.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Град!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    До автора на темата- градовете не се делят на симпатични и антипатични,първо поработи върху граматиката. И не се изразявай толкова тъпо,че да ти се смеят! И да,София е по- ''симпатична'' ,изразено на твой език.

Супер фен
    Град
    България
    Варна и Бургас! Никога в София!
    Нищо лично към софиянците!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не живея нито в София , нито във Варна.
    Ходила съм и на двете места.
    И смело ще кажа , че Варна си е Варна.
    Красив град , с образованието не съм запозната.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Родена съм и живея в София - между двата града бих избрала София, първо защото тук има по-голяма възможоност за развитие, пък и близките ми са тук.

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Варна като град ми хар ... но за реализация София :)
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

определено предпо4итам Варна .. имам някакво намерение и там да ходя да у4а след тази година.. знам ли .. но пред София ..предпо4там всеки друг град ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    around the world !
    Айде сега и аз да дам мнение Аз съм от Пазарджик, но много често пътувам из цяла България и оставам с доста впечатления. Кракът ми е стъпвал многократно и в София, и във Варна. За реализация, няма място за сравнение - София, там се бута цяла България да учи, работи и всичко. Това е по обясними причини естествено - столица е все пак. Но пък и тя както всяка столица си има проблеми - мръсотия, задръствания. Варна пък е морската столица - прекрасен град е, за мен това е най-красивият град в България. Той е 3-тият по големина, там също има задръствания. Има добри университети, няма спор, че Варна е по-красива от София. Не ми хареса един коментар, че Варна е село, а София не .. от София по-голямо село в България - няма

В обобщение - ако търсиш реализация - София, след време ако искаш да живееш - Варна Странно само защо не споменахте Бургас и комшийте - Пловдивските майни

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Аз съм за Варна. В София съм ходила точно 2 пъти и не искам повече да стъпвам там. Прекалено шумно и мръсно. Наистина в столицата има голяма възможност за реализация, но във Варна също има. Има хубави университети, образованието е на ниво, възможност за професионална реализация, а и какво по-хубаво да си до морето
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си