значи на един приятел компа му се развали и извика мен щот съм му помагал с компа други пъти но този път и аз незнам кво е така значи проблема му е че като се вклучи компа всичко зарежда и тъкмо да изпише добре дошли екрана на компа става черени след няколко минути гледам излиза син екран в горния ляв ъгъл излиза един натпис не много голям и там неразбрах кво пише но по надоло пише някъв фаил в папката на уиндолса.
Пробвай да влезеш под "safe mode"! Има вероятнос приятелят ти да е изтрил някой файл от уиндоуса или пък ако е имало "краш" на уиндоуса, тоест е "забил", или се е рестартирал е възможно през това време да е записвал важна информация в файл който се използва за стартирането на операционната система и да не е успял да направи целия запис! В такъв случай - преинсталираш!![]()
Пробвай ако искаш и с репейр ама ти трябва диск с УиндоусНяма как да не стане
![]()
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Най-вероятно това да е направилПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Да и това е много уместен вариянт! Аз така няколко пати съм се спасявал от преинсталация. Не че не мога да оправя всичко както си е било, ама така ме мързи че не ми се занимава пак всичко на ново да слагам и да настройвам!Първоначално написано от sexmaniaka
как да вляза под sefe mode?Първоначално написано от doomkillerr
Здравей!След рестарт преди да започне да зарежда системата натискаш F8 и ти излиза едно меню където има опицията Safe Mode.Когато избереш опцията Safe Mode, натискаш клавиша Enter.
Има и друг начин, но е малко по-сложен. В normal mode (както си сега) отваряш START-->Run и пишеш "msconfig". Отиваш на страницата Boot.ini и избираш опцията /SafeBoot и кликваш на бутона Apply. При следващото рестартиране системата сама ще влезне в режим Safe Mode. За да се върнеш пак към Normal mode трябва пак да отвориш Msconfig-->Boot.ini и да махнеш отметката пред SafeBoot. Така при следващия рестарт системата ще се върне към нормалния режим. Успех!
Repair-а на WinXP рябдо върши работа. Да не кажа почти никога. На по-новите не съм пробвал.Първоначално написано от doomkillerr
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Ванката е абсолютно прав...НИКОГа не върши работаПървоначално написано от ivanstef
![]()
Е, аз няколко пъти ми се беше налагало, и ми свършваше работаНо всеки различно си знае
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
като почнах да инсталирам уина стигнах там до кадето ми иска сд кей и там проблема е че не го знам знам само че уина е сервис пак 3 и тогава изкличих компа от кабелите може ли нещо да стане на компа
Нищо няма да му стане!!! Следващия път като го включиш ще си продължи инсталацията. Ти вземи намери ключа, щото няма как да стане... Ще видя и аз да ти потърся от различни дистрибуции със SP3
Едит: Ето какво ти намерих -
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
DHXQ2-WRGCD-WGYJY-HHYDH-KKX9B
XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M
MR49R-DRJXX-M6PX2-V96BF-8CKBJ
преинасалирах компа и сега проблема е в интернета незнам как да го пусна ако някои може да ми каже как? възможно е да няма мрежови драивари може ли да ми кажете от къде да си ги дръпна ? Благодаря предварително
Би трябвало като си си купил компа да имаш диск, където ще намериш драйвери на всичко.
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Както и настройките за интернета, ако те се изискват от интернет доставчика, а не се дават автоматично!!!
Точно тук!!!
П.С. - Вместо звездичките трябва да въведеш твойто IP и т.н.![]()
ама незнам как да го пусна тоя интернет?Първоначално написано от doomkillerr
Първо да попитам какъв ти е интернета: ADSL на БТК или на някой интернет доставчик? Ако е на БТК - става с диска дето са ти дали към модема, а ако интернета го получаваш от някой местен интернет доставчик направо им се обади и им кажи, че трябва да дойдат и да ти оправия настройките за интернета. Би трябвало безплатно да ти го оправия, като дойдат до Вас и въведат нужните настройки, защото това им влиза в задълженията на интернет доставчик!Първоначално написано от ThEKiNgG
![]()
интернета е линкбг и е с кабел и аз можах да го оправя на на уин 7 ама на експи немогаПървоначално написано от doomkillerr
Добре! Кажи тогава, какво горе-долу правеше на Windows 7, за да ти кажа какво и къде трябва да търсиш и въведеш на Win XP!!!Първоначално написано от ThEKiNgG
![]()