- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжемразка тема
babity ти сама каза НЕ мразя всички мъже. Не мразя и него. Тогава имим един въпрос само.Защо кръсти темата така и отприщи цялата женска злоба.Само това ми кажи.
Първоначално написано от babity
Така като чета човека сигурно е почерпил, че си го зарязала![]()
![]()
![]()
+ 1Първоначално написано от NailGunAssasin
![]()
Огромен подпис!
.; machoka :.
^Никой ли не ви е учил, че не бива да съдите за всички жени по майките си?!![]()
totik, има едно нещо... афект му казват. Виж, поинтересувай се какво е.
Начи просто е..щом мразите мъжете не се занимавайте с тях и толко.Кфо само "тоя е боклук,ония е лайно" и накрая "мило,обичам те"![]()
А стига бе .. с омраза до никаде няма стигнете![]()
ще стигнем ....поне ще се успокоим малко като ги на обиждаме едно хубаво![]()
Искам и аз да се включа ако може![]()
Някой са такива идиоти,простаци,смотаняци, ибаняци,мършляци,педали,
извънземни,чудовища който не знаят какво искат,какво говорят и най-вече какво чувстват.
![]()
тва е темата на изцепките. мерси на авторката, сега ще имаме с какво да се забавляваме с френдовете като дойдат на гости![]()
е те това е моята тема![]()
мъжете са долни гадни твари...говеда мръсни и разгонени
![]()
Те са гадове.. обаче сега не ги мразя шот съм инлоФчИиИи![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от hooliganka89
съгласна съм с това мнение...значи на мен до сега не ми се е случвало да правя компромис на нито едно момче,тъй като не съм изпадала в подобна ситуация(не ми се и ще да изпадам)...ама гледам приятелките си отсрани как някои,въпреки,че нещата не вървят и както всяко начало има край..те пак прощават на техните половинки и продължават това свършило се нещо с надеждата то да стане по-добре...малцина са тези които могат да се похвалят с нещо такова...незнам аз как бих реагирала в подобен случай..но на този етап си мисля,че като имам сериозна връзка..ако нещо се случи и ние скъсаме ..не бих се мъчила да оправям нещата..щом е дошъл края..е дошъл ..точка и така...оф изгововорих всякви тъпотиии ама кфо да прави![]()
Ама пъ си губим ума по тия долни същества, нали.![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
мдааааа![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Има и боклуци, има и свестни.Същото е и с жените.Според мен не е редно да слагаме мъжете под един общ знаменател, или пък да ги сравняваме.А и кои сме ние, че да съдим някой си, да не би да сме идеални ?![]()