.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

червено петно ;(

Хорааа помооощ купих си една нова блузка от Terranova и проблемът е че я изцапах с тамм сока от черешатаа ии сега знаете ли някой препарат който добре да почиства червени петна и да ви помага pls хора ;( и моля без тъпи коментари спешно е ! кажете плсс

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    ми опитай с вениш или меглио
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    ми опитай с вениш или меглио

+1

Този Вениш нищо не прави. Аз ти препоръчвам най-обикновен Тест. Изглежда много долнопробен и аз съм си мислела, че от него няма никакъв ефект. Но с него съм си прала най-страшните петна(xD). Имах една бяла тениска, която при първото обличане, беше оцапана от абитуриенти с червено шампанско! С какво ли не я търках, беше ме много яд. И след това пробвах и с въпросния Тест, и стана работата. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Този Вениш нищо не прави. Аз ти препоръчвам най-обикновен Тест. Изглежда много долнопробен и аз съм си мислела, че от него няма никакъв ефект. Но с него съм си прала най-страшните петна(xD). Имах една бяла тениска, която при първото обличане, беше оцапана от абитуриенти с червено шампанско! С какво ли не я търках, беше ме много яд. И след това пробвах и с въпросния Тест, и стана работата. : )
    с тест ми се изпра петното от фдт.. от бели дънки
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Домашен сапун (не си правя майтап), но после изпери и с нещо съвременно, защото домашните сапуни смърдят на прасета
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Eстествено С препарат за Съдове .. Тест или нешо др Обаче внимавай щот ако е силен може да остане бяло петно Като изтъркано

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Вениш или meglio ( не знам как се чете :д)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ам

ам .. аз си оправих проблема с Venish .. аку искате заключете темата .. мс на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си