.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Раздяла...

Раздяла...

Ами здравейте
    просто искам да споделя с вас надявам се да не преча на никой и да не губя от ценното ви време. Ами днес се разделих с приятеля си с който бяхме заедно почти година правих всичко за него зарязах всичко и всички пак заради него...живеех и дишах само за него той не го оценяваше но аз го приех такъв (може да си представите колко мн го обичам) винаги правих компромиси и винаги гледах на него всичко да му е наред слагах него пред себе си....но днес ми се обади и ми каза че всичко приключва попитах го защо а той ми каза защото някой си общ познат му бил казал некви неща направо незнам как може да даваш всичко за един човек а той да ти се отблагодари така казваше ми че ме обича а крайна сметка не вярва на мен а на приятелите си...нямам думи просто извинявам се ако някой си е изгубил времето с моята глупава тема но просто исках да споделя мн ми е болно защото го обичам не мога да си представя един ден без да ми се обади...без да го видя мн ми е трудно да продължа напред
    LoVe iS tHe aNsWeR

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Ами да ти кажа нещо.По добре така...Да се разделите навреме защото ... дали сега или след 1-2г. ...

Груба грешка!
    Никога, ама никога не зарязвай всички и всичко заради момче! Така накрая оставаш съвсем сама.. До колкото виждам той не те заслужава - една връзка е хубава само тогава, когато везните са оравновесени, а именно даваш и получаваш по - равно. Не може единия да се раздава, а другия само да се радва, без да полага усилие..
    Изправи се, изтупай се и продължи, но не прави същите грешки - приятелите са вечни, момчетата не ТОчно след 5 мин. идва нов :P
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Re: Раздяла...

Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    Ами здравейте
    просто искам да споделя с вас надявам се да не преча на никой и да не губя от ценното ви време. Ами днес се разделих с приятеля си с който бяхме заедно почти година правих всичко за него зарязах всичко и всички пак заради него...живеех и дишах само за него той не го оценяваше но аз го приех такъв (може да си представите колко мн го обичам) винаги правих компромиси и винаги гледах на него всичко да му е наред слагах него пред себе си....но днес ми се обади и ми каза че всичко приключва попитах го защо а той ми каза защото някой си общ познат му бил казал некви неща направо незнам как може да даваш всичко за един човек а той да ти се отблагодари така казваше ми че ме обича а крайна сметка не вярва на мен а на приятелите си...нямам думи просто извинявам се ако някой си е изгубил времето с моята глупава тема но просто исках да споделя
    според мен,това е оправдание с което ти се измъква (лично мнение) ае дано се управиш.
    Поздрави.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    е*и им майката на всички,намери си нови приятели и ново гадже

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Според мен или е малоумен или си е намерил ебати тъпата пречина да се разделите.Щом не оценява той губи няма кво да се лъжем не му показвай колко си наранена нека си мисли че не ти пука няма да му падаш в краката нали така Гледам те симпатяга си като ти чета постовете не си някво глупаво наивно хвърчащо момиченце така че не се съмнявам че ще си намериш по добър.Не си струва да страдаш макар че ми е пределно ясно че те боли просто не си заслужава да страдаш за човек който не оценява даденото му и още повече по такъв левашки начин да постъпва спрямо теб.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    У дома :Р
    Нещото, което ме впечатли е , че приемаш нещата без много емоции , в случая май ти си човека , на който е трябвало да се правят компромиси . Съжалявам , че нещата са се получили така , ще откриеш някой ден точния човек . Пожелавам ти да е скоро и да компенсираш болката .

П.П. Радвам се , че изгубих тези няколко минути , за да се уверя , че все още има и такива силни хора

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Според мен или е малоумен или си е намерил ебати тъпата пречина да се разделите.Щом не оценява той губи няма кво да се лъжем не му показвай колко си наранена нека си мисли че не ти пука няма да му падаш в краката нали така Гледам те симпатяга си като ти чета постовете не си някво глупаво наивно хвърчащо момиченце така че не се съмнявам че ще си намериш по добър.Не си струва да страдаш макар че ми е пределно ясно че те боли просто не си заслужава да страдаш за човек който не оценява даденото му и още повече по такъв левашки начин да постъпва спрямо теб.
    Благодаря ти найстина мисля че точно от това имах нужда
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Много бих се радвал ако съм ти помогнал поне малко ако имаш въпрос нещо или просто искаш да си поговориш с някой насреща съм
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Омръзнала си му ... защо се чудиш ? Малко ли теми има от момичета които са загубили 'тръпка' Ето ! Загубил е тръпка човека - същото е

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Наистина е много гадно, но просто такива неща се случват. Ако чувствата му са изстинали, не можеш да го виниш, но начинът по който те е зарязал не говори добре за него. Какви са тия неща... оня бил казал на тоя... и т.н. Детска му работа!
    Според мен не си струва да плачеш и да се самосъжаляваш. По-добре излизай с приятели и се забавлявай!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Aicken
    и ква е гаранцията че тия неща дето ги е казал приятелят му не са истина ?

както всички хубави неща и любовта си има своя край , приятелството обаче остава
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си