.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Град
    Някъде на юг!

Сексуални подвизи на мой терен!

Най-добрия ми приятел с когото се познаваме от деца реши да покани една своя виртуална позната от Благоевград, с която си пиши от една година, да му гостува в София. Като казвам гостува, имам предвид да правят секс. Той няма къде да я настани, а ние имаме апартамент,обзаведен в който не живее никoй. Помоли ме да му го преодстъпя за един ден за да настани в него мадамата. Аз разбира се се съгласих. Зная, че там ще правят секс, зная, че там той ще се подвижава сексуално, но не ми пука. Важно е приятелството. Нали така? Просто исках да споделя!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    хаха да така е приятелите си правят услуги все пак :P "пък ако те е яд, че те ще правят секс питай го да правиш и ти и те да ти направят услуга или пък една тройка" :P шегувам се! Браво, че помагаш на приятеля си така трябва да бъде!
    +1

Град
    Някъде на юг!
    хаха да така е приятелите си правят услуги все пак :P "пък ако те е яд, че те ще правят секс питай го да правиш и ти и те да ти направят услуга или пък една тройка" :P шегувам се! Браво, че помагаш на приятеля си така трябва да бъде!
    Не ме е яд! Просто зная, че и той би направил същото за мен ако го помоля!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Чикиляндия
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    +1
    Толкова си як .. и страшен , че ... по добре се скрии или поне не се излагай да се слагаш по прифилите
    .: machoka :.

Град
    varna

Re: Сексуални подвизи на мой терен!

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Най-добрия ми приятел с когото се познаваме от деца реши да покани една своя виртуална позната от Благоевград, с която си пиши от една година, да му гостува в София. Като казвам гостува, имам предвид да правят секс. Той няма къде да я настани, а ние имаме апартамент,обзаведен в който не живее никoй. Помоли ме да му го преодстъпя за един ден за да настани в него мадамата. Аз разбира се се съгласих. Зная, че там ще правят секс, зная, че там той ще се подвижава сексуално, но не ми пука. Важно е приятелството. Нали така? Просто исках да споделя!
    мноу ясно ве тряа си точен с аверите си браво
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    Чикиляндия
    Добра постъпка , няма заради няква тъпа путка да се карате
    .: machoka :.

супер си постъпил
    Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си