.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Любов

Любов

Ем.. аз имам въпрос (по-специално към мъжката част от аодиторията). Въпросът ми е .. "Какво за вас е химичната реакция,причинена от мозъка от някакви симпатий към даден човек от противоположния пол,наречена любов. Каво толкова може да ви привлече дадената дама/господин и какво точно бихте направили за да я/го спечелите..

П.С. Само изчерпателни отговори моля

П.С. Сори за правописните грешки

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Е как кво ще ме превлече големите цици и малкото дупе а кво правя за да я спечеля скивам къде е седнала и отивам и го тръшкам на масата да види моя размер както аз съм скивал нейните и така Действа безотказно
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Е как кво ще ме превлече големите цици и малкото дупе а кво правя за да я спечеля скивам къде е седнала и отивам и го тръшкам на масата да види моя размер както аз съм скивал нейните и така Действа безотказно
    и какви са й реакцийте като го види ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

ми първото нещо което гледам са очите (истинските дето са на лицето, а не другите) , след това може би цялостното излъчване .
    п.с. харесвам женските дадености но са второстепенни за мен

За мене "Любовта" е неописуемата част у теб която ти превзима половината от сърцето и при всяко нарушение на цикъла на тази половинка несъзнателно (понякога) си готов да взривиш всичко само и само да продължаваш да живееш с тази половинка от теб. Трудно ми е да ти го опиша, но каквото и да говориш каквото и да правиш ако наистина си влюбен ти си готов на всичко.

Иначе за дадената дама в моя случай, в зависимост от чуствата ми към нея зависи колко упорито ще се боря. А това което ще ме привлече на първо място е различният начин на мислене и като цяло характер в сравнение с другите еднотипни кифленски акъли.
    What if.. ?

Град
    Е как кви отначало леко се оцъкля после леко прокарва език по устните си и след това се хващаме за ръчичка и я водя към нас
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Е как кви отначало леко се оцъкля после леко прокарва език по устните си и след това се хващаме за ръчичка и я водя към нас
    не си ли мноу директен бря
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    не си ли мноу директен бря
    Аз съм си такъв като видя момиче дето да ми грабне окото ставам като бик който е видял червено...налитам с "рога" ми напред

е добре наистна изчерпателни мнение.. хубавото е че са различни едно от друго.. но.. незнам може би аз си имам по такива различни мнения и т.н. за "любовта" (уф.. много ми е странна тази дума.. не съм от най-големите нали с многото опит но не съм и малка и още ми е трудно да казвам "обичам те") + тфа си падам малко старомодна нали

Цитирай Първоначално написано от BleedingSoul
    е добре наистна изчерпателни мнение.. хубавото е че са различни едно от друго.. но.. незнам може би аз си имам по такива различни мнения и т.н. за "любовта" (уф.. много ми е странна тази дума.. не съм от най-големите нали с многото опит но не съм и малка и още ми е трудно да казвам "обичам те") + тфа си падам малко старомодна нали
    Седи си на старомодното, по-добре него от колкото да въртиш кифленски номера, не си само ти да си падаш по старомодните начини (е може би на мене тва ми е причината да съм рядко с гадже ,но тва неа значение хаха)
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Седи си на старомодното, по-добре него от колкото да въртиш кифленски номера, не си само ти да си падаш по старомодните начини (е може би на мене тва ми е причината да съм рядко с гадже ,но тва неа значение хаха)
    Уфф.. то на мен както ми върви.. Просто не ме оставят намира и то по няколко (ех.. искаше ми се да си вярвам )

Супер фен Аватара на fenasf
    за жалост при мен е трайно увлечение по точно един човек и продължава дълго...
    обикновено е към някое момиче, което не е особено красиво, защото около мен има разни кандидат-манекенки, но аз даже не ги поглеждам защото знам че те си падат по батковци...
    и тва е...много съм заблуден, но проклетата ми възраст е такава

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    за жалост при мен е трайно увлечение по точно един човек и продължава дълго...
    обикновено е към някое момиче, което не е особено красиво, защото около мен има разни кандидат-манекенки, но аз даже не ги поглеждам защото знам че те си падат по батковци...
    и тва е...много съм заблуден, но проклетата ми възраст е такава
    Ей дуде на колко си.. (А кандидат - Манекенките честно казано са ми леко повърхностни ... Аз като момиче не ги понасям и се чудя на пичовете кфо толкоз им аресфат верно са убави ма повечето като са изключително глупави.. )

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    За мене "Любовта" е неописуемата част у теб която ти превзима половината от сърцето и при всяко нарушение на цикъла на тази половинка несъзнателно (понякога) си готов да взривиш всичко само и само да продължаваш да живееш с тази половинка от теб. Трудно ми е да ти го опиша, но каквото и да говориш каквото и да правиш ако наистина си влюбен ти си готов на всичко.

Иначе за дадената дама в моя случай, в зависимост от чуствата ми към нея зависи колко упорито ще се боря. А това което ще ме привлече на първо място е различният начин на мислене и като цяло характер в сравнение с другите еднотипни кифленски акъли.
    трудно ми е да повярвам, че едно момче може да мисли така евала

по темата: аз вярвам в любовта, но тъй като изобщо не ми върви и не съм имала сериозно гадже за повече от седмица, тъй като всички се оказват идиоти накрая. Иначе за мен любовта е прекрасно чувство и искрено се надявам някой ден да го изпитам и то да е споделено.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

уфф.. като се сетя че и мойте връзки са едни от "най-сериозните" ми стаа яко че не съм само аз малко тъпо прозвуча.. но..
    Така е .. Всички заебават мен

Нямаш и 16 пешлеме такова...

В момента всички са такива

Град
    Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    На 23 съм мъжленце мамино просто се базиках проблем омбре ?

уфф.. като се сетя че и мойте връзки са едни от "най-сериозните" ми стаа яко че не съм само аз малко тъпо прозвуча.. но..
    Така е .. Всички заебават мен
    Пука ти, важното е да си различна от другите ,че иначе лично на мен не ми се набиват особено в очите тия кифлетата , еднакви дрехи, еднакъв стил, еднакво говорене, еднакви децки акъли... като се замисля доста често ми се случва вече да се благодаря ,че нямам подобни половинки...

gabi_94 сърдечно ти го пожелавам
    What if.. ?

Е.. Като се замисля.. И аз не съм от типа "Различни"(въпреки че много хора ще кажат че лъжа не им вярвайте не съм различна ) Обличам се тип.. Твърда музика ! Но нали това не е най-привлекателния стил..

Очи, да не е някоя клечка баш, устни, кожа която да ми е кеф да докосвам, коса, лице и крака. Да бъде мила,леко разлигавена, закачлива, умна до някъде ,да не е на много логично ниво като мен и да не ми се прави на голяма, защото не е.

No problemo! Просто във форума чувството ми за хумор е затъпено поради явната липса на интонационни изразни средства! И не ми викай "проблем омбре ?" все едно ейся ще ми скочиш да ме биеш...

No problemo! Просто във форума чувството ми за хумор е затъпено поради явната липса на интонационни изразни средства! И не ми викай "проблем омбре ?" все едно ейся ще ми скочиш да ме биеш...

Моля не превръщайте темата в място за наредби..

Аз бих определила любовта като заблуда и нужда...
    Нуждаеш се от някого толкова силно,че и за сламка се хващаш...Влюбваш се в най-неподходящия,приписваш му куп положителни качества (които той естествено няма)... Една сутрин се събуждаш и осъзнаваш,че той няма нищо общо с твоя идеал...
    И че такъв несъвършен те прави още по-щастлив...
    Естествено от другата страна осъзнаването е същото,само че с обратен знак...И...ето ти нов несподелен любовен идеал...
    Малко ми е пристрастно описанието като се има предвид наскоро преживяното от мен...Но наистина това мнение се заформя в мен отдавна и в момента добива още по-силни контури...

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Аз бих определила любовта като заблуда и нужда...
    Нуждаеш се от някого толкова силно,че и за сламка се хващаш...Влюбваш се в най-неподходящия,приписваш му куп положителни качества (които той естествено няма)... Една сутрин се събуждаш и осъзнаваш,че той няма нищо общо с твоя идеал...
    И че такъв несъвършен те прави още по-щастлив...
    Естествено от другата страна осъзнаването е същото,само че с обратен знак...И...ето ти нов несподелен любовен идеал...
    Малко ми е пристрастно описанието като се има предвид наскоро преживяното от мен...Но наистина това мнение се заформя в мен отдавна и в момента добива още по-силни контури...
    В случая след всяка връзка оставаш с различна мисъл за Любовта и чуствата които изпитваш към противоположния пол... след предишната си връзка си мислила ,че любовта е най-красивото чудо на света ,но уви просто не си попаднала на добро сирене... след тази връзка си мислиш съвсем друго. Надявам се да ме разбереш.
    What if.. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си