До автора на темата- градовете не се делят на симпатични и антипатични,първо поработи върху граматиката. И не се изразявай толкова тъпо,че да ти се смеят! И да,София е по- ''симпатична'' ,изразено на твой език.![]()
Варна и Бургас! Никога в София!
Нищо лично към софиянците!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не живея нито в София , нито във Варна.
Ходила съм и на двете места.
И смело ще кажа , че Варна си е Варна.
Красив град , с образованието не съм запозната.
Родена съм и живея в София - между двата града бих избрала София, първо защото тук има по-голяма възможоност за развитие, пък и близките ми са тук.
Варна като град ми хар ... но за реализация София :)
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
определено предпо4итам Варна .. имам някакво намерение и там да ходя да у4а след тази година.. знам ли .. но пред София ..предпо4там всеки друг град ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Айде сега и аз да дам мнениеАз съм от Пазарджик, но много често пътувам из цяла България и оставам с доста впечатления. Кракът ми е стъпвал многократно и в София, и във Варна. За реализация, няма място за сравнение - София, там се бута цяла България да учи, работи и всичко. Това е по обясними причини естествено - столица е все пак. Но пък и тя както всяка столица си има проблеми - мръсотия, задръствания. Варна пък е морската столица - прекрасен град е, за мен това е най-красивият град в България. Той е 3-тият по големина, там също има задръствания. Има добри университети, няма спор, че Варна е по-красива от София.
![]()
Не ми хареса един коментар, че Варна е село, а София не .. от София по-голямо село в България - няма
![]()
![]()
![]()
В обобщение - ако търсиш реализация - София, след време ако искаш да живееш - Варна![]()
Странно само защо не споменахте Бургас и комшийте - Пловдивските майни
![]()
![]()