Цитирай Първоначално написано от missingirl
Пиша тази тема , за да споделя мъката ,които ве4е не мога да понеса..
С приятеля ми бяхме заедно година и половина и се разделихме, в един клас сме и всеки ден зааедно , Тои се промени много към мен - не ме познава ве4е държи се с мен като ни6то, прави се или наистина не му пука за мен ,прави не6тата които ги е правил на мен с други докато бяхме заедно .. дали ве4е е безразли4ен .. боли ме от тази промяна но не знам как да се справя ,как да го преодолея. опитвам се да разговарям с него но не става кажа ли не6то ме отблъсква и ме пренебрегва , Вчера бе6е последния опит да се разберем.. отидох при него и ми се развика пред всички.. уви о6те го оби4ам .. вси4ко това което се слу4ва е толкова нереално иии децко колкото пове4е се опитвам да се справя с това тои продължава да ме наранява..Сега запо4ва и лятната ваканция и все се чудя дали ще се обади , дали ще съжелява за това което стана.. Ми ако някоя ме замести през това време и ме забрави ?.. Каза уж , 4е му трябва време , но докога 6те продължава така .. ми занапред ..
Успокой се ! Вече си заместена ! Дай му малко време - 5-6 години стигат. А ти ако продължаваш да му се влачиш подир задника - не очаквам да те видя скоро в добро настроение ...

Свършиха ли момчетата бе ?!