1.Шампоан - различно, в момента съм с Clear и съм много доволна
2.Балсам - в момента не ползвам, но като бях с Pantene ползвах техния балсам
3.Маска - доскоро с Дева за боядисана коса - правеше ми косата уникално мека и я предпазва от боята.
4.Боя за коса/Къна (разкажете от кога се боядисвате/какви нюанси сте сменили през годините и как се отразило на косата ви) - от 6 месеца съм с тъмно кафява-почти черна коса; преди това бях 2 години руса; в момента боята ми е Palette Natural Colors и съм доволна; косата ми си е добре, не е увередена и т.н.
5. Ампули - не
6. Продукти за растеж/заздравяване - навремето ползвах хининова вода, но ме мързи да я слагам всеки ден
7. Лак/Пяна/Вакса/Гел - лак черния Taft; Пяна - каквато дойде; ползвала съм дори на Орифлейм и не съм доволна; гел-рядко, но също каквото дойде; а ваксата ми е на Тафт и мирише много хубаво, макар че не я ползвам често, даже почти изобщо.
8. Витамини - не
9. Серум - не
10. Нещо друго - не се сещам.
11. Какъв е цветът на вашата коса? - оригиналният си ми е тъмно рус; сега, както казах, съм почти черна.
12. Какъв е вашият тип коса? - чуплива с тънък косъм, но пък много гъста, което го компенсира
13. С какво по-специално глезите Косата си? - нищо
14. Каква е дължината на косата Ви? - ами 5-7 сантиметра над кръста, нямам търпение да стане още по-дълга
15. Важна част от вашата визия ли е за вас Косата Ви? - много
16. Третирате ли я по някакъв начин-преса/сешоар/маша? - да, зимата всеки път я суша, лятото гледам поне сешоара да не ползвам, маша и преса много, защото обичам да съм различна доста често и даи ще съм къдрава или права зависи от настроението ми и желанията ми.
17.Обичате ли косата си и чувствате ли я красива? - Да, да, да!!!