1.Шампоан Билка за нормална коса, Елсев розово шише, Тео бебе, Нивея за обем, Нивея за къдрава коса (макар, че моята е права :Д ) 2.Балсам - не ползвам 3.Маска -не ползвам 4.Боя за коса/Къна (разкажете от кога се боядисвате/какви нюанси сте сменили през годините и как се отразило на косата ви) не се боядисвам, но по едно време имах черен кичур :Д 5. Ампули с жен шен и плацента 6. Продукти за растеж/заздравяване масла (бадемово, рициново, кокосово, гроздови семки...) стимулант за коса, тоник на Билка, кисело мляко, корени от коприва 7. Лак/Пяна/Вакса/Гел не ползвам, но имам няква пяна Драй Ветър Тафт 8. Витамини никакви 9. Серум нямам 10. Нещо друго кристали, дървен гребен и преса 11. Какъв е цветът на вашата коса? ми неопределен. нещо кестеняво е. нито светло, нито тъмно. тоест имам и светли кичури и тъмни. по принцип преди беше много тъмна ама нещо с възрастта изсветлява o.o 12. Какъв е вашият тип коса? тънка и нормална, склонна да се зализва, ако не се погрижа да е бухнала 13. С какво по-специално глезите Косата си? нищо 14. Каква е дължината на косата Ви? ами вече е до раменете, преди беше почти до кръста 15. Важна част от вашата визия ли е за вас Косата Ви? ми да, но ме мързи да я оправям всеки ден 16. Третирате ли я по някакъв начин-преса/сешоар/маша? сешоар и преса от време на време 17.Обичате ли косата си и чувствате ли я красива? обичам я, но не я чувствам особно красива.