- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 7/
Луди панталонки![]()
от relax party-то![]()
а нужно ли е?Първоначално написано от SolusChristus
<снимка>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
What you give is what you get!
Вероятно имаш бирено шкембе и ти е садПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
The Spark
Е добре де пак казвам нужно ли е да се обличам според това каква музика слушам . Все едно ти като си вярващ да се облечеш като Христос , предполагам че не го правиш ....Първоначално написано от SolusChristus
Стига си им обръщала внимание на малките злобички.
Хубава си. Изглеждаш добре. Музиката, която слушаш е на ниво. Какво ти пука от някакви форумци?
Снимка няма да пускам.. Архивът дето го чаках се оказа пълен с потресаващи снимки![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
то и аз се чудя защо им се вързвам , както и да е мерсиПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
![]()
плюс идноПървоначално написано от jghgh
ако говориш за мене ... да знам , покрай тренировкитеПървоначално написано от Bianca
ям повече и хапчета трябва да почна също да зимам![]()
Ет0 ме И МЕн
http://kachi-snimka.info/images/cqs1247141644u.jpg
От Дугарската 8-9 клас
Мм, ако говориш за хапчета за отслабване или мускули, недей да взимаш.Първоначално написано от miminia
Горкото дете.![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от bulgarche
![]()
не ,не аз нямам нужда от отслабване ... по - скороПървоначално написано от Bianca
ми трябват за намаляване на апетита,сила и маса,
но да не са на хормонална основа![]()
Хахахаха, ебати яките снимки!![]()
Само жалко, че се е уплашило така :/ Аз като ревне дете и веднага изпадам в паника докато не се оправи![]()
Тук мен ме нападат в гръб тайно тайно (далечната 05/06 г.)
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
А, не се плаши. Даже в началото си играеше, вярно, после само да сложа маската и мрънка, но като я махна ми се радва и се гушка. Приближа ли я до лицето пак прави физиономии и недоволства. Бях заплашен че ще ме утрепят, щото май е възможно да се е поуплашил в повечекоПървоначално написано от hardball
![]()
Аз не мога, много ми е тъпо като ревне дете. На съседката малкото като ревне, майката й е досадно, аз прелитам като прероден Крали Марко веднага![]()
Тя го обръща с главата надолу, хвърлят го нагоре и т.н., аз сърдечен удар направо получавам. Питали са ме дори да не съм му бавачка![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Представям си децата ти как ще използват рев за да им купуваш каквото искат.Първоначално написано от hardball
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test