.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Супер фен
    Град
    Своге
    Лека му пръст !
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Непостоянно
    Да почива в мир.
    Не съм му била огромна фенка, но музиката наистина е получила много от него.

Злобливите ви коментари напрао ме хвърлят в тъч.
    .!.

Само влизам преди няколко часа в класната стая и приятелите ми казват, че той е починал... Аз си помислих, че това е някакъв гаден бъзик, ама....
    Той има най-най-най-най-НАЙ-великите песни, поне за мен. Той беше Човека-глас, независимо от пластичните операции, медийни провокации и простотии, etc. Преди беше жива легенда, сега е просто легенда.
    Мислете ме за ненормална, ама преди малко се разплаках.
    R.I.P.
    Тези, които дирят удобен и неудобен момент да се правят на интересни, поне сега да си спестят ТЪПИТЕ коментари.
    Знаем, че го правите, за да блеснете в чуждите очи, ама не се получава.

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Легенда.. просто велик
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

Най-великият
    RIP....

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Легенда.. просто велик

нека почива в мир.
    we give it all.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз и най-добрият ми приятел израстнахме с неговите песни...

Нека почива в мир!

по-рано същият ден си отиде и още една икона от 70-те - Farrah Fawcett. Сигурно името й не говори много на по-голямата част от аудиторията на форума, но всеки я е виждал в Ангелите на Чарли ...

Град
    На слънцето :>
    Не, той не е велик.. той е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ!
    Просто нямам думи.. от сутринта плача.. мечта ми беше да го видя. Днес от 6 сутринта само него слушам.. не че и попринип не го слушам доста.. като разбрах просто бях в шок.. първо чух нещо друго или просто не съм асимилирала, че О-БОЖЕ-МОЙ Кралят е починал.

Уникален е.
    Неповторим е.
    КРАЛЯТ е.
    Майкъл Джексън е.

Нямам думи.
    Лека му пръст

*за днеска има АУТОПСИЯ

/me (music) Michael Jackson - Billie Jean (music)
    A legend.. they never die, they just stop living!

Научих, че е починал, но някак си не мога да го повярвам. Жалко, той беше първият певец, когото слушах, и дори когато се отказах от поп музиката пак ми харесваха песните му.
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Повече от фен
    Град
    плд
    днес и аз разбрах...е аз за разлика от повечето не го знам чак толкова много (по-малка съм) но все пак смъртта не заслужава никой. И все още не мога да се примиря с това твърдение, че е починал ;(
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

нз колко е добра рисунката но просто испитах желание да я направя

Michael Jackson -- Earth song
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Вярно уникален е, постави нова епоха в песните с танци ... модерните танци взаимстват много от него етц... Велик! R.I.P.
    The Spark

Защоооо? ....а беше на 50... Защо най-талантливите си отиват толкова рано..?? Сутринта чух по новините и го казаха толкова спокойно, дори водещия ми изглеждаше усмихнат, та помислих, че аз не съм разбрала като хората..ама... Как ми се иска сега отнякъде да се появи новина, че всичко е измислица...но май ще си остана само с искането.. Днес карам само на негови песни.. R.I.P Джако!!!!

Защоооо? ....а беше на 50... Защо най-талантливите си отиват толкова рано..?? Сутринта чух по новините и го казаха толкова спокойно, дори водещия ми изглеждаше усмихнат, та помислих, че аз не съм разбрала като хората..ама... Как ми се иска сега отнякъде да се появи новина, че всичко е измислица...но май ще си остана само с искането.. Днес карам само на негови песни.. R.I.P Джако!!!!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Цитирай Първоначално написано от voLtage
    Велик беше и велик ще си остане!
    Нека почива в мир.
    +1

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    егати..
    днес нявсякъде чувам негови песни.

Заедно с Джако си отиде една Епоха!
    Велик беше,въпреки всичките слухове,които се пуснаха за него.
    Аз лично не вярвам на тях..
    Цял ден съм като в транс..
    Нека почива в мир!

Голям фен
    Не беше просто една поп звезда,той беше Кралят.Единствен по рода си,това е той
    Почивай в мир,където и да си
    We already miss you

бе аз примерно винаги съм го уважавал като музикант. разграничаваме го от педофилските истории /ако са истина, защото всички знаем американците какви зулуми правят из съдилищата и не им пречи на родителите да шматнат цялата работа за да прилапат милионите/.

но общо взето си прав - хората осъзнаваме, че ще ценим истински нещата като отминат, но въпреки това осъзнаване не правим нищо по въпроса. а чакаме да стане.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ох чесно казано аз много го харесвам. като излизам да тичам не мога да не го слушам... някак ми дава сили да продължа с1желявам че е починал и то особено на такава възраст но .. какво да се прави такъв е живота btw тук вече 2ри ден по тв не може се хване нещо друго освен предавания за него...

лека му пръст ...

Правете разлика между певеца Майкъл Джексън и човека Майкъл Джексън.
    Първият е велик. Беше една епоха, вдъхновение за музикантите, които се слушат в днешно време. Направи революция в музиката и не едно поколение израстна с него. Той беше Кралят! Това не може никой да му го отнеме. И никой няма да го замести, както никой не замести Елвис.
    За втория никой нищо не знае. Дали е бил педофил или не - това така и не се доказа. Аз не вярвам, че е. Но и не е сега момента да се обсъжда. Човека е починал, малко уважение трябва...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мир на душата му!!! Светът наистина загуби един уникален музикант!
    Никога няма да те забравим. Никога...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си