.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    Мега фен Аватара на babity

Мъжемразка тема

Боклук, лайнар, шибаняк, нещастник, страхливец, идиот... Това е малка част от епитетите, които се въртят непрестанно в главата ми. Адски много компромиси със себе си за да (му) духам накрая аз. ОмръзнА ми вече! Аз искам да давам, да давам, да давам... а в замяна искам само да спре да ме кара да се чувствам като евтино забавление и толкова. Без да съм като лепка, без да му се меся в живота. И изглежда това е тоооолкова много. Браво! Едно голямо БРАВО!!! за мен. Не се дадох, не се молиих, не плаках и сега не плача. Обаче яде, мамка му. Много мразя да затръшвам врати след себе си. Пожелавам си този път да имам себеуважението да не го потърся за да се извинявам за неговите грешки. Надявам се...

ами тия неща стават с разговори а не като се ядосваш или така като гледам като се караш с него...просто кажи че не ти е приятно да бъдеш използвана че имаш някакво самочуствие и уважаш себе си а и не само го казвай ами го докажи пред себе си успех
    LoVe iS tHe aNsWeR

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    ах ето моята тема мъжката гордост е доста коварна, едно момче не се дава лесно, само защото има тази тъпа гордост... заслужава да го мразиш, заслужава да го плюеш, стискай зъби, не му се давай повече! Бъди силна и му покажи "кфо като е момче", аз съм момиче и си имам достойнство, а това че той не го оценява не му мисли ще има други, който на тебе ще ти дават, дават... и ти пожелавам това, което сама си го пожела! Дано да си издържлива! Върни гордоста си!
    Сега е момента да кажа "не ни слагай под общ знаменател". Не намеквам ,че аз примерно съм без достойнство ,но има момчета които съвсем не са с достойнството на софийски фешън (демек: да се мисли за най-големия, най-смелия, най-готиния и общо взето всичко най)

По темата: просто следващия път по-добре опознавай целта преди да предприемаш действия с нея щото точно това се случва на края.
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    ами тия неща стават с разговори а не като се ядосваш или така като гледам като се караш с него...просто кажи че не ти е приятно да бъдеш използвана че имаш някакво самочуствие и уважаш себе си а и не само го казвай ами го докажи пред себе си успех
    Какви разговори? Толкова време си мълчах и приемах да съм на повикване едва ли не, да ходя на места, на които винаги съм смятала, че е унизително да се ходи и какво? Казвам, че искам развитие, което да се състои в промяна на мястото на срещите ни и устен ангажимент, че сме заедно, а той ми казва: "съжалявам, не ме устройва" и свива рамене. И нямам право да се карам? Имам!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Абе хора от жегите ли ви стаа нещо ве Кво мразиш момчето не ми е ясно ти се оставяш да те третират като няква изтривалка после той бил виновен нали знаеш не могат да ти пречинят нещо което сама не оставиш да ти причинят.Истината е че не си успяла да го заинтригуваш така като гледам си била сладката кукличка за игра и това е не мрази мъжете а промени себе си.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    Какви разговори? Толкова време си мълчах и приемах да съм на повикване едва ли не, да ходя на места, на които винаги съм смятала, че е унизително да се ходи и какво? Казвам, че искам развитие, което да се състои в промяна на мястото на срещите ни и устен ангажимент, че сме заедно, а той ми казва: "съжалявам, не ме устройва" и свива рамене. И нямам право да се карам? Имам!
    ми тогава не мога да разбера кво праиш с него въобще ? показва ти че те използва че не иска сериозност с теб и не се съобразява с теб и въобще нищо не прави тогава кво праиш още ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Абе хора от жегите ли ви стаа нещо ве Кво мразиш момчето не ми е ясно ти се оставяш да те третират като няква изтривалка после той бил виновен нали знаеш не могат да ти пречинят нещо което сама не оставиш да ти причинят.Истината е че не си успяла да го заинтригуваш така като гледам си била сладката кукличка за игра и това е не мрази мъжете а промени себе си.
    Едва ли... Нито съм сладка, нито някога съм се държала като кукличка. До последно се въртяха нещата според зависи какво му е удобно. Дори ако сега не бях тропнала с крак за изясняване на отношенията историята щеше да продължи и да ми подхвърлят още куп напразни надежди...

Град
    Ся за това дали си сладка или не дай pic и ще ти кажа А за кукличката нямах предвид че се държиш като такава а че той те третира така.Слага си те където и когато му е удобно без да го е*е ти как се чувстваш от това приел те е като даденост а не като момиче което има чувства към него.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Ся за това дали си сладка или не дай pic и ще ти кажа А за кукличката нямах предвид че се държиш като такава а че той те третира така.Слага си те където и когато му е удобно без да го е*е ти как се чувстваш от това приел те е като даденост а не като момиче което има чувства към него.
    Може и така да е. Просто ужасно много исках да се получи и затова направих ужасно много компромиси в името на несъздадените ни все още отношения. Важното е, че всичко свърши.

Re: Мъжемразка тема

Боклук, лайнар, шибаняк, нещастник, страхливец, идиот... Това е малка част от епитетите, които се въртят непрестанно в главата ми. Адски много компромиси със себе си за да (му) духам накрая аз. ОмръзнА ми вече! Аз искам да давам, да давам, да давам... а в замяна искам само да спре да ме кара да се чувствам като евтино забавление и толкова. Без да съм като лепка, без да му се меся в живота. И изглежда това е тоооолкова много. Браво! Едно голямо БРАВО!!! за мен. Не се дадох, не се молиих, не плаках и сега не плача. Обаче яде, мамка му. Много мразя да затръшвам врати след себе си. Пожелавам си този път да имам себеуважението да не го потърся за да се извинявам за неговите грешки. Надявам се...
    Компот, кафе, цигара, или нещо друго искаш за награда, че не си успяла да попаднеш на свестен мъж?! Моля, занеси този си коментар при психолога или някой друг, който да ти оправи или развали настроението. И нека тези мъже, които са те наранили да го духат, но духай го и ти, за дето пускаш толкова проста тема!

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    /Epic facepalm

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Време е да се разбере,че колкото повече компромиси правиш за един мъж,той ти се качва на главата,кофти но факт.
    Много бързо и лесно се учат на вредни навици

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Дам много са боклуците от мъжки пол на тая свят,но може би от женски ще се окажат повече(по тази тема мн може да се спори).Хич да не ти дреме за тозши идиот.За*** го и го остави да си търси щастието в живота.Не си заслужава да се косиш заради такива мърши.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Мъжемразка тема

Колко ми е познато.... Имах много гаден период с един...(наричах го как ли не). Общо взето бях играчка в неговите ръце и той си правеше каквото искаше с мен. Накрая аз излизах от ситуацията наранена и захвърлена всеки пореден път, докато един ден загърбих чувства и всичко и го заебах. Така се радвам, че го направих... късно, но все пак го направих. Най-готиното беше, че го накарах да върви след мен и го отрязах. Заслужаваше си го.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Присъединявам се и веднага ви чувствам близки Да мрат тия говеда не заслужават да им се изплюем отгоре дори!Думите са малко с които да опиша какви са точно, но висчко отрицателно е за тях!

Град
    Хахахах викайте психиятрите пациентите май се готвят за бунт

еми да..
    phah

Супер фен
    И аз се присъединявам!
    На сичкото отгоре не спират да лъжат, бе, деа!
    nicolepcd

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Момчетата .. не са виновни за твоето страдание
    Или по-точно не всички са виновни,а само един единствен ..

ама само ви се моля не слагаите всичкини под един и същ знаменател,моля ви се,има и свястни момчета....

"Каквото си надробиш, това ще си сърбаш" се казва... всичко си го правим сами... и не те обиждам или нещо подобно, но поне отчасти си е така. А и едно момиче като е влюбоно до уши е готово да пренебрегне дори себе си за да угоди на човека, в който е влюбена (и може би не само момичетата..). Но ако това момче не изпитва същите силни чуства като нея той усещя някакъв контрол над нея и се държи дори пренебрежително (но и Shalala е прав.. не всички са еднакви). Но в един момент се спираш и осъзнаваш, че заслужаваш повече от това и, че един вид сама си си виновна, че си му позволила да се отнася с теб по този начин. И независимо колко си влюбена ти си готова да го забравиш и преодолееш, за да получиш наистина това, от което се нуждаеш... това, което залужаваш... А не е ли любовта точно за това, да се чустваш добре и щастлива, вместо потъпквана и унижавана. И ако наистина всичко е свършило, радвам се за теб. Сега върви и намери нещо по- добро... някой, който ще ти донесе повече щастие, от колкото главоболия... някой, който ще те кара да се чустваш специална.. а не като изтривалка. Късмет!
    Just lIve yOuR lIfe! <3

Повече от фен
    мн кофти ама констатация -че ако се държиш добре с някой мъж/момче ти се качва на главата......а когато се държиш кофти е случайност да ти бие шута, в повечето случаи тичка след момичето

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Присъединявам се и веднага ви чувствам близки Да мрат тия говеда не заслужават да им се изплюем отгоре дори!Думите са малко с които да опиша какви са точно, но висчко отрицателно е за тях!
    Благодаря..

Не мога да кажа за себе си какъв съм ,но все пак .. да не забравяме ,че всеки си има мнение по темата, кефа се като почнат да ми казват как момичетата търчат след нас, е при мен е обратното аз търча след тях и пак го получавам големия в гъ*а

ImmortalForever, момиче, всеки с късмета си, някой ден друго може да запееш не се знае ..
    What if.. ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    МЪЖЕТЕ СА БОКЛУЦИ !!!

Какъвто и да е в началото.. колкото и перфектен да изглежда.. колкото и да са различни един от друг.. ВСИЧКИТЕ са боклуциии !!!! И никой никога няма да ме убеди в противното ..
    Ми ставай лесбийка кво се пениш тука ? Честно не съм виждал никога накуп толкова много момичета с ограничено мнение.Ади ЖЕНИТЕ СА КУ*ВИ четете и вижте колко е тъпо това и дано усетите и колко са тъпи вашите постове.

Не виждам къде сме тръгнали да се обиждаме... всеки просто е попадал на кофти материал и си е създал някаква негова си гледна точка.. ами какво щяхте да говорите ако никой никога не си беше хващал гадже!? (хмммм даже аз се замислих) Май е леко меко казано тъпо да говорите вскички под общ знаменател от създадената ви гледна точка.
    What if.. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си