.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на Spider4eto

Тъмно лилава коса с розов кичур

Добър вечер на всички. Реших да направя малко промяна в цвета на косата си. Спрях се на тъмно лилав цвят, харесала съм си боя, оттенък и т.н. Проблемът обаче е в това, че реших да си направя един ярко розов кичур от долния слой на косата. Та, чела съм в други теми, че розово се получава с фоксин(от аптеката) обаче не ми е ясно какъв ще е резултата на тъмна коса(каквато в случая ще стане моята). Някоя от вас ако е ползвала да каже и ако не съм много нахална и снимка да постне.
    Другият ми вариант е следният: случайно попаднах на боя палете специално за кичури като имаше такова розово, каквото аз съм харесала(то е едно розовото всъщност). Та, ако има някои които са ползвали тази боя да си кажат.

Мерси предварително

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    ужааааас...как лилава
    малеее

И аз искам да си правя розови кичууууууури
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    бе как лилава коса, какви розови кичури...що се загрозявате нарочно...пфффф

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ^ оф, тихо, бе

Такава тъмно лилава коса имаше госпожата ми по биология по 1 време и стоеше невероятно! За розовия кичур обаче не съм убедена, имам предвид, няма да се получи онзи готин контраст. Но ще е хубаво, ако е едно такова розово, което се приближава някак до лилавото и стои все едно като по-светло лилаво-розовеникаво. Да, извинявай, че не ти изказах никакво компетентно мнение, просто се отнесох. Исках да ти изкажа възхищението си за готиния избор!

Мега фен Аватара на teenems
    тази идея не ме кефи

ама тя като ще е тъмно лилава ,защо трябва да правиш ярко розово ?!
    няма ли да е по-добре да е лилаво пак
    по-светло или по-тъмно
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Абе стига сте и се месели на момичето то си е решило...Нямам опит с лилави коси нито мога да ти препоръчам боя ,но ще дам снимчици...Мен лично ме кефи ето това-http://www.vicarasalonspa.com/images/purpleHair.jpg
    Ето още http://rich2.net/cat/me/purple%20hair.jpg
    Само не се прави така -http://www.ratemyeverything.net/image/10039/0/Purple_Hair.ashx
    Айде късмет и да постваш снимки да гледаме...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    преди няколко дни, в рейса видях суупер яката мацка с лилава коса. беше лилава отгоре и отдолу беше черна.
    или пък, друга готина мацка бяха видяла, пак в рейса. беше с лилава коса и светло лилави кичури. не го обяснявам като хората, но беше много добро.

оф, извинявам се за спама, просто трябваше да споделя

btw, може да си боядишеш частта от косата, която искаш лилава, другата да не я боядисваш в лилаво и просто да сложиш фоксина върху небоядисаната част.

Ке ти окапе косата бе моме.
    Спри се на един цвят според мен.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Аз вчера също си купих лилава боя
    Иначе правила съм се с фоксин,но лошото е ,че спр много пуска по дрехите и трудно се пере .
    Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
    Докога?Докато друга муза не намеря

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Идеята ти е невероятна!!!
    всъщност ме вдъхнови да си поиграя в симс малко и направих няколко лилави коси с розови и сини ( ) кичури!!! получи се страхотно!!!!!!!
    ето и снимки
    http://s899.photobucket.com/albums/a...rent=kosa3.jpg
    http://s899.photobucket.com/albums/a...rrent=kosa.jpg
    http://s899.photobucket.com/albums/a...rent=kosa2.jpg

ако искаш ми кажи формата на лицето си, цвета на очите и прическата горе-долу и ще се постарая да направя горе-долу как би изглеждала ( и може би ще се въздържа от синьото)

По-добре си направи лилави кичури и сложи едни розов,а не цялата коса лилава.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    По-добре си направи лилави кичури и сложи едни розов,а не цялата коса лилава.
    Да и ще стане като...
    Добър избор. Компетентно мнение не мога да дам...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Значи, за фоксина не знам, но за боите ще ти кажа.

По принцип, ако говорих за Palette XXL за кичури - хващат много добре. Пробвала съм червено-лилавата е и перфектна.
    Другия вариант е да си купиш една друга боя - Seri. Малко трудно се намира, но пък хваща още по-добре и от Палете. Доста е силна, но пък имат страшно готино розово. На тази марка, от същата серия дълго време се боядисвах ярко червена и съм доволна много от цвета (иначе изтощава доста, имай го предвид).

P.S. А можеш ли да изровиш снимка от нета на боята на палете, която си избрала?

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ами за тоз кичур може би първо ще е добре да го изсветлиш и после да го мажеш с розово, защото светъл цвят нанесен върху тъмна коса не ми се вижда да стане както трябва

Мега фен Аватара на Hilary_
    Една приятелка сега е с лилава коса и е много готино!!!
    Ам дано стане така както си го намислила ще бъде некво готино ...

Повече от фен
    Като се боядисаш пиши колко време ти държи и ако е задоволително време ще ми кажеш как се направи щот аз съм се правила и розова и лилава и оранжева и всяква и максимума ми е 2 седмици....
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

ааа лилава коса с розов кичур.. както си го представям става страхотно
    Stay up all night with the stars *

Сигурно ще изглежда страхотно и плюс това ще се отличаваш от другите кафяви прави коси

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Мерси на абсолютно всички за мненията. Идеята ми се върти в главата от около 1 година и чак сега набрах кураж да я осъществя.
    Boot тва е боята- http://www.palette.cz/uploads/pics/XXL_S45_09.jpg Дано видиш, че това е най-голямата картинка, която намерих в гугъл.
    Като се направя обещавам да пусна снимки

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    М да..аз я ползвам.. стои страхотна на изрусена коса.. на по тъмна коса се получава съответно по тъмен цвят..изруси си мясото където искаш кичура и давай,става страхотно розовоо
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Абе и аз нещо искам да променя в косата си и да я направя по-шантава,обаче нещо не ми стиска... А и нз кво ще ми отива,а ако нещо стане или не ми хареса кво да правя...въобще...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Идеята ти е добра. Преди време като правихме опити с г-жата по химия и попаднахме на фоксин и тя вика, че с фоксина можем да си боядисаме косата иставало много хубаво червено, за розово не знам...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Мерси на абсолютно всички за мненията. Идеята ми се върти в главата от около 1 година и чак сега набрах кураж да я осъществя.
    Boot тва е боята- http://www.palette.cz/uploads/pics/XXL_S45_09.jpg Дано видиш, че това е най-голямата картинка, която намерих в гугъл.
    Като се направя обещавам да пусна снимки
    Аз със тази точно съм се боядисвала. Резултатът е лилаво-червен, имай го предвид. Разтърсих се и намерих една снимка на която съм почти прясно боядисана - горе долу така изглежда (има и светкавица, но ще схванещ идеята)
    "

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си