- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неуспех..
Ем.. Предишната ми тема зададох въпрос.. Сега е време да се поизповядм (ако мога така да го нареча) Търпя неуспех с връзките.. Най-дългата ми беше месеци малко,с човек с който се събирахме 3 пъти.. До сега аз съм слага карй само на 2 връзки а останалите 5.. Мисля че се досещате - отрязаха мен (а те бяха по седмица 2..) И ми е малко кофти защото зарибявки ок.. нали..
А стане ли въпрос за нещо по-сериозно всеки се отмята.. Немога да го разбера.. Наистина ми е много досадно като някой ми каже "Еми аз не си падам по сериозните връзки задушават ме".Мамка му виж какво е с мен пък после каже че те задушавам! Стигнала съм до извода че аз съм причината за краткотрйните ми връзки и се чудя как да променя това което плаши повечето момчета.. Съвети..?
![]()
Може би просто не си попаднала на подходящо момче .. и затова : ) Имай търпение..нищо не става веднага..трябва да минеш през много такива връзки докато срещнеш нещо наистина като за теб. Това е моето мнение .
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Прекалено много го мислиш и това ти е проблемът. Остави се на течението... на тая възраст не всички са сериозни, но пък все ще случиш на такъв. Просто не го мисли толкова и ще се случи.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
+1Първоначално написано от mechtaq_za_teb
LoVe iS tHe aNsWeR
Според мен проблемът ти е ,че мн избързваш като тръгваш с тях веднага.Ако си харесаш някое момче,гледай да го опознаеш колкото се може по-добре... и не му се връзвай веднага.Прави се на леко недостъпна,а той ако наистина мн иска да е с теб няма да се откаже и ако наистина иска сериозна връзка ще е мн търпелив и няма да му омръзне да тича след теб![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Така де,ама да не вземеш да прекалиш с това да се правиш на недостъпна,защото момчетата ще те помислят за надувка и няма да се занимават с теб![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мда и на мен това ми ръснаха няколко човека по 90% същия проблемПървоначално написано от pandelka
![]()
What if.. ?
Сериозни или не връзките си идват от самоесебе си,а не се договарят като на пазара.Колкото и да се пазариш нещата или стават спонтанно или не стават.
Когато човек се влюби не смята,че връзките го задушават.
Ами явно преди да тръгнеш с момчеата не ги опознаваш добре, за да разбереш, че бягта от дългите връзки ... идеята ми е като се запознаеш с някое момче и си го харесаш ... първо го опознай добре ... говорете за тия неща макар и само като приятели, за да знаеш при евентуална връзка с него какво би станало ... а не да останеш накрая зарязана ..И между другото има все още момчета, които искат дълги връзки .. лично аз познавам такива ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Просто не си попаднала на момчета с нагласата и желанието за нещо по - сериозно.. Преди да тръгнеш с някой го поопознай и прецени дали си струва да си с него или не..
И все пак.. все някога ще намериш точното момче..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Дам тая работа с краткотрайните връзки и на мен не ми харесва.....Трябва да се чака и се някога ще се появи точният човек.
А замисляла ли си се че момчетата на 15-16-17-18-19 години наистина не искат сериозна връзка. Таааа проблема не е в теб. Споко. Не знам ти на колко си, но мисля че попадаш в тази категория.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от NailGunAssasin
Дааа благодаря Заро. Оценявам загрижеността![]()
![]()
Първоначално написано от BleedingSoul
Ц ц ц ц.... добре те нахраниха![]()
What if.. ?
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Напълно съм съгласна!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ТИ НЯМАШ НИКАКВА ВИНА за краткотрайните си връзкиПросто не си попаднала на подходящото момче, както някой по-горе каза
Не се хвърляй веднага в някаква връзка, а опознай човека и прецени дали той е готов или не е за нещо сериозно
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ели аз не съм сигурен че не си имала сериозни предложения ...![]()
![]()
![]()
Ами Миро...![]()
![]()
![]()
Няма нищо по сериозно от едно бързо Из***ване ...![]()
![]()
[/quote]
Дааа благодаря Заро. Оценявам загрижеността![]()
[/quote]
Ц ц ц ц.... добре те нахраниха[/quote]
Хахаха аз ше почна да говория за Лу ии ше се свие като бито кученце..![]()
Бе нищо айде няма че само още 2 дни ми остават да съм с него.. Фръкна от даскалу и няма да има с кой да се дразня
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..сме изчезващ видПървоначално написано от BleedingSoul
Спокич,нямаше ти вина за нашата раздялаПървоначално написано от BleedingSoul
( за другите не знам
)