.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво да правя

значи бях си харесал едно нещо преди мнг мнг време и бях решил да си го купя , но приятелката ми каза не аз ше ти го купя и аз не и давах , но не мога да споря с нея и накрая решихме , че тя ще ми го купи проблема е , че минаха 1-2 седмици от тогава и бях казал на една приятелка , за това и сега тя ми подари това което исках аз да си купя и имам следния проблем , какво да кажа на приятелката ми , че аз съм си го купил или че са ми го подарили , въпреки че според мене и в 2та случая няма да и хареса ...

еми то нормално да не й хареса все пак тя ти е казала че ще ти го купи мисля че не трябваше да казваш на друга приятелка ...амиии според мен по удачния вариант е да й кажеш че ти си го купил
    LoVe iS tHe aNsWeR

Голям фен Аватара на Aicken
    не трябва да я лъжеш няма сми , кажи и истината
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Истината
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

. . *

Кажи и истината ако наистина ти е приятелка няма начин да не те разбере
    EveRy TimE I LoOk aT YoU...My HearT Is JumPinG. . TeLL Me wHaT Can I Do?..

-

ИСТИНАТА!! ДА НЕ СИ СИ ПОМИСЛИЛ ДА Я ЛЪЖЕШ ИНАЧЕ МОЕ ДА ПРЕЕБЕШ НЕЩАТА МАЛКО ИЛИ МНОГО !!! недей така !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много зависи и какво е нещото.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Heath
    значи бях си харесал едно нещо преди мнг мнг време и бях решил да си го купя , но приятелката ми каза не аз ше ти го купя и аз не и давах , но не мога да споря с нея и накрая решихме , че тя ще ми го купи проблема е , че минаха 1-2 седмици от тогава и бях казал на една приятелка , за това и сега тя ми подари това което исках аз да си купя и имам следния проблем , какво да кажа на приятелката ми , че аз съм си го купил или че са ми го подарили , въпреки че според мене и в 2та случая няма да и хареса ...
    Де ги тия приятелки беее !!

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. и последния да затвори вратата .. Офф и кво като имаш същото "нещо" като нея... не е било нарочно .. голяма работа..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от angeltears
    Истината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си