Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
Цитирай Първоначално написано от babity
Стига бее! Ако имате такова огромно желание за спорове и разправии използвайте ЛС-тата. Това си е моето място за оплакване!!! А мъжете да не се правят на толкова тънкообидни. Тук не търся крив и прав. Просто исках да изкажа това, което ми тежи просто за да се освободя от него, а то какво стана...

По случая: всъщност продължавам да мисля понякога за него, но все още не съм го потърсила, а нямам и намерение да го правя. За първи път проявявам чувство за себеуважение и се гордея със себе си! Като се замисля разликата е никаква. Така или иначе го виждах два пъти месечно за да ме врънка да правя разни сексуални неща за него, които след като ми станеше неудобно от пазарлъка, който водехме всеки път, се съгласявах да правя. Само веднъж съм изпитвала истинско удоволствие с него и толкова. Просто съм човек, който има нужда да мисли за някого. Независимо какво смята отсрещния. Той, че беше некоректен - беше, но това няма значение. НЕ мразя всички мъже. Не мразя и него. Може би се чувствам и леко успокоена от факта, че тая нищожна надежда (за която не признавам дори пред себе си), че все някога ще се обади пак и тогава нещата ще се обърнат. Не знам... Все ми е едно вече. Давам си заслужена почивка от издирването на приказния принц. Вярвам, че всеки, който се чувства точно моя принц ще съумее да ме намери.
ООо ... КуурВиичка
+ 1