.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    [На Метри От Земята]

Скала за оценяване

Според вас трябва ли да се понижи скалата по математика за изпитите след 7-ми клас
    Просто аз

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не.. се ми е тая чесно казано

Е, извинявай, за тройка ти трябват 16т. Ако скалата се понижи какво? Всички с по 5-10т. да имат тройки ли? Егати излагацията ще става тогава.

В Америка и Канада на най-обикновено контролно за тройка ти трябват повече от 50%, а при вас за над 6,25 процента е тройката. Накъде по-малко. Не сте първите, който сте прецаквани, няма и да сте последните. Не ми говорете че никъде няма да влезете, защото не само за вас е бил гаден, а за всички, т.е всички ще са с по ниски резултати. И влизането в у-щата не е да си с бал над 32/примерно/, а се приемат първите 140 /примерно/ ученика кандидатствали на първо място за въпросното даскало.

Мега фен Аватара на teenems
    ама КОНТРОЛНО ! не ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ !!!!!

като ви е се тая си гледайте работата . то е ясно ,че по.големите ще кажат НЕ ,по-малките нищо по различно . искате да кажете ,че на вас не ви е било трудно ? бас ловя ,че лъжете !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    [На Метри От Земята]
    Добре де.. стига сте ме нападали аз не съм седмокласник, но просто реших да питам
    Просто аз

АЗ СЪМ ЗА ! аз съм 7 клас и се надявам да вляза в елитно училище ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София
    То всеки иска да е в елитно училище, ама за да влезе трябва и да се учи, не само да се играят карти в час.

kalashnik не знам къде учиш - ама няма такова нещо като елитно училище... Училищата са полу еднакви.. - Никъде не се учи както трябва (за държавните става на въпрос), само че в някой дават уникалната диплома и духваш нанякъде..

Град
    София
    Като искате да ходите по "елитни гимназии" и да са ви по-лесни изпитите - хванете се и учете!
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от teenems
    АЗ СЪМ ЗА ! аз съм 7 клас и се надявам да вляза в елитно училище ..

омг.. всеки от нас иска да влезе в елитно училище, но аз съм съгласна с другите. НЕ сме първите прецакани, няма да сме последните. Ти очакваш с 10 точки да имаш 3-ка ли? .. омфг.. и кво с 30 точки да имаш 5-ца и да влезеш в елитно училище?!?!?

за мен НЯМА смисъл от понижаване на скалата, по простата причина че искам да вляза с МОЯТА си оценка, която аз съм си изкарала без никво понижаване и прочие.. То така всички ще влезем да му се не види..
    Въобще не се усещате кви глупусти говорите вече..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Нали тази скала се коментира в темата за 7 клас? Защо трябва тази тема?

16 точки за 3 и пак сте недоволни .Мен ако питате за 3 трябва да са поне 40 точки,ама...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    16 точки за 3 и пак сте недоволни .Мен ако питате за 3 трябва да са поне 40 точки,ама...
    Теб ще те питаме като се върнеш в 7. клас !
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

според мен 16 т. са добре за тройка ,но при такъв тест . засякох си в нас при нормално четене точно 38 сек . ,но от първия път нищо не разбираш . на задача се пада около 3 мин и някакви секунди .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от Raven23
    И влизането в у-щата не е да си с бал над 32/примерно/, а се приемат първите 140 /примерно/ ученика кандидатствали на първо място за въпросното даскало.
    Най - точно казано. Все пак не само на някой е бил гаден теста и ако наистина са по - слаби резултатите, то това означава, че на всички ще падната баловете и дали примерно като имаш 4.00 и ако качат скалата да имаш 4.50 , то тогава пък тоя с 4.50 ще е с 5.00. Така че няма никъв смисъл освен за тези, които имат 2 с много малко точки, ама все пак те за къде са тръгнали, ако са с толкова малко точки. И мисля, че първите 25 въпроса (поне) всеки седмокласник седнал поне малко да учи трябва да ги реши + като сложиш поне още 3-4 задачи от по 3 точки (дори и на тото) и още 5-6 от 2 точки и 4.50 си имаш без проблем. Наистина беше труден тест-а, но я се замислете не съм ли прав ?

Направих си опит с такъв тест.Давах само Б на всички въпроси, а на свободните отговори не отговарях.Оценката беше 3.64 !

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Аз съм против.Да теста беше труден, но мисля, че всеки, който се е постарал ще изкара минимум 3.Успех на всички седмокласници.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си