- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Банскииии
ами като си сигурна пиши в тях.
пф!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Темите ще ти изкарат очите.....
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=260264
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=258839
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
добре де , нека да изтрият темата ! Пък вие не е нужно да злобеете нали хах
phah
Първоначално написано от p3rf3c7
изобщо няма да си хабя злобата за теб.
като искаш да показваш плът - има си тема за снимки
ако искаш да си покажеш банския - има си тема за снимки
ако искаш да си показваш покупките - има си тема и за това
сложно ли е?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Абе ти май си яко куха хахахаКАЗАХ вече да изтрият темата бе ! Да не си няква собственичка тука че да ми нареждаш така кво има и кво няма
Пуу аман от иззлобени като тебе
phah
Плоска съм и какво от това ? Да не би да трябва си показвам циците тука ? Направо е трудно да проумееш , че хората са такива злобни същества ... И няма ли кой да заключи тъпата тема щом има много такива ?
phah
Да не би да трябва си показвам циците тука ?
е що ги показваш?
Направо е трудно да проумееш , че хората са такива злобни същества ...
защо ли ти е трудно?![]()
Леле тука да не са се събрали всички злобни комплексарчета , които само следят да си изкарват злобата срещу накой , който не е като тях ? Как може да злобеете така непрекъснато бе ? Знаете ли че от злоба се разболява човекТука само ми разваляте настроението всеки път ... ако имате толкова много комплески и злоба събрана във вас се запишете на спорт и там си избивайте пумиите а не по форумите .
![]()
phah
много сме комплексирани,че не сме неграмотни като теб
ние само псуваме по форумите,защото нямаме нов бански за показване
стига си писала във всички теми едно и също,нали щеше да напускаш форума!?
хаха ти да не би да си мислиш , 4е ще го напусна , заради васЩе си стоя ако искам , пък ти пукни като ти преча .
phah
oф, айде кажете й, че банския и е хубав и да млъкне вече, защото освен да покаже колко тъпа може да е, нищо друго няма да стане.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от balon4eee
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Абе смешке , не ми трябва някой да ми казва , 4е банския ми е хубав . Щом съм си го купила , значи ми харесва . Следователно , мнението на тъпи комплексари , не ми е притрябвало ! Айде сега чупката да злобеете и да се правите на много "оригинални" и "умни" в друга тема . Явно , само по чикиджииските форуми ви върви в начинаниетоЧовек е в добро настроение , показва си нови неща в подходящия раздел без да пречи на никой и хоооп ... някакви скапани , заядливи комплексари се появяват , за да злобеят . От къде я събирате тая злоба във вас бе ? Нима , по цял ден си стоите у вас и пишете тук ? Така ли си вдигате самочувствието ?
Не се у4удвам , като ви гледам .
phah
и аз като те гледам ,не се учудвам,че ти се налага да си пускаш полуголи снимки по форумите
И ето пак проява на злоба . Плоска съм като дъска . Злобаааа , злобааа... Предстявам си ти , колко дебела и грозна си , за да си такава злобарка . Поне на мен това не ми е комплекс . Но ти май си имаш много...Плоска съм , защото от 8 години тренирам плуване бе и си имам успехите . Ти с какво можеш да се похвалиш ? С уважение в teenproblem ?
![]()
phah
ухухухуПървоначално написано от balon4eee
![]()
обесняваш себе сии
![]()
![]()
много си умна Направо затапваш от веднъжАре марш па ти бе Тъкмо се спряха
phah
да и затова отстъпвам!!!Първоначално написано от balon4eee
![]()