласувам. Падат ми се в сесия и няма да бия 300 километра път, за да се гласувам, при положение, че гласа ми няма да има смисъл. Всички възможности са worst-case.
Май ще взема да послушам unableToloveU и ще гласувам за Волен, щото щял да увеличи пенсиите двойно.
Дайте да поискаме от Иран Вишванатанчо бе. и без това не го щат. Да му дадем две години да поизбеси малко народ,
Grumpy old madman
Не знаете за кой да гласувате, защото сте предубедени. Как пък от толкова много кандидати за евтини кюфтета не видяхте един свестен.Първоначално написано от hottie
Аз няма да гласувам за НДСВ, но те са една партия която, като изключим лидера, има в екипа си страшно много образовани и доказано - реализирали се хора, истински професионалисти...примерно.
Ако човек иска, има за кой да се хване. ОТ там нататък всичко прилича на малко момиченце, което се дърли плачейки че няма вкусен сладолед, просто защото не знае кой му харесва.
Някой сме ги яли всичките шоколади и не ни се ще да повторим.Първоначално написано от machoka
Нов бардак със стари куpви не ставало.
Grumpy old madman
Ами аз като повечето съм отвратено. От друга страна не искам да не гласувам. Винаги гласувам. В карен случай Зелените. Обаче на мажоритарния не знам... някви тъпи кандидати са се навъдили в 24 МИР
Ооо колега и аз съм работила при тях ама много набързоПървоначално написано от Raybeez
![]()
Но с такива гръмки изказвания се печелят избори. 800 дни и ...
Grumpy old madman
още след изборите феновете ще се види че бат бойко не стува :С и аз мисля че е по-добре за зелените, вместо да не гласуваш
малко ми напомня на http://vbox7.com/play:1ed01feb![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Оо аз съм работила и с тях. Мога да ти кажа, че доброволците нямат нищо общо със самата партия. Даже в повечето партии е така. Дори при НДСВ. Това са ученици и студенти, които искат а натрупат просто малко опит за CV-to. Но иначе не се занимават с политика. Не са много наясно с нещата. Вярно - тъпо е от страна на партията да допуска такова нещо, но от друга страна това е доброволна ръка и те имат нужда от нея,защото покрай тези кампании е много напрегнато. А пък Зелените - те нямат никви пари и само чакат доброволци![]()
Първоначално написано от Raybeez
![]()
Не знам за теб, но работих с невероятно тъпи и досадни хора !
Като ще е гарга, да е рошава - ДOИП!
Дайте да го изберем глобала, а?![]()
Grumpy old madman
"Зелените" не бяха ли с лозунг за защита на...гората и гейовете?
Викаш да му направим кефа на Глобала, а? Хмм... айде още малко да го потормозим![]()
Да бе и аз се обърках тоталноне посмях да каже, чак.
Зелените са си доста наивни, факт. Но са ми някви симпатични и непринудени..ако не друго
новата тройна коалиция ще е
Глобал + Добри Божилов + Апостол Апостолов!
Не коалиция, а ТРИУМВИРАТ!
Да ударим дъното, че да се оттласнем.
Grumpy old madman
Яни Янев
Той всичките ще ги вкара в завора!
ХА-ХА-ХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ООО тогава ще гласувам !
Той е четвъртата власт!Първоначално написано от Raybeez
Когато триумвирата дойде на власт, ще има само една телевизия - ВУЧКОВ ТВ. 24 Часа академикус* Вучков!
По образец на Сталин на сегашния професор ще му бъде присъдена тази нова титла - Акадамикус!
Grumpy old madman
сега остава да намерите име за новата коалиция и да поискате добра заплата на Глобал за пиарство![]()