.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Фитнес

Фитнес

Нз темата дали е за тук, но май май тук е най-подходящото и място.Е, ходите ли на фитнес.Ако ходите колко пъти седмично?И момиче или момче сте?

Ходя от 7-8 месеца (спазвам хранителен режим,и фитнес програма) на 15 съм. Момче съм.Има удивителни резултати,едно че порастнах на височина друго че ръцете ми скочиха с по 3 см на горе,гръдната обиклока също,абе....то ефект винаги има,само не се знае на къде на горе или на долу,е явно при мен е бил на горе.Това е от мен.

Град
    Пловдив
    Момиче. Ходя от месец. Гледам на ограничавам калоричните храни,ходя всеки ден главно за стягане на дупе,бедра и корем. Има ефект.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ходя.Сега ми е 3 месец.5 пъти седмично.Момиче съм. :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

моми4ета само ще ви кажа едно:ако ходите всеки ден,и нямате добро възтановяване може да полу4ите обратният ефект....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Shalala
    моми4ета само ще ви кажа едно:ако ходите всеки ден,и нямате добро възтановяване може да полу4ите обратният ефект....
    ъъъъ как така?

^ Ами така. Вместо да сваляш, ще трупаш, понеже тялото не се възстановява качествено, стресира се. Иначе отделно то е под постоянен стрес в продължение на 2-3 месеца, докато ходиш на фитнес, защото точно в продължение на тея 2-3 месеца, самото тяло се адаптира. Затова е хубаво един ден да се ходи, другия ден да се почива и така, редувате, 'щото много Йебано ще ви дойде. Лично аз също ограничавах отначало храните, но после изяждах по две огромни парчета бисквитена торта, пържено и въобще не беше проблем. Не калориите са ви проблема, а енергията, която дадената храна дава. И по-скоро проблемът не е в това, че получавате енергия, а че не я изразходвате и оттам трупате качествено на най-нежелани зони.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    От 2-3 месеца ходя.Момиче съм.В началото 5-6 пъти седмично,но сега реших да ги ограничя лятото до 3-4,защото си е по-топло времето и няма да имам толкова желание,а и ми предстоят ходения по басейни,което до една степен ще поизмести фитнеса в тези дни,в които не ходя.През останалото време,обаче (освен лятото) мисля че ефекта е по-добър,ако се ходи по често.Все пак се изразходва енергия,човек се раздвижда и т.н.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Ами така. Вместо да сваляш, ще трупаш, понеже тялото не се възстановява качествено, стресира се. Иначе отделно то е под постоянен стрес в продължение на 2-3 месеца, докато ходиш на фитнес, защото точно в продължение на тея 2-3 месеца, самото тяло се адаптира. Затова е хубаво един ден да се ходи, другия ден да се почива и така, редувате, 'щото много Йебано ще ви дойде. Лично аз също ограничавах отначало храните, но после изяждах по две огромни парчета бисквитена торта, пържено и въобще не беше проблем. Не калориите са ви проблема, а енергията, която дадената храна дава. И по-скоро проблемът не е в това, че получавате енергия, а че не я изразходвате и оттам трупате качествено на най-нежелани зони.
    мерси, "моито" моми4е,иначе тряше да пиша тука обеснения,браво много то4но го каза

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ходех 2-3 месеца по 3-4 пъти в седмицата,но спрях...малко бях прекалила бедрата ми станаха ужасни но сега пак ще тръгвам
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен
    ооо определено след като ми свършат изпитите за висшо пактръгвам 3 пъти седмично..... преди време свалих 8 кг за един месец и се тъпчех като прасе ама се разглобявах във фитнеса ... голяма полза има

Град
    blg
    ям си всичко и ходя когато не ме мързи
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Оххх... от 10 месеца съм в састой със всякакъв спорт. Така ми се ходи на фитнес, ама няма с кой.
    Ще се чувствам друг човек след първата тренировка.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Ами така. Вместо да сваляш, ще трупаш, понеже тялото не се възстановява качествено, стресира се...
    Може и да сваля, може и да качва... Зависи от много неща.

Град
    varna

Re: Фитнес

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Нз темата дали е за тук, но май май тук е най-подходящото и място.Е, ходите ли на фитнес.Ако ходите колко пъти седмично?И момиче или момче сте?
    момче съм и ходя обикновено по 2-3 пъти зависи да ли имам време
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Не ходя.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Значи аз съм момче и доста съм чел къде ли не. И стигнах до извода, че хич ама ХИЧ не е полезно да запълвате всеки ден от седмицата с фитнес. Та направих си една доволна програмка - Понеделник на фитнес, вторник почивам, сряда и четвъртък на плуване, петък фитнес и събота и неделя почивка. Да ви кажа тая програма ми е от няма и 2 месеца и се усеща доста голяма разлика не само по външността на тялото, а и изобщо физическото състояние даже и психическо ако искате вярвайте .. а тези фитнес маняци, който се тъпчат с хапчета не ги гледайте .. и все пак трябва да си направите програма за хранене, не да се тъпчете като прасета след тренировка.

Цитирай Първоначално написано от Bloodyy
    Значи аз съм момче и доста съм чел къде ли не. И стигнах до извода, че хич ама ХИЧ не е полезно да запълвате всеки ден от седмицата с фитнес. Та направих си една доволна програмка - Понеделник на фитнес, вторник почивам, сряда и четвъртък на плуване, петък фитнес и събота и неделя почивка. Да ви кажа тая програма ми е от няма и 2 месеца и се усеща доста голяма разлика не само по външността на тялото, а и изобщо физическото състояние даже и психическо ако искате вярвайте .. а тези фитнес маняци, който се тъпчат с хапчета не ги гледайте .. и все пак трябва да си направите програма за хранене, не да се тъпчете като прасета след тренировка.
    пуууу,от сега фитнес инструктор......

Град
    Around... :)
    Аз съм момиче, ходя от 3 месеца и определено мускулите ми се стягат и стават по-издържливи, въпреки че и грам не съм свалила с помоща на фитнеса. Според мен всичко зависи от количеството приемана храна. :P

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Аз съм момиче, ходя от 3 месеца и определено мускулите ми се стягат и стават по-издържливи, въпреки че и грам не съм свалила с помоща на фитнеса. Според мен всичко зависи от количеството приемана храна. :P
    не , зависи от упражненията и начина по който ги правиш
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

ако се правят повече повторения от нормалното в една серия се топят мазнините. Например 3 серии по 20 напъна..

Guest
    аз ходя на фитнес по 2 пъти в седмицата и съм моми4е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си