- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 7/
OMG
вие не сте в ред
Некви завистливи сте такива ... От тези плочки сън не ви хваща,а?
А въпроса за личния живот го чувам за хиляден път. Приципно не ви интересува моят животАз съм си направила избора да се отдам на спорта и го правя.
SofiaRegularCunt, по националност съм рускиня но живея и се състезавам за България![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Завистлива съм, разбира се, сън как да ме лови, никое момче не ме иска, защото съм грозна и нямам плочки, които да снимам и показвам по форумите.Първоначално написано от DarkKisss
^^^ Мале , голяма си злоба!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
http://i32.tinypic.com/309m2w7.jpg в средата.
Педигри, твоята теория е, че мен никое мъжко не ме харесвало заради плочките?Мда .. яко закъсала си
Не мисля, че по-"секси" ще е шкембенциИи от биричка
И да показвам ги самоо по форумите, гледам всичките да ви комплексирам
![]()
Ти си закъсала, защото всъщност не развивах никаква теория, хахах. Изразих учудването си как си пропуснала да ни покажеш такава снимка, а ти започна с дежурните завистливикомплексарскипо знати истории. Не ме кефят плочки, не ме кефят и бирени коремчета, за жени говоря. Мен по-скоро можеш да ме комплексираш с хубавото си лице, но не и с плочките.Първоначално написано от DarkKisss
объркала си се сериозно
едно момиче не може да ти завижда за тия плочки
ти си някаква вманиачена и започваш да приличаш на културистка, които са адски грозни
дори и състезатели с 10-годишни кариери, шампиони и медалистки нямат твоите антиженствени издатини по корема
а пък едно момче да ти завижда за това?.. ти сериозно ли?
Pedigree >>>> you.Първоначално написано от DarkKisss
ако тя е закъсала ти...не знам.
инак няма смисъл от повече спорове в тази тема, ако разнообразиш малко снимките никой няма да пищи. не търси изцяло вина там, където и ти имаш такава. :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мен пък ме кефят. Не разбирам за какво стана въпроса, от един месец насам не е пускала такива снимки и не виждам за какво стана данданията.
Т.е. тя не спамва със снимки на плочките си в коридора, обаче вие я заяждате?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
даПървоначално написано от hardball
и сега какво?
Ми к'во, тъпо е, удари си една злобарка времето да минава, вместо да заяждаш някой ей така, защото чакаш да стане време за вечеря.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
времето си е мое, правото да влизам в тоя форум и соля - също
имам си мотиви, а ти не ми се обяснявай и не ми чети морал
ти си ебати неориентираната и ще ми важничиш тука
ае...
адашунке, 'ба ли го, може и аз да не нацелвам момента, понеже влизам по-рядко, но всеки път като видя нейна снимка е или от горепосочените, или на някой басейн/трасе.
в смисъл, когато забиеш в една ниша и постоянно цакаш снимки от недрата, нормално да изнервиш. нещо като снимките от кенефа...само че в по-приятна атмосфера, естествено. това обаче не пречи да стане дразнещо с еднотипността си, предполагам : )
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Яжте бе лешояди!
http://i32.tinypic.com/34fe36f.jpg
Край на спора.
Така е, времето си е твое, правото да правиш каквото ти душа иска – също.Първоначално написано от OtherDimension
Ама с дарккис не е ли същото бе, тъпунгер?! Какъъъв си ти, или по-точно какви сте всички вие, че ще определяте нечий начин на живот като еди-какъв-си?! А?
Не знам как реши, че ти живееш най-пълноценно, най-хубаво и така нататък.
Ебати селските клюкарки сте, честно. Досадни, досадни, досадни и ПАК досадни.
Какво ти пука, че е с плочки? Нали в лицето е по-хубава от половината момичета в тоя форум... Плочките не са нищо, ама НИЩО съществено. Разбирам да се хванеш за мустаци, брада, една вежда, два зъба, бирено шкембе, ама за толкова усилен труд?! Хубави или не, тея плочки са символ на упоритостта ѝ и дългогодишния труд.
Ми вие? С какво можете да се похвалите? По цял ден седите по форумите и лаете като не знам си кви.
Неориентираната?! В кое точно трябва да се ориентирам?Първоначално написано от OtherDimension
Ти си имаш времето и правото да солиш, а аз да ти отговарям, голямо важно.
Мотив не ми се струва особено да имаш в случая.
И страшния морал дето ти изчетох- другите си водете записки, че е важно.
Чудиш се к'во да измислиш. Да беше се ограничил с "времето си е мое, правото да влизам в тоя форум и соля - също".
-I dont sympathize
Please open your eyes!
hardball, като не знаеш защо съм ги написал тия неща, защо просто не си затрая, а?
бианке, слушай ме сега внимателно, микроб самотен
точно бих искал да ми обясниш какво ми пука, че в лицето била по-хубава от половината от форума?
знаеш ли колко ме боли фара коя е най-хубава от форума, и без това в огромен процент са алигатори, та добре, че има някакви там да ги хвалят и да им вдигат самочувствието
зададох и въпрос, защото госпожицата се изживява като нещо уникално, да не говорим, че дори и 200 гр. над допустимата норма се приема като уникално грозно и т.н.
вместо да ми отговори на въпроса, веднага започна да нарежда всички какви комплексари са
плочките може да са символ на упоритост, но също така и изглеждат отвратително и това е факт
ти колкото и да и се мазниш, отново си оставаш същото неправилно, непропорционално, граничещо с безполовост създание
АдърДименшън цикли пак нещо в момента ))) Нищо му няма на момичето и еваля за труда и упоритостта. Защото дисциплината в спорта учи на много важни неща и в живота.
Само се чудите кой да захапете)
Именно.Първоначално написано от machoka
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Така е, аз се мазня, разбира се!Първоначално написано от OtherDimension
Как не се сетих, че щом заемам дадена позиция, се мазня? Молим ви се.
Пък не знам как реши, че съм непропорционална и безполова, видяла съм какви селски бекове харесваш, ХАХАХАХА.
Факт е, че си отвратително тъп. Самотна не съм, нито пък сама. А ти май си и двете?
Тя отдавна не беше подхващала темата за плочките си, хммм. Ама тука некви дойдоха и решиха да почнат да се правят на интересни. Че видиш ли, тя била ебати фукливката.
А всъщност вие сте тези, които ОТНОВО подхванаха старата тема, а се оплакват, че въобще такава тема подлеги на обсъждане. Айде, чалчи.
кърлежче, просто изобщо не смятам от тук нататък да ти отговарям по какъвто и да е начин
да ти напомням ли една тема, в която си пролича как си стреляш напосоки толкова уверена, че дори обиждаш
мачок, ти ако обичаш не ми пристигай тука като някакъв месия, раздаващ правосъдие и не се опитвай да ми казваш какво правя - дали цикля или нещо друго
не съм ти малоумните модераторки да ми се правиш на интересен, ясно ли ти е?
ти започна първи затова ще ти го кажа - ти си един п*ткопоклонник, ако искаш бан ми дай, но си оставаш така, защо едитна поста на кънта а???
и то само частта за hardball, а остави това за дарккисс
и не ми изкарвайте дарккисс най-невинното създание на света, защото не знаете какви ги е говорила за тези, които нямат перфектната фигура
всички защитници тук свършихте доброто си дело за деня, може да заспите спокойно
пък лошия адър дименшън пак завижда и комплексира, това е
ще си ходите след малко на майните май а?
негово величество писанчо май е забравил как нареждаше пияните от бира и търкалящи се по пейки грозни метълки?
скапани лицемери сте всички
Хиени, на мен не ми пука, нали зарад мен стана всичко т'ва? Е хайде и без т'ва замълчах, защото не смятам редно да натрапвам мнението си на вас, а това че сме на различни мнения е ясно. Стига толкова, излагате се вече![]()