.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Тема: Град!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от PuFl
    В София са се събрали всички селяни!

Така е.

Цитирай Първоначално написано от slun4evka
    Софияя, Софияя, София .. столице Софияя .. Столица на радостта .. ест. че София .. Тя си е моя град и никога не бих отишла да живея със селяни
    Ох майко, една гражданка се изказа

Софияя, Софияя, София .. столице Софияя .. Столица на радостта .. ест. че София .. Тя си е моя град и никога не бих отишла да живея със селяни
    И аз не искам да живея с простаци,но за съжаление никой не ме пита.Сигурна съм,че не можеш да ми обясниш защо..варненец да кажем е по-малко човек от теб,и защо,аджеба,си мислиш,че Варна е село О.о
    както и да е.
    Никога не съм била във Варна за съжаление ;/ Но много искам да отида..
    Ии не мога да кажа какво избирам,въпреки че и аз като dark_wings само уча в София,иначе живея другаде.
    Но пък вие го изкарахте най-мръсното,задръстено и гадно място на земята А не е точно така..

Варна разбира се ... София ;x

Супер фен Аватара на Di
    нито един от двата
    не се изказвай неподготвен,прасе

Варна. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Варна :

Уча и живея в София, но бих предпочела да живея във Варна.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Аз съм с две ръце за Варна
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lifash
    И аз не искам да живея с простаци,но за съжаление никой не ме пита.Сигурна съм,че не можеш да ми обясниш защо..варненец да кажем е по-малко човек от теб,и защо,аджеба,си мислиш,че Варна е село О.о
    както и да е.
    Ии не мога да кажа какво избирам,въпреки че и аз като dark_wings само уча в София,иначе живея другаде.
    Но пък вие го изкарахте най-мръсното,задръстено и гадно място на земята А не е точно така..
    еми това че не бих отишла да живея със селяни не се отнасяше за Варна. и аз не съм ходила там и нз какво е .. просто говорят некфо странно но само да поясня ... Гледам че тука има мн упреци.. Не се отнася за Варна и .. не се обиждайте толко дее ...
    Марио

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    И ние те обичамеее!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Аз съм за Варна. В София съм ходила точно 2 пъти и не искам повече да стъпвам там. Прекалено шумно и мръсно. Наистина в столицата има голяма възможност за реализация, но във Варна също има. Има хубави университети, образованието е на ниво, възможност за професионална реализация, а и какво по-хубаво да си до морето
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Живея в по-малък град но след тази или следващата година ще ходя да уча във Варна.. определено Варна ми е любимия град ходя почти всяка седмица обожавам го... в София съм ходила 3-4 пъти и не искам да се връщам там, толкова мръсен,забързан,изнервен град определено не е за мен и Варна не е много спокоен град но къде къде е по-добре.
    Така че с 2 ръце за Варна
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Определено Варна. По красив е и е морски град!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Пловдив
    варна повече ми харесва

Варна, Бургас )))))))))) и Пловдив

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Lifash
    както и да е.
    еми това че не бих отишла да живея със селяни не се отнасяше за Варна. и аз не съм ходила там и нз какво е .. просто говорят некфо странно но само да поясня ... Гледам че тука има мн упреци.. Не се отнася за Варна и .. не се обиждайте толко дее ...
    опа, диалекта е характерен за всяка страна... това, че си мислите, че говорите правилно, не значи, че е така... за всеки регион е прието те да говорят правилно, а другите - като селяни или странно... това, че София е столица, също не я прави интелигентен град, т.к. кореняците софиянци са прекалено малко, защото, с интелигентния си произход, са решили да зае*ат България и да отидат някъде другаде... общо взето в София е по-голяма селяния отколкото в другите части на България! Аз не бих живял в нито един от двата града - София/Варна, защото са прекалено населени, прекалено напрегнати, блъсканица навсякъде, замърсявания, задръствания и прочее...

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

на 12 съм,а родена съм в града,в който сега живея,но до 5 годишна съм живяла в Варна, и съм за Варна. Ще изброя и на София и на Варна положителните и отрицателните страни. 1.София е мръсен град. 2.София е шумен град. 3. Във София навсякъде е блъсканица,шум и изобщо ужас. 3. Във София трафикът е ужасен. има само 1 положителна - 4.- София си е София и може да ти предоложи малко по-добро образование. НО нека сравним положителните страни на София и Варна. Варна- 1.- Варна е град на морето 2.- Варна не е мръсен град.
    3.- Във Варна само ако магистралата е в ремонт има трафик,и то не такъв като във София. 4.- Варна не е шумен град,от който като се прибереш и те боли глава.5. Във Варна идват мноооого повече туристи през лятото,отколкото във всеки друг морски град,камо ли пък София- блъсканицата,шума,трафика, еспокойството.6. Варна е невероятно красив град. 7.- Във Варна има паркове на които спокойно си скейтват,гледат морето, и си почиват стари и млади - неописуема гледка. Следователно има повече места да се събирате приятели- на плажната ивица например...
    ЕДИНСТВЕНАТА ОТРИЦАТЕЛНА СТРАНА НА ВАРНА Е,ЧЕ ПОНЕЖЕ Е ГРАД НА МОРЕТО, ПРЕЗ ЗИМАТА ИМА ВЛАГА,И ТО АКО АПАРТАМЕНТА ТИ Е БЛИЗКО ДО МОРЕТО.

НЕ СЛУЧАЙНО НАВСЯКЪДЕ ВЪВ ВАРНА ИМА ТАБЕЛИ - ВАРНА-НАЙ-ХУБАВИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от irr3plac3able
    Варна :
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Град
    Варна
    естествено, че варна тук си живея, а и тук ми харесва много повече от софия

София,повече ми харесва.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

от варна съм и немога да си представя да живея някаде кадето няма плаж или е някво пълно с народ както в софия
    п.с а за диалекта еми говорим много по точно от така наречените софянци(шопи за мене)
    а най правилното място на което говорят е В.търново,след което е варна
    а и не един човек е казал че варна е най приятния за живеене град
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си