.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Повече от фен
    смейте се но е трагично ...Никои не ни счита за нищо
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    МЪЖЕТЕ СА БОКЛУЦИ !!!

Какъвто и да е в началото.. колкото и перфектен да изглежда.. колкото и да са различни един от друг.. ВСИЧКИТЕ са боклуциии !!!! И никой никога няма да ме убеди в противното ..
    +1 дори да е добро някое момче винаги се променя .. ВИНАГИ Аз в момента съм в такава ситуация че той чака само да го помоля ама все още се държа и напук няма да му се замоля

А,така ,нека всички се плюем.
    ROCK
    ON!

Това,което не мога да си обясня е откъде я вадите тая злоба.Голяма част от жените искат горили с изваяни тела,дебели пачки и по-малко мозък от галоши.А после той е груб,гаден еди къв си еди що си.Да но пак искате маркови дрешки и животинско излъчване нали така.Всички мъже малко или много сме животни,но някои са по първични от други.Вместо да изливате злоба по форумите хванете се с някое поддържано момче с бъдеще вместо да се оплаквате от горилите с които ходите

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    За жалост, ние, представителите на мъжкия пол понякога сме ненадминати простаци...може би върха на човешката измет.

Горе главата, shit happens. И все пак, едва ли сме изпитвали нещо, заради което да си струва, да скапваме настроенито си. Както се пее в песента - "Let it beeee,...let it bEEEeeeEe...".
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Кат не аресваш мъже,стани лесбийка или си го начукай
    15-16 годишни кифли със самочувствие до небето искат да ги третират като принцеси и да им върят подир гъза,айситир от тука,никой не ви е длъжен с нищо,любовта не задължава да се купуват сандали,мечета и гащи от мола

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    ^ Един пример, който пасва прекрасно към поста ми.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Супер фен Аватара на fenasf
    ем повечето от вас се кефят точно на такива безчувствени боклуци така че и аз лесно бих могъл да ви обобщя като самовлюбени кифли, които не си знаят интересите...

стига с тва поставяне на всички в една графа

Повече от фен
    Хубавите ябълки ги ядят прасетата ...........

Град
    In the middle of nowhere
    Продължавайте да си хвърляте бисерите на прасетата и се чудете защо не им правят впечатление.
    Мъжете колкото и различни да са един от друг, толкова си и приличат. Има неща които ги свързват и точно тези неща ги правят мъже !
    В крайна сметка те до нас опират и ние до тях... Природа

babity, просто лош подбор, всичко ще мине и недей толкова да отдаваш значение какво си правила за него, той едва ли е забелязал и половината
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на babity
    Стига сте си го начуквали бе, майна. Аз говорех за един конкретен човек. Далеч съм от мисълта, че абсолютно всички са еднакви. Естествено, че не са. Той също е правил неща за мен. И аз никога няма да го отрека. Просто всяко нещо съм си го плащала прескъпо, но не е сега момента, в който да се мери кой какво взел и дал. Той взе от мен максимума, който можех да дам при въпросните обстоятелства, както и аз вярвам, че взех достатъчно от него. Въпросът вече опира до личните ми страхове, а от тях произтича и това, че ужасно мразя да си затварям вратите завинаги. Дори на места, където знам, че и в следващия си живот няма да се класирам съм си оставила вратичка... А той, този въпросния, сигурно дори не е толкова лош като човек... Стечение на обстоятелствата...

А на тези, които започнаха да говорят за изваяни тела и пачки и сандалки и не знам си какво ще кажа чисто и просто да напуснат темата. Тук НЕ става дума за това!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Не може те да ни тъпкат по тоя начин,те "много великите" Едва ли си първата или последната ,с която някой се е държал по тоя начин.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от selens
    МЪЖЕТЕ СА БОКЛУЦИ !!!

Какъвто и да е в началото.. колкото и перфектен да изглежда.. колкото и да са различни един от друг.. ВСИЧКИТЕ са боклуциии !!!! И никой никога няма да ме убеди в противното ..
    +1 дори да е добро някое момче винаги се променя .. ВИНАГИ Аз в момента съм в такава ситуация че той чака само да го помоля ама все още се държа и напук няма да му се замоля
    Същата ситуация..
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Не може те да ни тъпкат по тоя начин,те "много великите" Едва ли си първата или последната ,с която някой се е държал по тоя начин.
    И двете сте за разстрел.
    What if.. ?

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    казваш, че го мразиш, защото си хлътнала, а?
    нали знаеш, че като не получаваме нещо го искаме все повече и повече...
    и заради тези твои чувства ти си правила всичко за него..
    да..това ми е много познато
    ти да даваш...той да се прави на интересен..това връзка ли е?
    не съжалявай за нищо....
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Стига сте си го начуквали бе, майна. Аз говорех за един конкретен човек.
    Скии са ти мжое да си имала един човек впредвид ама темата почна да се спами с мнения от сорта на "МЪЖЕТЕ СА БОКЛУЦИ!".... чудесно....тва е същото се едно аз да кажа че някое момиче ме е наранило примерно и другите момчета във форума да излязат с лозунг "ЖЕНИТЕ СА КУРВИ" има ги секви ама като изкарвате такива примерно пооточнявайте щото става малко обидно....нито всички жени са еднакви нито всички жени са еднакви....

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Скии са ти мжое да си имала един човек впредвид ама темата почна да се спами с мнения от сорта на "МЪЖЕТЕ СА БОКЛУЦИ!".... чудесно....тва е същото се едно аз да кажа че някое момиче ме е наранило примерно и другите момчета във форума да излязат с лозунг "ЖЕНИТЕ СА к**ви" има ги секви ама като изкарвате такива примерно пооточнявайте щото става малко обидно....нито всички жени са еднакви нито всички жени са еднакви....
    +1

не ни слагаите всичките под един знаменател,защото ние като ви сложим почвате да ревете...що така що иначе.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Както казва една позната,мъжете са нещастници,нямаш нужда от тях,освен за секс !
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Айде бе.. не сте еднакви .. Много сори ама така сте си устроени.. Идва ви отвътре.. Реагирате еднакви на някои ситуации.. Оправдавайте се колкото искате, но колкото и да сте различни в крайна сметка сте си боклуци... по един или друг начин ..

И преди да ни наречете к**ви научете значението на думата..
    ако ми кажеш по какви изчисления и размисли те сведоха до това твое мнение,много ще съм ти бладогарен,ии дане познаваш всички,това че са те прецакали някви така наречени "мъже" не ти дава право да наричаш всички така,като се умъжиш няма да мислиш така....но няма смисъл да споря с поредната овца която си мисли че знае всичко за мъжете и че всички са еднакви и т.н. просто няма смисъл в този спор...аре мисли си с тъпото децко,предучилищно мнение...
    Поздрави.
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

Такъв си си го избрала.Ако се беше държала на положение нямаше да я има тази тема сега.
    И не всички мъже са такива.Почти всички момчета,които познавам се държат съвсем нормално и изобщо не заслужават да ги наричат "боклуци" и тн.Даже бих казала,че момичетата сме доста по-зле.В повечето случаи се жалваме,че момчетата били еди какви си,но сами сме си виновни. Това си е мое мнение де,не искам да карам никой да променя своето.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Такъв си си го избрала.Ако се беше държала на положение нямаше да я има тази тема сега.
    И не всички мъже са такива.Почти всички момчета,които познавам се държат съвсем нормално и изобщо не заслужават да ги наричат "боклуци" и тн.Даже бих казала,че момичетата сме доста по-зле.В повечето случаи се жалваме,че момчетата били еди какви си,но сами сме си виновни. Това си е мое мнение де,не искам да карам никой да променя своето.
    +1 аууу,то и нормално мислещи момичета имало....чак да не поверваш.
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

Цитирай Първоначално написано от fatal4o

И двете сте за разстрел.
    You 2
    Ей слушай какво това ,че ти попадаш на кофти мръвка това нас не ни засяга, още повече ,че темата не е за да кажеш колко ги мразиш , всеки е различен, аз те храня друг може да ти го спести само шото си кукла барби, такива като тебе ги ритам по сметището, разлигавените куклички на мама и тате дето киорава стотинка немогат със собствените си ръце да извадят и само мрънкат ,че момчетата ги наранявали като всъщност и вие имате вина, ми опознай го преди да тръгнеш с него ма къде си рипнала с не когото трябва преди да го познаваш... ето за това си за разстрел с другарката ви дето я цитирах и нея.
    What if.. ?

И двете сте за разстрел.
    You 2
    Ей слушай какво това ,че ти попадаш на кофти мръвка това нас не ни засяга, още повече ,че темата не е за да кажеш колко ги мразиш , всеки е различен, аз те храня друг може да ти го спести само шото си кукла барби, такива като тебе ги ритам по сметището, разлигавените куклички на мама и тате дето киорава стотинка немогат със собствените си ръце да извадят и само мрънкат ,че момчетата ги наранявали като всъщност и вие имате вина, ми опознай го преди да тръгнеш с него ма къде си рипнала с не когото трябва преди да го познаваш... ето за това си за разстрел с другарката ви дето я цитирах и нея.
    Твоето мнение ми е през....... Нищо не знаеш за мен и живота ми така, че го запази за себе си.. само едно ще ти кажа. Благодарна съм на родителите си за това че са ме отгледали, но вярвай ми не съм получила нищо повече от това което е трябвало и през годините съм гледала как са се борили да ми дадат това което имам.. Да не говорим, че майка ми е болна и баща ми се тормози по цяла седмица да не се връща вкъщи за да работи.. Така че не ми обяснявай ти каква *барби* съм.. Ясно ли ти е!?
    Ако не си забелязал заглавието на темата не е мой проблем..
    Хммм я глей тука и тогава говори:

Относно семейството ти не съм имал нищо лошо в предвид и ако съм ти го засегнал с нещо искренно съжалявам, обаче коментарите ти ме карат да те мисля за такава каквато същност не си
    What if.. ?

Стига бее! Ако имате такова огромно желание за спорове и разправии използвайте ЛС-тата. Това си е моето място за оплакване!!! А мъжете да не се правят на толкова тънкообидни. Тук не търся крив и прав. Просто исках да изкажа това, което ми тежи просто за да се освободя от него, а то какво стана...

По случая: всъщност продължавам да мисля понякога за него, но все още не съм го потърсила, а нямам и намерение да го правя. За първи път проявявам чувство за себеуважение и се гордея със себе си! Като се замисля разликата е никаква. Така или иначе го виждах два пъти месечно за да ме врънка да правя разни сексуални неща за него, които след като ми станеше неудобно от пазарлъка, който водехме всеки път, се съгласявах да правя. Само веднъж съм изпитвала истинско удоволствие с него и толкова. Просто съм човек, който има нужда да мисли за някого. Независимо какво смята отсрещния. Той, че беше некоректен - беше, но това няма значение. НЕ мразя всички мъже. Не мразя и него. Може би се чувствам и леко успокоена от факта, че тая нищожна надежда (за която не признавам дори пред себе си), че все някога ще се обади пак и тогава нещата ще се обърнат. Не знам... Все ми е едно вече. Давам си заслужена почивка от издирването на приказния принц. Вярвам, че всеки, който се чувства точно моя принц ще съумее да ме намери.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    reji venite emo
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    reji venite emo
    Стига бе, майна. Много съм далече от т'ва. Постарай се малко повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си