.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

Оправданията..

Мъже, защо търсите лесния начин да скъсате с едно момиче вместо да проведете един нормален разговор?
    Съжалявам, че слагам мъжете под общ знаменател, честно казано не го мислех досега, но започвам да се убеждавам, че си е така - чувам отвсякъде все едни и същи оправдания (визирам не само себе си), като например "не искам да те нараня и заради това по-добре да приключим", "много те ценя като човек, но не искам да те разочаровам", "не ме заслужаваш" и т.н. и то казано не очи в очи.
    Какво мислите за тези фрази?

Обикновенно моята гледна точка е ,че търсят лесния начин когато вече им е писнало с даденото момиче, ако просто искат разнообразие повечето на кратко обясняват, обаче има и такива като мен дето задължително винаги дават обяснение защо с аргументирани причини и дадени факти, всичко е до характер. Аз винаги съм се чуствал длъжен дори и момичето да не го интересува понеже й е се едно дали съм с нея или не.
    What if.. ?

Град
    varna

Re: Оправданията..

Цитирай Първоначално написано от enitsy
    Мъже, защо търсите лесния начин да скъсате с едно момиче вместо да проведете един нормален разговор?
    Съжалявам, че слагам мъжете под общ знаменател, честно казано не го мислех досега, но започвам да се убеждавам, че си е така - чувам отвсякъде все едни и същи оправдания (визирам не само себе си), като например "не искам да те нараня и заради това по-добре да приключим", "много те ценя като човек, но не искам да те разочаровам", "не ме заслужаваш" и т.н. и то казано не очи в очи.
    аве ти си супер заблудена ве същото нещо мога да кажа и за жените и по твойта логика що да не ги сложа под общ знаменател!!! говоря от опит...в тва отношение специално квито са едните такива и другите
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    аве ти си супер заблудена ве същото нещо мога да кажа и за жените и по твойта логика що да не ги сложа под общ знаменател!!! говоря от опит...в тва отношение специално квито са едните такива и другите
    Същност момичетата (поне тези до сега) напрао заебват и ако кажат и 1 причина пак добре.. е ако чуя такава то и тя е същата с предишната... иначе относно нашите оправдания лично аз винаги си казвам истинската причина (ако късам аз де)
    What if.. ?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    А защо трябва да се дава причина ??? Казваш само късаме и толкоз.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Не мисля, че само мъжете постъпват така, жените също го правим. Раздялата е трудна, никой не обича да наранява останалите и затова избира да излъже, отколкото да каже истинската причина с надеждата човека отсреща да го заболи по-малко. По-добре "не ме заслужаваш", отколкото "срещнах по-красива и не можеш да и се намажеш на малкото пръстче". Все пак ти казва основното- зарязва те, другото не е от значение.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Guest

Същност момичетата (поне тези до сега) напрао заебват и ако кажат и 1 причина пак добре.. е ако чуя такава то и тя е същата с предишната... иначе относно нашите оправдания лично аз винаги си казвам истинската причина (ако късам аз де)[/quote]

И евала ти правя но такива като теб май са рядкост... смисъл аз съм останала с впечатлението, че повечето мъже ги е страх да си поговорят с половинката си за отношенията си.. смисъл аз например нямам нищо на против да се изясним, да ми каже очи в очи какво мисли за мен и аз ще го приема, няма да се тръшкам и да правя разни сцени. Просто.. просто е тъпо всичко да става по другия начин..

Град
    varna

Същност момичетата (поне тези до сега) напрао заебват и ако кажат и 1 причина пак добре.. е ако чуя такава то и тя е същата с предишната... иначе относно нашите оправдания лично аз винаги си казвам истинската причина (ако късам аз де)
    И евала ти правя но такива като теб май са рядкост... смисъл аз съм останал с впечатлението, че повечето мъже ги е страх да си поговорят с половинката си за отношенията си.. смисъл аз например нямам нищо на против да се изясним, да ми каже очи в очи какво мисли за мен и аз ще го приема, няма да се тръшкам и да правя разни сцени. Просто.. просто е тъпо всичко да става по другия начин..[/quote]естествено че директният начин е най удачен подмолните историийки направо ме вбесяват,тва е патент на доста жени..иди и ги разбери
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    И евала ти правя но такива като теб май са рядкост... смисъл аз съм останала с впечатлението, че повечето мъже ги е страх да си поговорят с половинката си за отношенията си.. смисъл аз например нямам нищо на против да се изясним, да ми каже очи в очи какво мисли за мен и аз ще го приема, няма да се тръшкам и да правя разни сцени. Просто.. просто е тъпо всичко да става по другия начин..
    Като каза очи в очи и се сетих като скъсах с една мацка само защото тя вече ме интересуваше сексуално и в моите очи беше само за е*ането ,а лошото беше ,че тя даваше всичко за нашата връзка...

Да ви кажа да кажеш подобна причина не е особено лесно... не се знае реакцията от другата страна каква ще е.. същото е като да кажеш:

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    ...."срещнах по-красива и не можеш да и се намажеш на малкото пръстче"....
    What if.. ?

ха , че жените неправят лли същото
    "Харесвам те но искъм да бъдем само приятели"
    "Ще си намериш някоя по хубаваи тогава ще видиш че без мен ти е по добре"
    "немога да ти дам това което заслужаваш и затова неискам да те разочеровам"

същата песен сте и жените така че недеите обвинява мъжете че зарязват по глупав начин понякога
    Life is simple we make choices and never look back.

Щото сме "двуглави" идиоти...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Много те интересува...
    Чувал съм случай като :

Късаме - Защо? Айде тръгвам , че ми се сере

Аз също предпочитам да кажа истинските причини, а не оправдания. Разбира се подбирам много внимателно думите си и тръгвам малко по-отдалече, а не направо на въпроса. Гадно е така да нараниш човека, с който си бил.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз пак не смятам,че трябва да ти се обеснява в очите защо те късат.
    В крайна сметка на теб все ще ти е кофти и причините надали имат голямо значение.
    Дори аз самата късам по някакав такъв страхлив начин,така е по-удобно

Супер фен Аватара на vampirekiss
    То не че ние жинските даваме по-различни оправдания де.Мисля,че не си струва да се намират оправдание за това,ча късаш с някого.Просто му кязвяш как наистина стоят нещата и се надяваш и той да те разбере.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Много те интересува...
    Чувал съм случай като :

Късаме - Защо? Айде тръгвам , че ми се сере
    What if.. ?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Защото не им стиска да кажат истината. Страхливи копелета.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ами да, така е. Но и момичетата използват същите оправдания...
    Обяснението е може би това, че всеки търси лесния начин да избяга, а не да обясни истинската причина поради, която приключва дадена връзка. При 90% от хората е така.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ми отговорът е лесен : по- лесно е. Както знаем обаче, не винаги лесният начин е правилният. Грешката в темата идва от там, че не би трябвало да е, че мъжете търсят оправдания, ами защо ВСИЧКИ - и мъже и жени ги търсим.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Като момче ще ти кажа че това са пъзльовци. Просто по стечение на обстоятелствата попадаш/те на такива. Далеч не всички са с тая нагласа. Спокойно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Като момче ще ти кажа че това са пъзльовци. Просто по стечение на обстоятелствата попадаш/те на такива. Далеч не всички са с тая нагласа. Спокойно.
    Мммда доста съм съгласен тука!
    What if.. ?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Защото не им стиска да кажат истината. Страхливи копелета.
    Не е така. Просто защото няма да получат нищо повече ако кажат истината. А момичетата са такива, че имат нужда да се обясняват. Момчетата не го правят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Абе, ей-тшш, я помислете преди да храните с лопатата, ние мъжете не сме някакви прасета в кочина ...

Защо трябва оправданията да са оригинални? Защо искате да ви късат по оригинален начин изобщо? По специални ли се чувствате, какво?

За миг ли не ви хрумва, че този човек може да мисли това, което казва? Защо той да трябва да се стреми да измисля оригинално оправдание за ваше лично удовлетворение, което освен всичко ще бъде и лъжа?

Уф, айде стига съм ви хранил (не че не го заслужавате), че току-що четох някава тема за една дето щяла "да скача" ... да, знам че антидепресантите в аптеките вече не се продават без рецепта, но айде владейте се малко.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Аз пак не смятам,че трябва да ти се обеснява в очите защо те късат.
    В крайна сметка на теб все ще ти е кофти и причините надали имат голямо значение.
    Дори аз самата късам по някакав такъв страхлив начин,така е по-удобно
    +1 . Колкото и гадно да звучи.. къса ми се сърцето ако трябва да кажа на някого в очите, че не мога да съм с него при положение, че знам, че дава мило и драго за мен.. непосилно ми е, затова предпочитам по страхливо..
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Да ти кажа това е практика и на много момичета не ги обвинявай момчетата и те си имат причините,много е мило дори според мен да късат по този начин,защото това означава че наистина не искат да ги наранят и избират благородната лъжа....в крайна сметка няма да се женят за тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си