Цитирай Първоначално написано от SexyTka
Цитирай Първоначално написано от fatal4o
Цитирай Първоначално написано от SexyTka
Цитирай Първоначално написано от fatal4o

И двете сте за разстрел.
You 2
Ей слушай какво това ,че ти попадаш на кофти мръвка това нас не ни засяга, още повече ,че темата не е за да кажеш колко ги мразиш , всеки е различен, аз те храня друг може да ти го спести само шото си кукла барби, такива като тебе ги ритам по сметището, разлигавените куклички на мама и тате дето киорава стотинка немогат със собствените си ръце да извадят и само мрънкат ,че момчетата ги наранявали като всъщност и вие имате вина, ми опознай го преди да тръгнеш с него ма къде си рипнала с не когото трябва преди да го познаваш... ето за това си за разстрел с другарката ви дето я цитирах и нея.
Твоето мнение ми е през....... Нищо не знаеш за мен и живота ми така, че го запази за себе си.. само едно ще ти кажа. Благодарна съм на родителите си за това че са ме отгледали, но вярвай ми не съм получила нищо повече от това което е трябвало и през годините съм гледала как са се борили да ми дадат това което имам.. Да не говорим, че майка ми е болна и баща ми се тормози по цяла седмица да не се връща вкъщи за да работи.. Така че не ми обяснявай ти каква *барби* съм.. Ясно ли ти е!?
Ако не си забелязал заглавието на темата не е мой проблем..
Хммм я глей тука и тогава говори:

Цитирай Първоначално написано от babity
Стига сте си го начуквали бе, майна. Аз говорех за един конкретен човек.
Относно семейството ти не съм имал нищо лошо в предвид и ако съм ти го засегнал с нещо искренно съжалявам, обаче коментарите ти ме карат да те мисля за такава каквато същност не си