.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    babity ти сама каза НЕ мразя всички мъже. Не мразя и него. Тогава имим един въпрос само.Защо кръсти темата така и отприщи цялата женска злоба.Само това ми кажи.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Мъжемразка тема

Цитирай Първоначално написано от babity
    Боклук, лайнар, шибаняк, нещастник, страхливец, идиот... Това е малка част от епитетите, които се въртят непрестанно в главата ми. Адски много компромиси със себе си за да (му) духам накрая аз. ОмръзнА ми вече! Аз искам да давам, да давам, да давам... а в замяна искам само да спре да ме кара да се чувствам като евтино забавление и толкова. Без да съм като лепка, без да му се меся в живота. И изглежда това е тоооолкова много. Браво! Едно голямо БРАВО!!! за мен. Не се дадох, не се молиих, не плаках и сега не плача. Обаче яде, мамка му. Много мразя да затръшвам врати след себе си. Пожелавам си този път да имам себеуважението да не го потърся за да се извинявам за неговите грешки. Надявам се...

Така като чета човека сигурно е почерпил, че си го зарязала

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Стига бее! Ако имате такова огромно желание за спорове и разправии използвайте ЛС-тата. Това си е моето място за оплакване!!! А мъжете да не се правят на толкова тънкообидни. Тук не търся крив и прав. Просто исках да изкажа това, което ми тежи просто за да се освободя от него, а то какво стана...

По случая: всъщност продължавам да мисля понякога за него, но все още не съм го потърсила, а нямам и намерение да го правя. За първи път проявявам чувство за себеуважение и се гордея със себе си! Като се замисля разликата е никаква. Така или иначе го виждах два пъти месечно за да ме врънка да правя разни сексуални неща за него, които след като ми станеше неудобно от пазарлъка, който водехме всеки път, се съгласявах да правя. Само веднъж съм изпитвала истинско удоволствие с него и толкова. Просто съм човек, който има нужда да мисли за някого. Независимо какво смята отсрещния. Той, че беше некоректен - беше, но това няма значение. НЕ мразя всички мъже. Не мразя и него. Може би се чувствам и леко успокоена от факта, че тая нищожна надежда (за която не признавам дори пред себе си), че все някога ще се обади пак и тогава нещата ще се обърнат. Не знам... Все ми е едно вече. Давам си заслужена почивка от издирването на приказния принц. Вярвам, че всеки, който се чувства точно моя принц ще съумее да ме намери.
    ООо ... КуурВиичка
    + 1
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

Мега фен Аватара на babity
    ^Никой ли не ви е учил, че не бива да съдите за всички жени по майките си?!

totik, има едно нещо... афект му казват. Виж, поинтересувай се какво е.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Начи просто е..щом мразите мъжете не се занимавайте с тях и толко.Кфо само "тоя е боклук,ония е лайно" и накрая "мило,обичам те"

оо дааа мъжете suckssssssssssss
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    А стига бе .. с омраза до никаде няма стигнете

Град
    при мама
    ще стигнем ....поне ще се успокоим малко като ги на обиждаме едно хубаво
    Искам и аз да се включа ако може
    Някой са такива идиоти,простаци,смотаняци, ибаняци,мършляци,педали,
    извънземни,чудовища който не знаят какво искат,какво говорят и най-вече какво чувстват.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    тва е темата на изцепките. мерси на авторката, сега ще имаме с какво да се забавляваме с френдовете като дойдат на гости

Супер фен Аватара на kindergarden
    е те това е моята тема мъжете са долни гадни твари...говеда мръсни и разгонени

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Те са гадове.. обаче сега не ги мразя шот съм инлоФчИиИи
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Време е да се разбере,че колкото повече компромиси правиш за един мъж,той ти се качва на главата,кофти но факт.
    Много бързо и лесно се учат на вредни навици

съгласна съм с това мнение...значи на мен до сега не ми се е случвало да правя компромис на нито едно момче,тъй като не съм изпадала в подобна ситуация(не ми се и ще да изпадам)...ама гледам приятелките си отсрани как някои,въпреки,че нещата не вървят и както всяко начало има край..те пак прощават на техните половинки и продължават това свършило се нещо с надеждата то да стане по-добре...малцина са тези които могат да се похвалят с нещо такова...незнам аз как бих реагирала в подобен случай..но на този етап си мисля,че като имам сериозна връзка..ако нещо се случи и ние скъсаме ..не бих се мъчила да оправям нещата..щом е дошъл края..е дошъл ..точка и така...оф изгововорих всякви тъпотиии ама кфо да прави

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ама пъ си губим ума по тия долни същества, нали.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Ама пъ си губим ума по тия долни същества, нали.

мдааааа

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Има и боклуци, има и свестни.Същото е и с жените.Според мен не е редно да слагаме мъжете под един общ знаменател, или пък да ги сравняваме.А и кои сме ние, че да съдим някой си, да не би да сме идеални ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си