- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- червено петно ;(
Хорааа помооощ купих си една нова блузка от Terranova и проблемът е че я изцапах с тамм сока от черешатаа ии сега знаете ли някой препарат който добре да почиства червени петна и да ви помага pls хора ;( и моля без тъпи коментари спешно е ! кажете плсс![]()
ми опитай с вениш или меглио![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Този Вениш нищо не прави. Аз ти препоръчвам най-обикновен Тест. Изглежда много долнопробен и аз съм си мислела, че от него няма никакъв ефект. Но с него съм си прала най-страшните петна(xD). Имах една бяла тениска, която при първото обличане, беше оцапана от абитуриенти с червено шампанско! С какво ли не я търках, беше ме много яд. И след това пробвах и с въпросния Тест, и стана работата. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
с тест ми се изпра петното от фдт.. от бели дънкиПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Домашен сапун (не си правя майтап), но после изпери и с нещо съвременно, защото домашните сапуни смърдят на прасета![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
меглио![]()
Eстествено С препарат за Съдове .. Тест или нешо др Обаче внимавай щот ако е силен може да остане бяло петно Като изтъркано![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ам .. аз си оправих проблема с Venish .. аку искате заключете темата .. мс на всички![]()
![]()