.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    ^Ако беше пукнал някой ваш любимец и вие щяхте да залеете форума , оставете ни да си пишем в темите за него и не влизайте вътре ! НЕ разбирам какво толкова ви пречи това , вие като пълните форумите с пълни тъпотий някой казва ли ви нещо ?! Б*си ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Всеки известен човек е така оплюват го и говорят всякви неверни неща, но такава е цената на славата
    Да, именно. Простия егоистичен човек е способен да съсипе всичко хубаво нбез ясен мотив.
    Продължавам да твърдя, че човекът е най-глупавото животно!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EternalFlame
    ЕГАТИ НЕЩАСТНИЦИТЕ СТЕ!!!!!!! MICHAEL JACKSON БЕШЕ ВЕЛИК!!АКО СТЕ ТОЛКО НА ТИ С ВСИЧКО ТОГАВА ТРЯБВАШЕ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ СА СНЕТИ И МОМЧЕТО СЕ Е ОТРЕКЛО .ТАКИВА БЕДНИ ХОРА ИСКАТ САМО ПАРИТЕ МУ!А НА ВАС ИДИОТИ ТАКИВА НЕ ВИ ПРАВИ НИКАКВА ЧЕСТ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА КОМЕНТАРИ.ПРОСТИ БЪЛГАРИ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ.ЗАСРАМЕТЕ СЕ ОЛИГОФРЕНИ ТАКИВА!!!!!!!!!!!!!!!!

++++

Интересно защо заключиха темите

♫ Beautiful.. ♫

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Интересно защо заключиха темите
    По-добре. Като гледам какви качествени коментари има...

^ Мда така е .. И все пак има хора , които го обичат и пишеха хубави неща , то в крайна сметка за него лошо няма какво да се пише , освен ако не е някоя лъжа ..
    Иначе се издразних , защото във форумите има какви ли не тъпотии , повтаряния по 5-6 еднакви теми на една страница и никой не им слага ключ , а когато почна да се пише за Краля , някой се направиха на много интересни

♫ Beautiful.. ♫

Град
    Великобритания
    Не съм бил никога фен, но въпреки това ми стана гадно, когато разбрах. :/

Град
    София
    ^ Мда така е .. И все пак има хора , които го обичат и пишеха хубави неща , то в крайна сметка за него лошо няма какво да се пише , освен ако не е някоя лъжа ..
    Иначе се издразних , защото във форумите има какви ли не тъпотии , повтаряния по 5-6 еднакви теми на една страница и никой не им слага ключ , а когато почна да се пише за Краля , някой се направиха на много интересни
    Охх абе в повечето форуми такива тъпотии няма да ти кажа. Гнусно е да има такива коментари. Тук явно е от възрастта.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм му била фенка, но не мога да отрека, че беше човек с огромен талант. Не ме интересува дали си е избелвал кожата или дали е ш*бал малки момченца - прекланям се пред музиката му, но наистина вече много взе да се преиграва... Преди смъртта му почти никой не се сещаше за него, а сега изведнъж всички почнаха да скърбят и да се вайкат как може да умре такъв велик човек... Аз също се почувствах странно и кофти въпреки че не съм му фенка, но в никакъв случай няма да легна да се тръшкам и да разправям на ляво и на дясно колко съм съкрушена и как не мога да повярвам, че е умрял, както 90% от хората направиха и все още продължават да правят... Адски лицемерно е

Както и да е. Rest In Peace
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Не съм му била фенка, но не мога да отрека, че беше човек с огромен талант. Не ме интересува дали си е избелвал кожата или дали е ш*бал малки момченца - прекланям се пред музиката му, но наистина вече много взе да се преиграва... Преди смъртта му почти никой не се сещаше за него, а сега изведнъж всички почнаха да скърбят и да се вайкат как може да умре такъв велик човек... Аз също се почувствах странно и кофти въпреки че не съм му фенка, но в никакъв случай няма да легна да се тръшкам и да разправям на ляво и на дясно колко съм съкрушена и как не мога да повярвам, че е умрял, както 90% от хората направиха и все още продължават да правят... Адски лицемерно е

Както и да е. Rest In Peace
    Всеки човек така когато нещо си отиде той чак тогава започва да го цени и да разбира стойноста му, защото преди това го е имал и му е било се едно, нали го има....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ^ това за мен не е никакво ценене - това си е чисто лицемерие и преиграване Защото ние сме като овцете... Един негов истински фен ща каже хубави думи и оттам болшинството почват да повтарят и да се правят на върли фенове То не е така само с Джако - в България с всичко общо взето е така
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    ^ това за мен не е никакво ценене - това си е чисто лицемерие и преиграване Защото ние сме като овцете... Един негов истински фен ща каже хубави думи и оттам болшинството почват да повтарят и да се правят на върли фенове То не е така само с Джако - в България с всичко общо взето е така
    Нали знаеш света чрез какво се движи, чрез завист и омраза...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен Аватара на BuBzzz
    краля на попа си отиде не съм очаквала че ще си отиде по този начин и на тези години

Почивай в мир

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Почивай в мир Джако.
    ...

30.08.2009 (утре) ..в 15:30 по случай рождения ден на майкал Джексан и в памет на неговата нелепа смърт..ще се състои събиране на негови фенове и отбелязване рождения му ден ... http://www.imoti-varna.info/files/up...sos_Varna1.jpg ..моля всички желаeщи и всички обичащи този човек се отзоват да почетем една легенда.. (моля всеки който би желал да се присъедини към нас да ми пише на лично)

Обичам го с цялото си сърце ! Просто единствения : !

Град
    Blondeland
    Шеста тема
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Не мога да повярвам...Просто не искам да вярвам...Не мога да разбера как един толкова Велик човек си отиде по толкова нелеп начин...На тази възраст...Човек допринесъл толкова много за музиката....И не само за нея а и за куп други неща...Просто съм в шок...Слушам го от малка и не мога да го забравя просто ей така...Сякаш от сърцето ми се отделя нещо...Една част която ще остане празна...Винаги ще те помня Майкъл...Винаги...Почивай в мир....Честит рожден ден

Винаги в моето

Повече теми за Майкъл Джексън не искам да виждам!
    Оставям само тази, понеже е първата и с най-много страници.
    Преляхте чашата...

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Не мога да повярвам , че има толкова ограничено мислещи същества !
    То простотата не е вродена , но при някой е много силно изразена ..
    Много жалко , че след смърта му има все още такива недъгави същества , който вместо да помислят над това , какъв човек си замина от този свят , те казват 'Почина един наркоманизирал се откачен педофил'
    Много ми е тъжно от факта , че той е мъртъв .. Но никой не може да го върне , поне уважение към него и неговата прах да запазим .. Не опетнявайте името му ! Много е лесно да се съди за човек по новините , пък това което всъщност прави за всички нас да си затваряме слапите очи за него

Няма какво друго да се каже

Бравоо

Смешници

Много сте смешни,като умря и цял свят взе че го заобича, до вчера го мразеха,щото радвал малки деца,сега обаче ужас,не можем да го повярваме,мн сте зле.Той не е по-различен с нищо от другите хора ,не се превземайте толкова много,няма пред кого да се правите на интересни.....
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game!

Град
    На слънцето :>
    ^Доста ограничено.
    Незнам дали има и такива, но по мой (и не само,де) наблюдения тези, които са приказвали за това какъв е и какъв не е, още го правят, а тези, които са го обичали още го обичат!
    Но, най-вероятно говориш за тези не споменали дума за него приживе, а сега ревящи за смъртта му? Ами, не е нужно да си му фен, не е нужно да познаваш някой, който и да е, какъвто и да е, за да ти стане мъчно, че е изгубил живота си! А и ще отречеш ли и ти, че той е допринесъл за музиката повече от колкото днешните Риани,Бионсета и Крис Браунове ще допринесат за цял живот, даже и взети заедно? Ще отречеш ли, че беше уникален творец? Айде, вземи отречи, защото сте хейтъри, ама и това е клише, знаеш. Всяка монета си има 2 страни..

Честно, ако отречеш си свободен сам да си изкопаеш гроба, в който да се скриеш от срам.

Не е нужно постоянно едно и също да четем в тея форуми,еми отишъл си е човека,неможем да го върнем,това е положението,това,кето се пише в тоя форум е детинщина,не мисля,че смъртта му е нещо,което трябва да се обсъжда поне от уважение,нали сте големи фенове,един пост стига,не са нужни хиляди...

И все пак случвали са се по големи трагедии,вземете и отворете един пост "R.I.P",за хората загубили живота си при земетресението в Италия,нима те не са допринесли на света ?
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Snowboy
    Не е нужно постоянно едно и също да четем в тея форуми,еми отишъл си е човека,неможем да го върнем,това е положението,това,кето се пише в тоя форум е детинщина,не мисля,че смъртта му е нещо,което трябва да се обсъжда поне от уважение,нали сте големи фенове,един пост стига,не са нужни хиляди...

И все пак случвали са се по големи трагедии,вземете и отворете един пост "R.I.P",за хората загубили живота си при земетресението в Италия,нима те не са допринесли на света ?
    Mи ти колко от имената на великите хора, загубили живота си при земетресението в Италия, знаеш? Няма значение, всъщност.. защото и да ги знаеш (в което се съмнявам) си само ти (образно казано)...

Иначе, и аз мисля, че някои хора прекалиха.. Но остави ги това точно твоя работа ли е? Като не ти изнася не чети.

Почивай в мир !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си