prototype превъртях я и на трите нива
Adrenaline Gamer в момента.Преди играех и World of Warcraft ама сметнах,че като не играя на Blizzard не си заслужава![]()
God of War 1,2 & Chains of Olympus , Primal , FFX & FFX-2 (PS2) са ми любимите![]()
Иначе на компа не играя,голяма ламерка съм, една игра не мога да си инсталирам![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Ballance,gta vice city,san andreasqdon't get angry
има още доста ,но не сещам за тях![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Играя на аифона имам суматии игри там иначе на пц-то играя на FULL HD 1920X1080 сяка игра която съппортва тая резолюция наи-вече новите ловци на духове прототип wolferine и други... почти сички ги превъртам за отрицателно време.Първоначално написано от WhyNot
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Днес превъртях за 12 път Quake 4.Иначе си цъкам в Q4Max
WoW разбирасе , Call of Duty World At war , Gta IV , Crysis , И разбирасе 18 пъти съм въртял Nfs MostWanted , 6 пъти Carbon , 5 или 6 Pro street И преди два дена врътнах Undercover за 8 ти път Всеки път ми става по-интересно и по-интересно , Fifa 09 , Madden 08 , И кво ли още не![]()
![]()
Пс : За всяко от NFS-тата ми трябва ден макс два![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Call of Duty 4
Sniper Elite
Sniper: Art of Victory
Marine Sharpshooter
Death to Spies
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Empire At War + exp
Garry's Mod
И там някви други ако сваля...
някой да иска да ма проа на CoD MW2???
На компютъра не играя, има си ПСП за тая работа.
Играя често игри с колички или някой файтър.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Аз съм абсолютен наркоман към MMOтата.Като бях на 6 години за пръв път играх ММО,по-точно MU.После дойде Lineage,Lineage 2,WoW,Cabal,AruaROSE,даже и Dragonica съм играл.Преди 3 месеца се зарибих по АION.Просто по невероятна игра не съм виждал до сега.
Ето клипче на AION http://www.youtube.com/watch?v=wMhmMnXG57A.Играя на пиратка.Ако на някой му се доиграе да пише ше му обясня всичко.
e taq igra State of war tq e nai velika![]()
![]()
![]()