.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

гадната ми коса

такам, значи ще ви помоля да кажете/постнене снимчица на прическа, която седи обемна без да трябва да се слагат пяни, преси и тн., в смисъл влизам, къпя се, суша се (най-много) и да си стане обемна без обема да падне на втория час. И къдрави прически пак стават, обмислям варянта да се накъдра, но незнам на моя изрод (коса) какво къдраво би могло да стане

ато снимка на косата ми в момента (правя обем с пяна или преса, ма ми писна да се занимавам, а и косата става ужасна от всичко това)
    http://silvergirl.aha.bg/photo.php?photo=42280
    http://silvergirl.aha.bg/photo.php?show=2

пп. попринцип косата ми е права и зализана

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами за обем, аз когато си суша косата си я навеждам надолу и я реша, докато суша... попринцип и пяна използвам... тази на тафт, зелената. Иначе къдраво не знам дали ще ти отива... може би.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    потърси помощ от фризьор
    One 21 GunS

Използвай шампоан за обем .. Това със сушенето на косата надолу също върши работа

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ами за обем, аз когато си суша косата си я навеждам надолу и я реша, докато суша... попринцип и пяна използвам... тази на тафт, зелената. Иначе къдраво не знам дали ще ти отива... може би.
    +1

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Не се къдри,според мен няма да ти отива,с права коса и обем ще ти е супер
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    аз знам как да си правя обем, ма ми писна да трябва да се занимавам с тая коса след всяко къпане, с гадни пяни, лакове и тн тн, а когато времето е влажно косата да става на клечки

искам да напрая нещо, което ще си става обемно от самосебе си (ако има такова ) или в краен случай нещо с необемна коса, с което няма да приличам на се едно крава ме е лизала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си