Може ли с 29 бал или 30 да се влезе в 9фег или 1аег ? Става въпрос за момичета.Имам книжка,в която пише минималните балове и има приети с 29 (в 9 фег) и все пак да попитам![]()
В английската, ако беше момче на 3 класиране можеше и да влезеш, но по-добре се ориентирай към френската според мен. Дори и да можеше да влезнеш в аег по-добре недей! От личен опит споделям![]()
може би имаш някакви шансове, за трето класиране,
но са минимални, а и зависи от това какви са баловете на останалите кандидати
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Баловете ще паднат, но не ми се бярва чак с 30 да те приемат. във френската и английската баловете са високи, може би на трето класиране да успееш, но според мен е доста рисковано, защото може да се окаже, че няма свободни места и в крайна сметка да отидеш в някое забутано СОУ.![]()
Абе на 3то си е оълен хазарт!Ако не те приемат оставаш на сухо.Пробвай на второ ,ако на първо не стане.За 1аег не съм сигурна,че ше стане,ама във фег може и да влезеш.
аз мин година бях с бал 30.714 и не ме приеха нито на първо нито на второ класиране във втора немска, втора английска и испанската, а камо ли първа английска и първа немска. За френската също не ми се вярва да те приемат, освен някаква супер тъпа паралелка
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Сега баловете са паднали бая. Аз имах 33 и малко и влязох на 13то смято в класа ми (НФСГ)
Ако си момче имаш голям шанс,обаче за момиче не знам...Но пък наистина ще паднат баловете и може и да влезнеш...Говоря за френската...
Ето от 2008 година инфо:Първоначално написано от GD95
Момичета - минимални балове на 1-во * 2-ро * 3-то класиране:
1АЕГ - с втори език Немски - 33,000 * 32,964 * 31,784
- с втори Испански - 32,644 * 32,500 * -
- с втори Руски - 32,430 * 32,036 * -
- с втори Френски - 32,536 * 32,144 * -
9-та ФЕРНСКА
- с втори Английски - 32,500 * 32,500 * 30,000
- с втори Испански - 32,178 * 32,108 * 29,822
- с втори Немски - 32,214 * 32,214 * -