Здравейте! Работата е такава... Тръгнах с едно момче, всичко вървеше прекрасно и вчера най-добрият му приятел ми изтърси,че той ходи с две-с мен и още няква. Информацията я потвърдиха още 10-ма човека, защото моя не само не го криел ами даже се бил и хвалил с това Първо тръгнал с нея ама впоследствие ме харесал, та тръгнал и с мен... На всики приказвал колко много ме харесвал и наистина аз виждам,че е така-винаги, когато ми е тъжно търси начин да ме развесели или успокои, защитава ме от всички, и не знам какво е това-ревност ли-ама някой само да ми каже нещо и той почва "няма да я закачате..." и т.н.
Аз днес ще поговоря с него, но дори да избере мен няма ли да е тъпо да остана с него въпреки,че той ме е... предал. Какъв е вашият съвет-какво да правя?
P.S Момчето наистина показва,че ме харесва и през цялото време сме заедно и много не ми е ясно кога се вижда с другата, защото както казах е постоянно с мен...
Благодаря на всички, които го прочетоха и отговориха! Извинявам се ако има такава тема