Моля искам мнението ви за това кой от градовете София и Варна ви е по-симпатичен,къде от двата бихте живели,учили и прочие.Моля и обосновка.Поздрави![]()
ами аз живея и уча в София, но определено бих предпочела Варна - невероятен град, ходила съм 3,4 пъти и много ми хареса. София е много забързан, претъпка град, мръсен, с много сгради долепени една до друга, но все пак е столица и има много възможности за развитие и образование. Хубавото е, че се намира до планината и поне има къде да отидеш малко на спокойствие. А Варна е на морето, което е един голяяяям плюс, има хубави магазиниАбе незнам много за Варна де, но ми харесва повече от София за място на живеене.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
живея във варна и смятам че е по красивият град....но ако става дума за реализация и ниво на образование софия си е софия...нищо общо с повечето университети тук![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
От София съм ама Варна е къде-къде по-добре..
Тая мръсна София....![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Определено София предлага по-добри възможности за реализация, но и във Варна можеш да получиш добро образование, ако не можеш да изтърпиш всичкия шум и мръсотия.....![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Варна !!!!![]()
Що бе нали имате ВИНСА ?!?!Аз съм 50 50
Аз живея в София от малка *дори съм родена в София* и следователно уча в София. Варна е наистина хубав град, със сигурност с по-чист въздух, природа.. Но пък бих избрала София, не само заради по-добрите възможности за развитие, а и като изключим проблемите с боклука, мръсния въздух си е доста хубав града
. Не съм живяла във Варна и за това мнението ми е повлияно, и от това, но пък Варна си е един страхотен град/курорт на морето.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
по много отношения Варна превъзхожда София![]()
"People die but legends live forever"
Определено Варна.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Варна. Не мисля , че има смисъл да обеснявам защо ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Родена съм в София, живея тук, уча тук и сътветно съм ....привързана към града! Харесвам го въпреки всичките му недостатъци, Варна е хубав град, наистина, но ако живееш на морете се разваля цялата ....магияна това да ходиш на море през лятото, защото ще ходиш на него почти всеки ден.
![]()
П. П. По темата - София!!!
Варна![]()
nicolepcd
Не всички ходят на море всеки ден.Ние напримерно ходим на планинаПървоначално написано от elito6754
![]()
А колкото до темата Варна![]()
![]()
![]()
Няма невъзможни неща!
Варна !
Да се надяваме, че от есента ще си живея там![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Софияя, Софияя, София .. столице Софияя .. Столица на радостта ..![]()
ест. че София .. Тя си е моя град и никога не бих отишла да живея със селяни
![]()
Марио
е м/у София и Варна избирам София,защото Варна хич не го харесвам(нищо лично).Иначе пловдив най-добре(от София съм)
В София са се събрали всички селяни!
Няма невъзможни неща!
ммммм във варна не сме селяни за кво говориш нз може би за софийския боклук?!Първоначално написано от slun4evka
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Уча в София,но живея в малък град близо до там.В София може да се намери най-доброто образование и има много варианти за работа.И до там.Толкова е мръсно,задръстено...А Варна ми е един от фаворитите сред българските градове за живеене....Морето..А и варненците са едни от най-печените хора
![]()
Бих предпочела да живея във Варна,въпреки че и София би могло да бъде много хубав град,ама имам чувството че се ''пренатъпква'' вече.