Разбирам те прекрасно,но като цяло мисля си аз такова е положението...Докато и втория във връзката се събуди влюбен в несъвършенството на човека до себе си...надявам се да се случи на всеки...Първоначално написано от fatal4o
Иначе по принцип по някакво време единия търси ПО-ДОБЪР заместник на другия...
Но ще дам мнение по темата отново след година-две...дано съм си променила идеята... : )
Да те бия...по форуми не използвам такъв тип закани просто не смятам че беше нужно да ми скачашПървоначално написано от noproblembitch
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Да има симпатично лице и приятен глас,да е височка и стройна,да сме със съвместими характери![]()
На мен нещо на последък ич не ми върви..Всъщност от 7 месеца насам.. (което не е чесно
![]()
) Така че в момента мнението ми се дели на .. 1.Що за скапано чувство Първо ти е хубаво и после кфо един голям в г*за
ии 2. Защо по дяволите немога да си намеря свястен приятел?!Ма*ка му какво ми има..
![]()
![]()
Първоначално написано от NailGunAssasin
Тц тц тц тц ..
няма да се минеш без да опозориш нещо мое нали![]()
![]()
Относно:Първоначално написано от BleedingSoul
1-то / еми виж какво и писах на KimBerLy1912 мисля, че при теб е същото или подобие
2-то / Хаха същите мисли са и тука (е разбира се говориме за приятелка в моя случай) така ,че ще те успокоя ,че не си единствена определено, а сигурно има и други!![]()
What if.. ?
Първоначално написано от fatal4o
Ем да знам че не съм единствена ,но чувството е много кофти и ми е самотно и..
Като видя някоя двойка по улиците се вбесявам и умирам от яд и толкова завиждам на красавицата за приятеля й че.. ми става много мъчно и гузно..
Любовта като цяло е чуство, което би трябвало да те кара да се чустваш много щастлив/а и да прави нещата много по- лесни. Дори, когато я няма (смисъл не я изпитвам) или съм огурчена от нея.. за мен любовта винаги ще си остане върховно чувство, което пожелавам на всеки един да изпита. Просто както почти всяко друго нещо в този живот, любовта си има и хубавите, и лошите страни... Колкото щастлив/а може да те направи, толкова е нещастен/а, но пък от друга страна това не се опира толкова до самата любов, а дали човекът до теб е правилния.
А в някое момче винаги забелязвам начина, по който се отнася с момичетата и не само.. по принцип към хората.. държанието му... Като външни белези (макар че не е много външно) начина, по който приказва.. смисъл не дали псува много и такива, а самия му глас (по принцип в хората винаги ми прави впечатление това..).![]()
Just lIve yOuR lIfe! <3
Може да ме привлече човека,като цяло-не колко коса има отстрани() или колко голям му е,или колко е известен,богат,желан,силен и т.н. и т.н.
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов.
А какво се прави за да спечелиш някого...както винаги казвам-продължаваш да си живееш,да бъдеш себе си и се надяваш,че ще те хареса такъв,какъвто си![]()
Аз не мога да си го обясня... какво точно ме привлича? Не знам. Понякога външност, понякога определено действие, начин на поведение. Всеки път е кореннно различно, но чувството е едно и също.
Веднъж се влюбих във въшния вид и си мислех, че никога няма да си падна по някой, който не ми допада по този начин. Но се случи точно обратното... и причината беше, че имаше някакво адски силно привличане. Беше като магнит за мен... и не можех да се отделя от него за секунда. Причината... не знам.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
[quote="bloodylips"]Пич много си смотан ако търсиш само това в едно мимиче....Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
I am the truth in all that you feel.My humsnity stolen, compassion is GONE.I am that which you know is wrong.
Напълно те подкрепям fatal4o.Аз също бих казала,че си падам малко старомодна и хич не ми дреме.Даже се кефя,че съм различна от така наречените "куклички"и кви ли не изкуствени "барбита".На мнение съм,че за всеки влак си има пътници.Първоначално написано от fatal4o
![]()