.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Банскииии

Банскииии

Триите темата бе
    phah

Град
    Okinawa

Re: Банскииии

ами като си сигурна пиши в тях.
    пф!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

добре де , нека да изтрият темата ! Пък вие не е нужно да злобеете нали хах
    phah

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=260264
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=258839 [/b]

Град
    Okinawa
    изобщо няма да си хабя злобата за теб.
    като искаш да показваш плът - има си тема за снимки
    ако искаш да си покажеш банския - има си тема за снимки
    ако искаш да си показваш покупките - има си тема и за това
    сложно ли е?
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Абе ти май си яко куха хахаха КАЗАХ вече да изтрият темата бе ! Да не си няква собственичка тука че да ми нареждаш така кво има и кво няма Пуу аман от иззлобени като тебе
    phah

плоска си
    банският ти е грозен
    тъпа си

Плоска съм и какво от това ? Да не би да трябва си показвам циците тука ? Направо е трудно да проумееш , че хората са такива злобни същества ... И няма ли кой да заключи тъпата тема щом има много такива ?
    phah

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не, всички искаме да се пържеш в ада... тъпа такава

Да не би да трябва си показвам циците тука ?
    е що ги показваш?

Направо е трудно да проумееш , че хората са такива злобни същества ...
    защо ли ти е трудно?

Леле тука да не са се събрали всички злобни комплексарчета , които само следят да си изкарват злобата срещу накой , който не е като тях ? Как може да злобеете така непрекъснато бе ? Знаете ли че от злоба се разболява човек Тука само ми разваляте настроението всеки път ... ако имате толкова много комплески и злоба събрана във вас се запишете на спорт и там си избивайте пумиите а не по форумите .
    phah

много сме комплексирани,че не сме неграмотни като теб
    ние само псуваме по форумите,защото нямаме нов бански за показване
    стига си писала във всички теми едно и също,нали щеше да напускаш форума!?

хаха ти да не би да си мислиш , 4е ще го напусна , заради вас Ще си стоя ако искам , пък ти пукни като ти преча .
    phah

Град
    Okinawa
    oф, айде кажете й, че банския и е хубав и да млъкне вече, защото освен да покаже колко тъпа може да е, нищо друго няма да стане.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

определено не ми пречиш,даже ми помагаш,не виждаш ли...

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Леле тука да не са се събрали всички злобни комплексарчета , които само следят да си изкарват злобата срещу накой , който не е като тях ? с кфо си различна от нас бе !? Как може да злобеете така непрекъснато бе ? с кеф и мерак бе Знаете ли че от злоба се разболява човек хахаха ,незнаех....Тука само ми разваляте настроението всеки път ...и ти разваляш настроението ни с 100пъти повтарящите се теми...ако имате толкова много комплески и злоба събрана във вас се запишете на спорт и там си избивайте пумиите а не по форумите . напълнявай малко ,че си плоска кат дъска
    и..купи си очила,другия път като създаваш теми
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Абе смешке , не ми трябва някой да ми казва , 4е банския ми е хубав . Щом съм си го купила , значи ми харесва . Следователно , мнението на тъпи комплексари , не ми е притрябвало ! Айде сега чупката да злобеете и да се правите на много "оригинални" и "умни" в друга тема . Явно , само по чикиджииските форуми ви върви в начинанието Човек е в добро настроение , показва си нови неща в подходящия раздел без да пречи на никой и хоооп ... някакви скапани , заядливи комплексари се появяват , за да злобеят . От къде я събирате тая злоба във вас бе ? Нима , по цял ден си стоите у вас и пишете тук ? Така ли си вдигате самочувствието ? Не се у4удвам , като ви гледам .
    phah

и аз като те гледам ,не се учудвам,че ти се налага да си пускаш полуголи снимки по форумите

И ето пак проява на злоба . Плоска съм като дъска . Злобаааа , злобааа... Предстявам си ти , колко дебела и грозна си , за да си такава злобарка . Поне на мен това не ми е комплекс . Но ти май си имаш много... Плоска съм , защото от 8 години тренирам плуване бе и си имам успехите . Ти с какво можеш да се похвалиш ? С уважение в teenproblem ?
    phah

че не съм като теб
    п.п 165/45

Ами радвам се за теб
    phah

Явно , само по чикиджииските форуми ви върви в начинанието
    ухухуху обесняваш себе сии

много си умна Направо затапваш от веднъж Аре марш па ти бе Тъкмо се спряха
    phah

много си умна Направо затапваш от веднъж Аре марш па ти бе Тъкмо се спряха
    да и затова отстъпвам!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си