Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Лелееееее драма... ДРААААААААААМА!

Не съм спрял да рева цял ден, ходих и пред Народния... плаках, тръшках се, палих свещи, оставях цвета, пак плакат, въргалях се по земята от мъка... още свеши палих...

МЪКА!

Но вече ще се събере с Елвис, кУрт и Боб сМарли и ще си правят фрийкшоу... мъка, поклон, респект и плюсчета...

И да, дразнещо е да се тръшкат толкова хора за човек като Джако, дразнещо е когато умряха много по-стойностни хора и никой не се натъжи, а умрял един избелен негър с полудоказани педофилски наклонности, който не беше издавал истински хит от колко години? Сигурно повече от вашите собствени и се насрахте да драматизирате, ревете и не знам какво... ай сиктир
Много неправилно разсъждаваш.
Какво? Трябва да бъдем "коравите копелета", които като чуят, че някой е умрял и казват "бОли ме .."? Най-малкото от уважение към творчеството му и към приноса му към музиката го правим. И защо като "по-стойностните" от него хора умряха никой нищо не каза? Дали ти не се бъркаш, че са по-стойностни? Пич, не е случайно, че точно когато Майкъл Джексън умря стана цялата тая лудница. Хората го уважават, а такова уважение от толкова голям кръг хора без нищо не се постига.

Дай всички да пишат в тая тема като тебе? Като не ти харесва - не пиши. Темата е за тези на които всъщност им пука за нещо повече от собствените им задници, така че, след като при тебе явно не е така, недей пиши.

Отново ще кажа, мир на праха на Джако, дано наистина почива в мир, небезпокоен от човешките глупости.