Ем.. аз имам въпрос (по-специално към мъжката част от аодиторията). Въпросът ми е .. "Какво за вас е химичната реакция,причинена от мозъка от някакви симпатий към даден човек от противоположния пол,наречена любов. Каво толкова може да ви привлече дадената дама/господин и какво точно бихте направили за да я/го спечелите..
П.С. Само изчерпателни отговори моля
П.С. Сори за правописните грешки![]()
Е как кво ще ме превлече големите цици и малкото дупе а кво правя за да я спечеля скивам къде е седнала и отивам и го тръшкам на масата да види моя размер както аз съм скивал нейните и такаДейства безотказно
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
и какви са й реакцийте като го види ?Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
ми първото нещо което гледам са очите (истинските дето са на лицето, а не другите) , след това може би цялостното излъчване .
п.с. харесвам женските дадености но са второстепенни за мен
За мене "Любовта" е неописуемата част у теб която ти превзима половината от сърцето и при всяко нарушение на цикъла на тази половинка несъзнателно (понякога) си готов да взривиш всичко само и само да продължаваш да живееш с тази половинка от теб. Трудно ми е да ти го опиша, но каквото и да говориш каквото и да правиш ако наистина си влюбен ти си готов на всичко.
Иначе за дадената дама в моя случай, в зависимост от чуствата ми към нея зависи колко упорито ще се боря. А това което ще ме привлече на първо място е различният начин на мислене и като цяло характер в сравнение с другите еднотипни кифленски акъли.
What if.. ?
Е как кви отначало леко се оцъкля после леко прокарва език по устните си и след това се хващаме за ръчичка и я водя към нас![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не си ли мноу директен бряПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Аз съм си такъв като видя момиче дето да ми грабне окото ставам като бик който е видял червено...налитам с "рога" ми напредПървоначално написано от bloodylips
![]()
![]()
![]()
![]()
е добре наистна изчерпателни мнение.. хубавото е че са различни едно от друго.. но.. незнам
може би аз си имам по такива различни мнения и т.н. за "любовта" (уф.. много ми е странна тази дума.. не съм от най-големите нали с многото опит но не съм и малка и още ми е трудно да казвам "обичам те") + тфа си падам малко старомодна нали
![]()
Седи си на старомодното, по-добре него от колкото да въртиш кифленски номера, не си само ти да си падаш по старомодните начини (е може би на мене тва ми е причината да съм рядко с гадже ,но тва неа значение хаха)Първоначално написано от BleedingSoul
What if.. ?
Уфф.. то на мен както ми върви..Първоначално написано от fatal4o
![]()
Просто не ме оставят намира и то по няколко
![]()
(ех.. искаше ми се да си вярвам
)
за жалост при мен е трайно увлечение по точно един човек и продължава дълго...
обикновено е към някое момиче, което не е особено красиво, защото около мен има разни кандидат-манекенки, но аз даже не ги поглеждам защото знам че те си падат по батковци...
и тва е...много съм заблуден, но проклетата ми възраст е такава![]()
Ей дуде на колко си..Първоначално написано от fenasf
(А кандидат - Манекенките честно казано са ми леко повърхностни ... Аз като момиче не ги понасям и се чудя на пичовете кфо толкоз им аресфат верно са убави ма повечето като са изключително глупави..
)
трудно ми е да повярвам, че едно момче може да мисли такаПървоначално написано от fatal4o
евала
по темата: аз вярвам в любовта, но тъй като изобщо не ми върви и не съм имала сериозно гадже за повече от седмица, тъй като всички се оказват идиоти накрая. Иначе за мен любовта е прекрасно чувство и искрено се надявам някой ден да го изпитам и то да е споделено.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
уфф.. като се сетя че и мойте връзки са едни от "най-сериозните" ми стаа яко че не съм само азмалко тъпо прозвуча.. но..
Така е .. Всички заебават мен![]()
![]()
![]()
![]()
Нямаш и 16 пешлеме такова...Първоначално написано от Faces
На 23 съм мъжленце мамино просто се базиках проблем омбре ?Първоначално написано от noproblembitch
![]()
Пука ти, важното е да си различна от другите ,че иначе лично на мен не ми се набиват особено в очите тия кифлетата , еднакви дрехи, еднакъв стил, еднакво говорене, еднакви децки акъли... като се замисля доста често ми се случва вече да се благодаря ,че нямам подобни половинки...Първоначално написано от BleedingSoul
gabi_94 сърдечно ти го пожелавам![]()
What if.. ?
Е.. Като се замисля.. И аз не съм от типа "Различни"(въпреки че много хора ще кажат че лъжа не им вярвайте не съм различна) Обличам се тип.. Твърда музика !
![]()
![]()
Но нали това не е най-привлекателния стил..
![]()
Очи, да не е някоя клечка баш, устни, кожа която да ми е кеф да докосвам, коса, лице и крака. Да бъде мила,леко разлигавена, закачлива, умна до някъде ,да не е на много логично ниво като мен и да не ми се прави на голяма, защото не е.
No problemo! Просто във форума чувството ми за хумор е затъпено поради явната липса на интонационни изразни средства! И не ми викай "проблем омбре ?" все едно ейся ще ми скочиш да ме биеш...Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от noproblembitch
Моля не превръщайте темата в място за наредби..
Аз бих определила любовта като заблуда и нужда...
Нуждаеш се от някого толкова силно,че и за сламка се хващаш...Влюбваш се в най-неподходящия,приписваш му куп положителни качества (които той естествено няма)... Една сутрин се събуждаш и осъзнаваш,че той няма нищо общо с твоя идеал...
И че такъв несъвършен те прави още по-щастлив...
Естествено от другата страна осъзнаването е същото,само че с обратен знак...И...ето ти нов несподелен любовен идеал...
Малко ми е пристрастно описанието като се има предвид наскоро преживяното от мен...Но наистина това мнение се заформя в мен отдавна и в момента добива още по-силни контури...
В случая след всяка връзка оставаш с различна мисъл за Любовта и чуствата които изпитваш към противоположния пол... след предишната си връзка си мислила ,че любовта е най-красивото чудо на света ,но уви просто не си попаднала на добро сирене... след тази връзка си мислиш съвсем друго. Надявам се да ме разбереш.Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
What if.. ?